Circuit Maroc: Poarta Africii / 9 zile

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Maroc: Poarta Africii / 9 zile / 9 zile

» Plecari: 03.Sep.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 899 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 03.09.2020
» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Bucuresti – Casablanca - Marrakech – Ouarzazate - Erfoud – Merzouga - Ifrane – Fez - Volubilis – Meknes – Rabat - Casablanca – Bucuresti


PROGRAM

Ziua 1: Bucuresti – Casablanca via Frankfurt
Ora 16:35 intalnire pe aeroportul Bucuresti – Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare pentru zborul catre Casablanca, cu escala la Frankfurt. Decolare la ora 18:35, sosire la Frankfurt in jurul orei 20:00.
Ora 22:15 decolare din Frankfurt cu aterizare in Casablanca la ora 00:45. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel pentru cazare.

Mic dejun. Zi dedicata turului de oras Casablanca:Piata Centrala, Cartierul Habous, bazarele, Mahakina, Catedrala Notre Dame Lourdes, Cornisa, cartierul Anfa Seara, Villa Mirador, Villa dar Saada, Moscheea Hassan al II-lea, Piata Mohamed al V-lea, Piata Natiunilor Unite. Cazare in Casablanca.

Ziua 3: Casablanca – Marrakech
Mic dejun. Continuam cu Marrakech, unde vom face un tur panoramic de oras, ce include Moscheea Koutoubia si Palatul Bahia. Vom vedea plantatiile de maslini de la Menara si Piata Jamaa El Fna. Cazare in Marrakech.

Ziua 4: Marrakech – Ouarzazate, poarta Saharei
Mic dejun. Continuam programul turistic catre Quarzazate, taversand, admirand peisaje pitoresti si spectaculoase si vom intra in cultura si viata localnicilor din satele berbere. Vom ajunge la Tiz-in-Tichka, localitate situata la cea mai mare altitudine din nordul Africii. Ajungem la Ouarzazate, dincolo de care se intinde desertul Sahara. Vom vizita asezarile fortificate Taourirt si Tifoultout. Cazare in Quarzazate.

Ziua 5: Ouarzazate – Erfoud – Merzouga
Mic dejun. Astazi vom pleca catre Erfoud, “poarta de intrare” in Desertul Sahara, unde vom lasa autocarul pentru a ne imbarca in autovehicule 4x4 care ne vor duce pana in Merzouga. Ne vom plimba apoi cu camilele prin desertul Sahara. Cazare la hotel in zona Erfoud-Merzouga.

Ziua 6: Merzouga – Ifrane – Fez
Mic dejun. Excursia continua astazi catre Fez, prin partea de mijloc a Muntilor Atlas, comparata in grandoare cu Marele Canion, pe drum ne oprim la Ifrane - statiune de ski. Cazare in Fez.

Ziua 7: Fez
Mic dejun. Avem la dispozitie o zi intreaga pentru vizitarea orasului Fez, capitala religioasa a Marocului: Palatul Regal Dar El Makhzen (exterior), Medina medievala, Moulay Idriss, Moscheea Karaouin. Cazare in Fez.

Ziua 8: Fez – Volubilis – Meknes – Rabat
Mic dejun. Plecare din Fez catre Volubilis care, in Antichitate, era un important oras roman, centrul administrativ al provinciei Mauretania Tingitana si unde vom admira faimoasele ruine romane. Drumul continua catre Meknes, oras impresionant cu un amestec al stilurilor spaniol si maur, inconjurat de ziduri inalte si porti marete. Centrul Vechi al orasului Meknes este uriasa Piata el-Hedim, situata in fata portii Bab el-Mansour. Poarta Bab el-Mansour este strajuita de doua coloane monumentale corintice din marmura. Traseul continua catre Rabat – capitala regatului si sediul guvernului marocan. Aici vom avea tur panoramic de oras. Situat la gura de varsare a raului Bou Regreg in apele Atlanticului, Rabatul este unul din cele mai importante orase inca de pe vremea romanilor. Transfer la hotel si cazare in zona Rabat.

Ziua 9: Rabat - Casablanca – Bucuresti
Mic dejun. Astazi vom admira: Turnul Hassan, construit in perioada regelui Almohadic. Desi nu a fost niciodata finalizat, ramane un monument remarcabil. Chiar in fata turnului se afla Mausoleul Regelui Mohammed al V-lea. Ultima oprire este la Palatul Regal pentru o vizita exteriora. Transfer la aeroportul din Casablanca pentru zborul catre Bucuresti, cu escala la Frankfurt. Decolare din Casablanca la ora 01:40, sosire in Frankfurt la ora 06:05. La ora 07:15 plecare din Frankfurt la 08:10, sosire in Munchen 09:00 si sosire la Bucuresti la ora 11:55.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
- Bilete de avion Bucuresti – Casablanca – Bucuresti – zbor cu escala la Frankfurt si Munchen, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala, Compania Lufthansa;
- Taxele de aeroport (se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);
- 2 nopti cazare cu mic dejun in Casablanca la hotel de 4*;
- 1 noapte cazare cu mic dejun in Marrakesh la hotel de 3*;
- 1 noapte cazare cu mic dejun in Quarzazate la hotel de 3*;
- 1 noapte cazare in Erfoud -Merzouga hotel de 4*;
- 2 nopti de cazare cu mic dejun in Fez la hoteluri de 3*;
- 1 noapte cazare in Rabat la hotel de 3*;
- Ghid local la obiectivele turistice din: Fez, Tanger, Rabat, Marrakesh si Ouarzazate;
- Asistenta turistica in limba romana (ghid roman);


NU SUNT INCLUSE
- Servicii la sol – 260 euro/persoana(se achita obligatoriu la inscriere) si include: tururile prevazute in cadrul excursiei cu autocar/microbuz – categoria locala; plimbarea cu camila in Desertul Sahara; excursie cu autovehicule 4x4 in Desertul Sahara de la Erfoud la Merzouga; transferuri aeroport – hotel – aeroport;
- Biletele de intrare la obiectivele turistice – aproximativ 58 Euro/persoana, se pot achita in agentie(optional);
- Excursiile optionale;
- Supliment demipensiune (8 cine) – 115 Euro / persoana ;
- Asigurarea storno si medicala (recomandate);
- Bacsis pentru sofer si ghid, se va achita local aproximativ: 1 eur/persoana/zi pentru sofer si 2 eur/persoana/zi pentru ghid;
- Taxele de oras/statiune se vor achita la receptiile hotelurilor.

Oferta din categoria:


 
Maroc: Poarta Africii / 9 zile - 9 zile / 899 EURO
Plecare Pana la
03.Sep.2020 11.Sep.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 07.10.2019
# #