Circuit Maroc

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Maroc / 8 zile

» Plecari: 25.Apr.2020, 23.Mar.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 1075 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Casablanca – Rabat – Meknes - Moulay Idriss – Volubilis - Fez – Marrakesh


DESCRIERE PROGRAM
Ziua 1 - Bucuresti – Maroc - Casablanca
Prezentare la Aeroportul Otopeni Henri Coanda pentru intalnire cu reprezentatul agentiei foarte devreme dimineata si imbarcare la cursa Turkish Airlines TK1042 spre Istanbul. Aterizare la Istanbul si trecere prin zona de tranzit in noul aeroport din Istanbul, pentru imbarcare la cursa TK617 cu decolare spre Casablanca. Sosire la Casablanca. Transfer si cazare la hotel 4* in Casablanca. Seara, optional, cina la Rick’s Café, faimoasa cafenea din filmul american Casablanca.

Ziua 2 – Casablanca – Turul orasului Casablanca
Mic dejun. La ora 09.00 se pleaca in turul inclus al orasului Casablanca, capitala economica a Marocului, oras fascinant cu bulevarde largi si bijuterii arhitecturale in stil art deco si maur, un decor mediteranean pe coasta Oceanului Atlantic. Se trece prin Piata Centrala, Cartierul Habous, Catedrala Notre Damme Lourdes, Piata Mohamed al V-lea, Piata Natiunilor Unite. Timp liber pentru praz (nu este inclus). Intrare optionala si vizita la Moscheea Hassan al II-lea din Casablanca (biletul de intrare nu este inclus). Dupa-amiaza libera in Casablanca pentru explorarea orasului romantic sau shopping la Morocco Mall. Cina si cazare hotel 4* in Casablanca.

Ziua 3 - Casablanca – Rabat – Meknes - Moulay Idriss – Volubilis - Fez (300 km)
Mic dejun. Plecare spre Rabat – capitala administrativa a Marocului cu vizita la Mausoleul Mohamed al V-lea si Hassan al II-lea, exteriorul Palatului Regal, Kasbah din Oudayas. Timp liber pt pranz optional. Ziua se continua spre Meknes via Volubilis- sit roman faimos prin mozaicurile sale si sacra Moschee Moulay Idriss- dedicata intemeietorului orasului Fes. Meknes este considerat Versailles-ul marocan. Turul orasului Meknes include monumentala poarta Bab Mansour, Hari Souani, zidurile de aparare, Piata El Hedim, Mormantul lui Moulay Ismail si vechea medina. Seara, cina si cazare hotel 4* in Fez.

Ziua 4 - Fez – unul dintre cele patru orase imperiale ale Marocului
Mic dejun. Zi dedicata vizitarii orasului Fes/Fez – cel mai vechi centru cultural si spiritual al Marocului. Se exploreaza orasul pe drumulmedinei si al souk-ului unde mestesugarii lucreaza inca cu tehnici vechi, traditionale. Se continua vizita cu Moscheea Karaouine si Medersa Bou Inania- exemplificare a artei arhitecturale islamice, veche scoala coranica. Dupa pauza de pranz, pentru care reprezentantul agentiei va propune varianta servirii lui optionale in centrul orasului, pentru aprox. 25 € de persoana – fara bauturi, se viziteaza Fes El Jedid si exteriorul Palatului Regal cu cele 7 porti. Cina si cazare la hotel 4* in Fez.

Ziua 5 - Fez – Marrakesh (490 km) – Seara traditionala berbera la „Chez Ali”
Mic dejun. Plecare spre Marrakesh, pe autostrada, pentru confortul dvs. Pauza pentru servirea optionala a pranzului. Optional, seara, participare la spectacol traditional CHEZ ALI, in Marrakesh, cu bauturi traditionale incluse si transfer dus-intors www.ilove-marrakech.com/chezali.html.Cina si cazare la hotel 4* in Marrakesh.

Ziua 6 - Marrakesh – Perla Sudului
Mic dejun. O zi dedicata vizitarii orasului Marrakesh – Perla Sudului, oras fondat in secolul al XI-lea. In cursul diminetii se viziteaza Minaretul Koutoubia, Moscheea El Mansour, mormintele Saadiene, Gradina Menara- plantatie de maslini si Palatul Bahia. Timp liber pentru servirea optionala a pranzului. Dupa-amiaza se viziteaza souk-ul (bazarul) si antica Medina cu faimoasa Piata Djemaa El Fna – locul preferat al localnicilor, iar daca timpul permite, optional, se pot vizita gradinile luxuriante Majorelle, intitulate asa dupa numele pictorului francez, primul proprietar si cu amprenta unui alt proprietar faimos- Yves Saint Laurent (intrarea in gradini nu este inclusa). Cazare la hotel 4* in Marrakesh.

Ziua 7 - Marrakesh – Excursie optionala la Ouarzazate cu pranz inclus (400 km) sau Essaouira excursie optionala pe Malul Atlanticului(180 km)
Mic dejun. Timp liber pentru explorarea pe cont propriu a orasului Marrakesh, odihna, sau participare la Excursia optionala la Ouarzazate cu pranz inclus. Se pleaca dimineata foarte devreme, la ora 07:00 si se traverseaza Muntii Atlas, pe un drum pitoresc si unic, prin satele berberilor. Se trece prin Trecatoarea Tizi’n Tichka si se ajunge la cel mai inalt punct al Muntilor Atlas la 2260 m altitudine. Dupa o pauza pentru fotografii si pentru a respira aerul curat, se continua spre fortareata din secolul al XI-lea Kasbah Ait Ben Haddou – ce apartine patrimoniului UNESCO. Excursia continua spre linistitul oras Ouarzazate unde se viziteaza fortareata Taourirt si se serveste masa de pranz. Locul este renumit pentru filmarile la Razboiul Stelelor si a fost restaurant cu asistenta financiara de la UNESCO. Contra a 5 € de persoana, puteti vizita studiorile cinematografice, unde, printre alte filme renumite, s-a turnat si Giuvaierul Nilului. Optionala la Oceanul Atlantic, spre renumita localitate boema marocana la Oceanul Atlantic – Essaouira, vechiul Mogador (denumirea data de portughezi) localitate aflata in patrimoniul UNESCO. Se face un scurt popas la o cooperativa ce produce renumitul ulei de argan, unde aveti posibilitatea sa achizitionati cosmetice naturale pe baza de ulei din arbore de argan si unde puteti fotografia arborii de argan- locul preferat al caprelor din zona. Essaouira a devenit foarte cunoscuta in 1949, cand Orson Welles a ales-o ca loc de filmare a ecranizarii Othello, iar in anii ’60-’70 strazile cu parfum mediteranean i-au inspirat pe muzicieni ca Jimmy Hendrix sau Cat Stevens. Se viziteaza Skala-fortareata din sec.al XVIII-lea, portul. Seara, cina si cazare la hotel 4* in Marrakesh.

Ziua 8 – Marrakesh - Casablanca(300 km) - Istanbul
Mic dejun. Predarea camerelor si transfer direct din Marrakesh la aeroportul din Casablanca, pentru imbarcare la cursa TK618 cu decolare spre Istanbul. Aterizare pe aeroportul din Istanbul. Trecere prin zona de tranzit a aeroportului.

Ziua 9 - Istanbul - Bucuresti
Imbarcare si decolare cu TK1041 la ora locala 01.05 din Istanbul spre Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora 02.25 local.

DESCRIERE HOTELURI
• CASABLANCA – Hotel Mogador Marina 4*sup sau similar
• FEZ – Hotel L’Escale 4* sau similar
• MARRAKESH – Hotel Blue Sea Le Printemps 4* sau similar


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
7 nopti cazare cu DEMIPENSIUNE (7 mic dejunuri + 7 cine) bufet
- 2 nopti hotel 4* in Casablanca
- 2 nopti hotel 4* in Fez
- 3 nopti la hotel 4* in Marrakesh
Transferuri si transport cu autocar cu aer conditionat;
Transport avion Compania TURKISH AIRLINES pe ruta Otopeni – Istanbul – Casablanca si retur, cu bagaj de cala de 40 kg (dar o valiza sa nu depaseasca 30 kg/bucata) si bagaj de cabina de 8 kg, ambele in dimensiunile standard;
Vizitele mentionate in program ca incluse:
-Tur oras Casablanca
-Tur oras Rabat
-Vizita Meknes, Volubilis
-Tur oras Fes
-Tur oras Marrakesh
Taxele de aeroport (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului);
Asistenta turistica: ghid marocan si insotitor de grup roman din partea agentiei pe toata perioada excursiei;
Bacsisuri pentru serviciile locale ale ghidului marocan si pt soferul local: 25 €/persoana
NOU! Transfer intern de grup din Constanta – Medgidia – Cernavoda, Brasov - Sinaia – Comarnic – Ploiesti, la Aeroportul Otopeni. Solicitarea de transfer trebuie mentionata in momentul efectuarii rezervarii, cu precizarea orasului de imbarcare a turistilor!
BONUS asigurarea storno si medicala pentru orice varsta TRAVEL PROTECTION

PRETUL NU INCLUDE
Excursii optionale, intrarea la Moscheea din Casablanca (15 €/persoana) si intrarea la Gradinile Majorelle (7 €/persoana);
Alte obiective turistice decat cele mentionate;
Bauturi la mese sau mesele nementionate in program;
Cheltuieli personale si bacsisuri pentru transportul bagajelor;

EXCURSII OPTIONALE - PRETURI INFORMATIVE
• O seara la Chez Ali – durata 3h. Tariful include transferul, asistenta insotitor grup, bauturi locale nealcoolice, spectacol
traditional Berber: 35 €/persoana pentru min. 20 persoane participante. www.ilove-marrakech.com/chezali.html
• Excursie de o zi la Ouarzazate cu pranz inclus. Pret excursie optionala, cu pranz inclus, fara bauturi, pentru minimum 20 participanti: 55 €/persoana Intrarile la obiective nu sunt incluse in pretul excursiei optionale.
• Excursie de o zi la Essaouira. Pret excursie optionala, pentru minimum 20 participanti: 50 €/persoana Intrarile la obiective
nu sunt incluse in pretul excursiei optionale.

Oferta din categoria:


 
Maroc - 8 zile / 1075 EURO
Plecare Pana la
25.Apr.2020 02.May.2020 Rezervare
23.Mar.2020 30.Mar.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 06.02.2020
# #