Circuit MAURITIUS – Insula din Paradisul Exotic

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

MAURITIUS – Insula din Paradisul Exotic / 10 zile

» Plecari: 25.Mar.2024, 12.Mar.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 10 zile
» Pret: de la 2299 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: | Bucuresti – Istanbul – Mauritius-Port Louis- Sejur Exotic Mauritius- Istanbul-Bucuresti


PROGRAMUL EXCURSIEI
Ziua 1 | Bucuresti – Istanbul – Mauritius
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 19:00 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines TK1046 cu destinatia Mauritius, via Istanbul. Decolare la ora 21:10, sosire la Istanbul la ora 23:35.
Ziua 2 | Mauritius – Bun venit in Paradisul Exotic – Port Louis
Ne imbarcam pe zborul TK176 cu destinatia Mauritius ce decoleaza la ora 02:15. Sosire in Mauritius la 13:05. Intalnire cu reprezentantul local. Vom face o prima oprire la Fort Adelaide, o veche cetate de unde veti avea o vedere panoramica asupra Capitalei – Port Louis - cel mai mare oras din Mauritius si centrul istoric, cultural si politic al acestei tari. Incepem un tur de oras cu ghid local: Piata Centrale, Catedrala Sf. Louis, Portul. Veti putea admira numeroase cladiri in stil francez, ceea ce sporeste farmecul orasului si pastreaza testamentul istoric al trecutului colonial al tarii. La sfarsit va propunem un program de cumparaturi la noul mall - Le Caudan. Excursia continua pe un drum deosebit de pitoresc de-a lungul faimosului lant de munti Pieter Both. Transfer la hotel si timp liber la dispozitie pentru plaja si/sau program de relaxare la facilitatile hotelului. Cazare la Hotel Victoria Beachcomber 4* sau similar.
Zilele 3-8 | Sejur Exotic Mauritius
Cazare in sistem demipensiune: mic dejun si cina (fara bauturi). Timp liber la dispozitie pentru plaja si/sau program de relaxare la facilitatile hotelului sau excursii optionale.
Zilele 9-10 | Mauritius – Istanbul
Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Check out-ul se face pana la ora 12:00. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Turkish Airlines TK177 cu destinatia Bucuresti, via Istanbul. Decolare la ora 20:35 si zbor pe timpul noptii. Sosire la Istanbul la ora 06:00 (a doua zi). Imbarcare pe zborul TK1043 la 08:35 si sosire in Bucuresti pe aeroportul Henri Coada (Otopeni) la ora 08:55.

in


Servicii incluse:
Nota: Pentru alte tipuri de ocupari (3 adulti, 2 adulti si 2 copii, etc) tarifele se ofera la cerere

Servicii incluse:
• Bilet de avion Bucuresti – Mauritius – Bucuresti, via Istanbul, Compania Turkish Airlines
• Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
• Cazare 7 nopti cu mic dejun si cina (DEMIPENSIUNE) Hotel Victoria Beachcomber Resort & Spa 4* (camere deluxe parter) sau similar Mauritius
• BONUS ! Tur de oras cu ghid local Port Louis
• Transferuri aeroport – hotel – aeroport
• Insotitor roman de grup

Servicii neincluse:
• Asigurarea medicala de calatorie si storno (ferm recomandata, se incheie o data cu contractul de prestari servicii)
• Excursiile optionale
• Bacsis recomandat pentru soferi si ghizi locali (se achita local insotitorului de grup): aprox. 10 USD/persoana/sejur (exceptand excursiile optionale)

EXCURSII OPTIONALE PE PERIOADA SEJURULUI
(se achita din tara la inscriere)
Excursie in sud-vestul salbatic: Chamarel–Pamantul celor 7 culori
Tarif informativ: 120 Euro/adult, 65 Euro/copil Una dintre cele mai frumoasa excursii locale

Croaziera cu catamaranul pe Coasta de Est in insulele Ile aux Cerfs
Tarif informativ: 120 Euro/adult, 65 Euro/copil

Croaziera pe Coasta de Vest cu pranz inclus si Inot cu Delfinii
Tarif informativ: 150 Euro/adult, 95 Euro/copil

Excursie in Parcul National Casela
Tarif informativ: 80 Euro/adult, 55 Euro/copil

NOTA: Tarifele excursiilor optionale sunt valabile la data publicarii programului. Acestea pot suferi modificari. Tarifele finale vor fi comunicate inainte de plecare.

Document de calatorie circuit:
 Pasaportul electronic sau pasaportul simplu valabil.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI
• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:
• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.
PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:
• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, Interra aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Interra poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.
TURIST: Am luat la cunostinta si sunt de acord cu programul turistic si cu cele mentionate mai sus:___________________

Oferta din categoria:


 
MAURITIUS – Insula din Paradisul Exotic - 10 zile / 2299 EURO
Plecare Pana la
25.Mar.2024 03.Apr.2024 Rezervare
12.Mar.2024 21.Mar.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 29.11.2023
# #