Circuit Circuit in Mexic de 13 zile, de la 1999 euro/pers, -19

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Circuit in Mexic de 13 zile, de la 1999 euro/pers, -19 / 13 zile

» Plecari: 01.Feb.2021, 03.Oct.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 13 zile
» Pret: de la 1999 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Mexico City - Ciudad de Mexico - Teotihuacan - Puebla - Oaxaca - Monte Alban - San Cristobal de las Casas - San Juan Chamula -Palenque - Campeche - Uxmal - Merida - Chichen Itza - Cancun - Playa del Carmen – București


Ziua 1. Mexico City
Check – in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul spre Mexic. Sosire, transfer și cazare la hotel Royal Reforma 4* sau similar în Mexico City.

Ziua 2. Ciudad de Mexico și Muzeul de Antropologie
Mic dejun. Timp liber sau opțional tur de oraș cu vizitarea Centrului Istoric Zocalo unde se admiră Catedrala, Palatul Guvernului, Palatul de Arte Național. In a doua parte a zilei se vizitează Muzeul de Antropologie, cel mai mare muzeu din oraș, ce oferă una dintre cele mai mari colecții de artă pre-columbiană.

Ziua 3. Mexic - Teotihuacan - Puebla
Mic dejun. Dupa micul dejun, se pleacă către Puebla. In drum opire la celebrul oraș antic Teotihuacán situat la aproximativ 65 km la nord de Mexico City, care a fost odata cel mai mare oraș din America. Teotihuacán este numele pe care aztecii l-au dat acestui oraș, când l-au descoperit, dar numele său original rămâne un mister, pentru că atunci când au găsit orașul ar fi fost deja abandonat de către fondatorii săi. Apoi se pleaca către Puebla, oraș colonia, patrimoniu UNESCO din 1987. Se vor admira Santa Maria Tonantzintla, Capela lui Rosario, Piata Principală si El Parian. Cazare la hotel Colonial de Puebla3* sau similar.

Ziua 4. Puebla – Oaxaca
Mic dejun. Plecare spre Oaxaca. Sosire si vizită. Se admiră Catedrala, Fantana Sapte Regiuni, Biserica Santo Domingo și Muzeul de Aur. Cazare la hotel Mision de los Angeles3* sau similar în Oaxaca.

Ziua 5. Oaxaca - Monte Alban – Oaxaca
Mic dejun. Se pleacă spre Monte Alban, o zonă importantă arheologică unde se gasesc rămășițele culturilor Olmeca, Zapoteca și Mixteca. Se admiră Piata principală, Observatorul, Mormantul # 7, Pietrele Dansatorilor. Apoi întoarcere la Oaxaca.

Ziua 6. Oaxaca – Mitla- Tehuantepec
Mic dejun. Transfer către Mitla, un sit arheologic important, ale carui cladiri sunt decorate cu mozaicuri simbolice. În drum se oprește la Arborele Tule, unul dintre organismele vii cele mai mari din lume. Sosire în Tehuantepec si cazare la hotel Calli 3* sau similar.

Ziua 7. Tehuantepec– Canionul Sumidero – San Cristobal
Micul dejun apoi plecare spre canionul Sumidero, emblema statului Chiapas, cu pereți verticali ce ajung și la 1000m înalțime. Plimbare cu barca după care se merge către San Cristobal. Tur de oraș pietonal unde se admiră: Biserica Santo Domingo, catedrala și centru istoric. Cazare la Casa Mexicana 3* sau similar.

Ziua 8. San Cristobal de las Casas - San Juan Chamula -Palenque
Mic dejun. Se pleacă dimineața pentru a vizita San Juan Chamula, oraș tipic indian, pentru a vedea unele dintre ritualurile tradiționale și stilul de viață încă păstrate de către oamenii de aici. Călătoria continuă către Palenque. Sosire și cazare la hotel Chan Kah resort 3* sau similar.

Ziua 9. Palenque - Campeche
Mic dejun. Tur de oraș Palenque, unul dintre cele mai importante situri arheologice mayase, atât istorice cat și estetice. În interiorul Piramidei Inscripțiilor au fost descoperite sarcofagul regelui Pakal și piatra sa de mormant (o copie a acesteia poate fi vizitata la Muzeul de Antropologie din Mexico City). Se vizitează aici Templul Soarelui, Palatul, și Templul Crucii. Plecare spre Campeche. Sosire și scurt tur de oraș panoramic pentru a admira casele coloniale colorate și biserica Sf Francis. Cazare la hotel Plaza Campeche 3* sau similar.

Ziua 10 Campeche - Uxmal - Merida
Mic dejun. Sosire în Uxmal unde se vizitează situl arheologic și minunile sale: Piramida ghicitorului, Piața Nun, Palatul Guvernatorului, Terenul Jocului cu Mingea. Dupa amiază se merge spre orașul colonial Merida, "Orasul Alb". Tur panoramic unde se admiră: Montejo Avenue, Piața Principală, Primăria, Catedrala. Cazare la hotel Del Gobernador 3* sau similar

Ziua 11 Merida - Chichen Itza - Cancun
Mic dejun. Plecare spre Chichen Itza, renumitele ruine mayașe din Mexic. Se vizitează Piramida "Castelul", Terenul de Joc, Observatorul, Piata celor o mie de coloane, Templul Jaguarului, Fantana Sacra (Cenote). După amiază sosire în zona Cancun și cazare la hotel Blue Bay Grand Esmeralda 4* / Playa del Carmen sau similar.

Ziua 12. Playa del Carmen
All inclusive. Timp liber la dispoziție pentru odihna sau excursii opționale.

Ziua 13. Playa del Carmen – București
Mic dejun. Timp liber. După-amiaza transfer la aeroportul din Cancun pentru zborul de intoarcere acasă.

Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere.


Servicii incluse:
Servicii incluse
- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti- Mexico City / Cancun - Bucuresti (Inclus)
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana (Inclus)
- Transfer aeroport-hotel-aeroport (Inclus)
- Taxe de aeroport (Inclus)
- Cazare 10 nopti in camera dubla in hoteluri de 3*/ 4* cu mic dejun (Inclus)
- Cazare 2 nopti cu All Inclusive in Cancun in hotel de 4* (Inclus)
- Asistenta turistica in limba romana (Inclus)

Servicii neincluse în preț:
• Asigurare medicală și storno
• Excursiile optionale
• Taxe de stațiune

Servicii optionale
- Tur de oras Mexico City si vizita la Muzeul de Antropologie : 55 Euro/ persoană
- Supliment demipensiune : 239 Euro/ persoană
- Pachet demipensiune si tur de oras cu vizita la muzeu: 275 Euro/ persoană

TARIFE PLECARI:
03.10.2020 - 1999 euro/pers
01.02.2021 - 2299 euro/pers

Oferta din categoria:


 
Circuit in Mexic de 13 zile, de la 1999 euro/pers, -19 - 13 zile / 1999 EURO
Plecare Pana la
01.Feb.2021 13.Feb.2021 Rezervare
03.Oct.2020 15.Oct.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 02.04.2020
# #