Circuit Revelion 2020 - Viva Mexico, 19 Decembrie 2019 (16 zile)

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Revelion 2020 - Viva Mexico, 19 Decembrie 2019 (16 zile) / 16 zile

» Plecari: 19.Dec.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 16 zile
» Pret: de la 3790 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 12.12.2019
» Categorie cazare 4*

» Traseu: Mexic


Ziua 01 , 19.12.2019 Circuit de grup cu insotitor Eturia Mexic SOSIRE IN CIUDAD DE MEXICO
Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international. La sosire pe aeroportul din Ciudad de Mexico, vei fi intampinat de ghidul local care iti va acorda asistenta. Urmeaza transferul la hotel.

Ziua 02 , 20.12.2019 Circuit de grup cu insotitor Eturia Mexic CIUDAD DE MEXICO
Turul panoramic al orasului Ciudad de Mexico incepe in piata principala unde vei admira cateva constructii coloniale printre care Palatul National, Catedrala Metropolitana si alte cateva bijuterii arhitectonice si te vei plimba pe strazile principale. Traseul continua pe Paseo de la Reforma pentru a admira monumentele si cladirile din zona.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 03 , 21.12.2019 Circuit de grup cu insotitor Eturia Mexic CIUDAD DE MEXICO - TEOTIHUACAN - CIUDAD DE MEXICO
Astazi vei vizita situl arheologic Teotihuacan. Vei explora Complexul Palatului Quetzalpapalotl, Templul Sarpelui cu Pene, Piramida Lunii, Strada celor Morti si Piramida Soarelui. Pe drumul de intoarcere vei face o oprire la Bazilica de Guadalupe.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 04 , 22.12.2019 Circuit de grup cu insotitor Eturia Mexic CIUDAD DE MEXICO
Zi libera la dispozitie, iti vei putea organiza asa cum doresti timpul: potii explora orasul pe cont propriu, poti face o incursiune la shopping sau poti alege unul dintre tururile optionale.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 05 , 23.12.2019 Circuit de grup cu insotitor Eturia Mexic MEXICO - TUXTLA GUTIERREZ - SAN CRISTOBAL DE LAS CASAS
Ti se va asigura transferul de la hotel catre aeroportul din Ciudad de Mexico. Zbor intern Ciudad de Mexico - Tuxtla Gutierrez. In Tuxtla Gutierez vei fi asteptat de reprezentantul local care iti va asigura transferul catre San Cristobal de las Casas. Traseul Tuxtla Gutierez - San Cristobal de Las Casas este unul spectaculos incluzand si o calatorie cu barca pe Grijalva River in Sumidero Canyon, de-a lungul formatiunilor geologice si a stancilor impresionante. In timpul acestei plimbari pot fi zarite cu usurinta maimute si iguane. Vei explora Canionul Sumidero. Optional poti sa faci o plimbare in parcul ecoturistic sau sa faci un tur cu tiroliana. Vei naviga pe apele canionului aflat la 1.000 m altitudine.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 06 , 24.12.2019 Circuit de grup cu insotitor Eturia Mexic SAN CRISTOBAL DE LAS CASAS
Astazi vei pleca intr-un tur al orasului San Cristobal de Las Casas, bijuterie urbana coloniala situata in inima regiunii muntoase Chiapas. Vei explora fermecatorul centru colonial al orasului si vei vizita catedrala din piata centrala, dupa care vei merge spre biserica dominicana din secolul al XVI-lea, Templo de Santo Domingo, cu a sa fatada complexa si interor baroc. In continuare vei avea timp liber pentru a te plimba prin piata artizanala din fata bisericii Templo de Santo Domingo, unde indienii Tzotzil vin din vecinatatea orasului sa vanda aici diverse produse. Vei face un tur al satelor San Juan Chamula si Zinacantan. Fiecare comunitate apartinand nativilor indigeni isi pastreaza traditiile si portul vestimentar distinct. In fiecare dintre aceste locuri vei avea ocazia sa cumperi obiecte de artizanat sau sa faci fotografii memorabile.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 07 , 25.12.2019 Circuit de grup cu insotitor Eturia Mexic SAN CRISTOBAL DE LAS CASAS - PALENQUE
Vei fi transferat catre Palenque, iar pe drum te vei opri la cascadele Roberto Barrios, cascade ce formeaza diverse piscine naturale de culoare turcoaz.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 08 , 26.12.2019 Circuit de grup cu insotitor Eturia Mexic PALENQUE
Vei vizita Parcul National Palenque, situat in inima junglei, si care cuprinde unele dintre cele mai importante ruine ale civilizatiei maya. Pozitia sa tropicala exuberanta si armonioasa si arhitectura placuta fac din Palenque un loc magic. Arcadele adapostesc usi largi, conferind cladirilor un aspect rafinat, imbunatatit de acoperisurile gratioase si ferestre in forma literei T, care il evoca pe zeul vantului, Ik. In interioriul piramidei de aici a fost descoperit mormantul Regelui Pakal. Alte puncte de interes ale sitului includ Templul Soarelui, Templul Crucii si Palatul.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 09 , 27.12.2019 Circuit de grup cu insotitor Eturia Mexic PALENQUE - CAMPECHE
Vei fi transferat din Palenque la Campeche. Vei face un tur de oras in Campeche si vei putea admira arhitectura spaniola in stil baroc si portul colonial plin de istorie al acestuia. Orasul a fost inclus in Patrimoniul UNESCO in anul 1999, un eveniment care a stimulat refacerea splendidei comori arhitecturale ale orasului. UNESCO descrie orasul ca „un model de planificare urbana a unui oras baroc colonial. Mai mult de 1000 de cladiri cu valoare istorica au supravietuit ca marturie inca din sec. Al XVI-lea.” Demne de remarcat sunt obiective precum Fuerte de San Jose, Fuerte de San Miguel, bastioanele San Carlos si Soledad, fostul templu San Jose, o fosta manastire iezuita si Casa del Teniente del Rey si Catedrala.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 10 , 28.12.2019 Circuit de grup cu insotitor Eturia Mexic CAMPECHE - MERIDA
Transfer din Campeche la Merida. Vei vizita situl arheologic Uxmal unde vei putea admira si Piramida Magicianului. O alta vizita va fi la Palacio del Gobernador (Palatul Guvernatorului), cel mai remarcabil monument din Uxmal, construit pe o platforma uriasa din piatra.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 11 , 29.12.2019 Circuit de grup cu insotitor Eturia Mexic MERIDA - CELESTUN - MERIDA
Vei vizita Rezervatia Biosferei Celestun, situata la 90 km vest de Merida. Aceasta gazduieste 587 de specii de plante, dintre care 42 sunt endemice, peste 300 de specii de pasari, inclusiv flamingo mexican roz, 75 de tipuri de mamifere si 64 specii de reptile. Te vei plimba cu o barca prin estuarele din rezervatie pentru a observa coloniile de flamingo si vei face un popas la renumitele izvoare cu apa dulce. Vei face un tur al orasului Merida in care vei vedea cele mai importante atractii ale sale. Merida este capitala administrativa si culturala a statului Yucatan si unul dintre cele mai vibrante centre urbane ale Mexicului, unde se regasesc elemente ale vechii culturi mayase, elemente al perioadei coloniale, dar si contemporane. Principalul bulevard - Paseo Montejo gazduieste impresionante constructii arhitectonice in stil european, dar si numeroase vestigii coloniale.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 12 , 30.12.2019 Circuit de grup cu insotitor Eturia Mexic MERIDA - CHICHEN ITZA - RIVIERA MAYA
Vei fi transferat de la Merida la Chichen Itza. Vei vizita situl arheologic Chichen Itza - orasul mayas care, intre anii 700 si 1200, a fost capitala politica, economica si culturala a regiunii; aici vei admira si faimoasa piramida construita acum peste 1500 de ani cunoscuta sub numele de El Castillo. Te vei indrepta catre celebra Riviera Maya. Vei vizita Cenote Ik Kil. Acestea sunt bazine naturale formate prin erodarea calacarelor. Mayasii le foloseau in ritualurile de sacrificare aduse zeilor. Cenota Ik Kil se afla la 26 m sub nivelul solului, are un diametru de 60 m si o adancime de 40 m. Exista si o scara sculptata pana la o platforma de inot.
Regim mese - Mic dejun, Cina

Ziua 13-14 , 31.12.2019 - 01.01.2020 Circuit de grup cu insotitor Eturia Mexic RIVIERA MAYA
Vei petrece zile relaxante pe insoritele plaje din Riviera Maya, bucurandu-te de atmosfera tipic mexicana; te poti bucura de soarele si nisipul plajelor din zona, de facilitatile oferite de resorturi sau poti practica diverse sporturi acvatice.
Regim mese - All Inclusive

Ziua 15 , 02.01.2020 Circuit de grup cu insotitor Eturia Mexic PLECARE DIN RIVIERA MAYA
Vei fi transferat de la hotelul de pe Riviera Maya la aeroportul din Cancun.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 16 , 03.01.2020 Circuit de grup cu insotitor Eturia Mexic SOSIRE IN BUCURESTI


Servicii incluse:
Orar de zbor:
• Plecare Bucuresti 19.12.2019 ora 06:05; Sosire Paris 19.12.2019 ora 08:30; Air France; durata 3:25
• Plecare Paris 19.12.2019 ora 11:35; Sosire Ciudad de Mexico 19.12.2019 ora 16:55; Air France; durata 12:20
• Plecare Ciudad de Mexico 23.12.2019 ora 10:20; Sosire Tuxtla ora 11:55; Aeromexico; durata 1:35
• Plecare Cancun 02.01.2020 ora 19:35; Sosire Paris 03.01.2020 ora 11:10; Air France; durata 9:35
• Plecare Paris 03.01.2020 ora 18:20; Sosire Bucuresti 03.01.2020 ora 22:10; Air France; durata 2:50.

Servicii incluse:
• Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Ciudad de Mexico, Cancun - Bucuresti
• Bilet de avion pentru zbor intern Ciudad de Mexico - Tuxtla Gutierrez;
• Cazare 14 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat:
• Mesele mentionate in program: 12 Mic dejun, 1 Cina, 2 zile All Inclusive;
• Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul
• Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
• Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse
• Insotitor de grup din partea Eturia
• Bacsis ghizi locali si soferi
• Asigurarea complexa de calatorie
• Serviciu telefonic de urgente 24/7
• Transportul se va face in sharing basis, impreuna cu alti turisti
Servicii suplimentare:
• Early check-in, late check-out

Tarife servicii si zboruri internationale

OPTIUNE CAZARE:
Tarif: 3.990 € 3.790 € / persoana
Zbor: AIR FRANCE din Bucuresti
Perioada calatoriei: 19 dec 2019 - 03 ian 2020
Hotel Tip camera Locatie MESE:
HISTORICO CENTRAL 4* Standard Room Ciudad de Mexico Conform itinerar
MANSION DEL VALLE 4* Standard Room San Cristobal de Las Casas Conform itinerar
CHAN-KAH RESORT VILLAGE 4* Casita Junior Suite Palenque Conform itinerar
PLAZA COLONIAL CAMPECHE 4* Standard Room Campeche Conform itinerar
GAMMA MERIDA EL CASTELLANO 4* Standard Room Merida Conform itinerar
LUXURY BAHIA PRINCIPE AKUMAL 4* Junior Suite Superior Riviera Maya Conform itinerar
12 Mic dejun, 1 Cina, 2 zile All Inclusive

SUPLIMENTE SI EXCEPTII:
Supliment pentru grup mai mic de 19 persoane 300 €

DATE PLECARE: 19.12.2019

TERMENE SI CONDITII DE PLATA

• DURATA PROMOTIEI:
o de marti, 10.09.2019, ora 09:00 pana vineri, 20.09.2019, ora 18:00
• CONDITII DE PLATA:
o 50% la confirmarea rezervarii;
o 50% in maxim 30 de zile de la data confirmarii;
• CONDITII DE ANULARE:
o Pentru anulari penalizarea este de 100% din suma achitata.
• LIMITARI
o Se poate cumula cu reducerile de grup, astfel: 2% pentru 4 prieteni, 4% pentru 6 prieteni (nu se aplica aceasta reducere in cazul copiilor, caci acestia achita tarif special, de copil)
o Se acorda reduceri pentru copii conform tarifului de copil. Tariful de copil se va plati intreg fara reducere de promotie
o Pachetele de vacanta participante la promotie nu se customizeaza
o Pentru cazare in camera tripla nu se acorda reduceri
o Reducerile de tarif corespunzatoare ofertelor nu se cumuleaza cu alte discounturi
o Pentru pachetele de vacanta participante la promotie nu se poate opta pentru plata in rate
o Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile

CONSIDERATII GENERALE:
Mentionam ca variantele de cazare sunt disponibile la aceasta data. Agentia
nu poate garanta disponibilitatea lor decat in momentul rezervarii. In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila va vom oferi alternative similare. Agentia este specializata in vacante tailor made si concretizeaza sloganul design your holiday in gasirea celor mai potrivite solutii de vacanta, in acord cu visele si dorintele dumneavoastra. In spiritul acestei idei, programul prezentat mai sus este integral customizabil, in functie de dorintele dumneavoastra, spre a va oferi cea mai potrivita optiune. Astfel, se pot modifica urmatoarele optiuni: tipul de cazare si tipul de camere, serviciile incluse, adaugarea serviciilor optionale, vizitarea altor obiective decat cele mentionate, extinderea/scurtarea duratei sederii la fiecare locatie, includerea/excluderea anumitor locatii/obiective, scurtarea duratei turului si continuarea acestuia intr-o alta zona. Inainte de plecare, agentia va pune la dispozitie brosuri personalizate in limba romana pentru excursie, cu detalii si fotografii despre toate obiectivele pe care le veti vizita pe durata circuitului, precum si informatii complete despre tara, bazate atat pe experienta personala cat si pe cea a partenerilor locali din tara de destinatie. Pe durata calatoriei veti avea la dispozitie 24/7 un numar de telefon pentru urgente, atat de la agentie, cat si de la partenerii nostri locali.
Va stam la dispozitie pentru orice informatie suplimentara.

Cod oferta: arias40

Oferta din categoria: 
Revelion 2020 - Viva Mexico, 19 Decembrie 2019 (16 zile) - 16 zile / 3790 EURO
Plecare Pana la
19.Dec.2019 03.Jan.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 18.09.2019
# #