Circuit REVELION EXOTIC ALL INCLUSIVE CANCUN

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

REVELION EXOTIC ALL INCLUSIVE CANCUN / 9 zile

» Plecari: 30.Dec.2023

» Transport: cu Avion
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 4359 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu:
Cancun–Chichen Itza–Cenota Ik Kil–Xcaret – Tulum – Cenota Casa Tortuga

BONUS! PACHET EXCURSII, IN VALOARE DE 465 EURO, INCLUS
LA MULTI ANI 2024! INCLUSA CINA DE REVELION


30 Decembrie | BUCURESTI - CANCUN
Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda la ora 03:30 pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL1372 cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 06:00 si sosire in Amsterdam la 08:00. Decolare spre Cancun la ora 10:00 cu zborul KL689. Sosire in Cancun, Mexic la ora 15:00. Dupa indeplinirea formalitatilor de intrare in tara ntalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel. Cazare in regim all inclusive la hotel Emporio Cancun 4* sau similar Cancun.

31 Decembrie | CANCUN
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru relaxare pe plaja scaldata de apele cristaline ale Marii Caraibelor sau sa ne bucuram de facilitati puse la dispozitie de hotel. Seara sarbatorim Noul An intr-un decor exotic – LA MULTI ANI 2024! Cazare in regim all inclusive la hotel Emporio Cancun 4* sau similar Cancun.

01 Ianuarie | CANCUN
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare si sa ne bucuram de soare si plaja la inceputul noului an. Cazare in regim all inclusive la hotel Emporio Cancun 4* sau similar Cancun.

02 Ianuarie | CANCUN - CHICHEN ITZA – CENOTA IK-KIL
Mic dejun. In aceasta zi facem o excursie, cu pranz inclus la Chichen Itza si Cenota Ik-Kil. Chichen Itza este cel mai cunoscut si cel mai mare sit arheologic pre-columbian construit de civilizatia Maya, aflat in partea central-nordica a peninsulei Yucatán. Prin semnificatia istorica, simbolistica complexa si conservarea excelenta a minunatelor edificii, Chichén Itzá reprezinta o minune a culturii şi civilizatiei. Vom admira Piramida Kukulkán sau Castelul, ce constituie miezul complexului arhitectural, Observatorul, O padure de coloane sculptate - Grupul celor o Mie de Coloane - ce ocupa o piata mare, de 142/155 m. Excursia din aceasta zi ne poarta si la Cenota Ik-Kil, una dintre numeroasele cenote din peninsula Yucatan. Acestea sunt lacuri formate in interiorul unui put natural din calcar. Mayasii le numeau dz’onot, insemnand „cavitate cu apa depozitata” si credeau ca in aceste cenote locuieste zeul Chac, zeul Ploii. Cazare in regim all inclusive la hotel Emporio Cancun 4* sau similar Cancun.

03 Ianuarie | CANCUN - XCARET
Mic dejun. O destinatie inedita, un simbol al Rivierei Maya, Xcaret a dobandit recunostere la nivel mondial datorita conceptului sau unic de imbinare a eforturilor ecologice de conservare a faunei si florei specifice peninsulei Yucatan, cu cultura maya si cea mexicana si cu spiritul de aventura. Excursie cu pranz inclus la unul dintre cele mai cunoscute si apreciate parcuri acvatice din lume – Xcaret. Dupa amiaza retur la hotel. Cazare in regim all inclusive la hotel Emporio Cancun 4* sau similar Cancun.04 Ianuarie | CANCUN – TULUM – CENOTA CASA TORTUGA
Mic dejun. Excursie la Tulum, unde plaja cu nisip alb si apele Marii Caraibelor creaza un peisaj de poveste in care se desfasoara povestea civilizatiei maya. Printre orasele mayase, Tulum a fost unic, fiind singurul oras mayas construit pe coasta si care avea ziduri de aparare, construite din piatra de var. Orasul a fost construit in secolul al XIII-lea si a jucat rolul important de oras-port. Printre ruinele de la Tulum cea mai proeminenta structura este „Castillo” (castelul) situat pe o stanca, la o inaltime de 12 metri, privind peste Marea Caraibelor. Excursia continua la Cenota Casa Tortuga, o rezervatie naturala ce ne introduce in misticismul maya, misterele junglei si linistea apelor cristaline ce ne cheama la ele. Dupa amiaza retur la hotel. Cazare in regim all inclusive la hotel Emporio Cancun 4* sau similar Cancun.

05 Ianuarie | CANCUN
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sa ne bucuram de facilitatile hotelului. Cazare in regim all inclusive la hotel Emporio Cancun 4* sau similar Cancun.

06 – 07 Ianuarie | CANCUN - BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 11:00 si depunerea bagajelor la camera de bagaje. Timp liber la dispozitie pentru relaxare. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul KLM KL690 cu destinatia Bucuresti, via Amsterdam. Decolare la ora 17:00, sosire la Amsterdam la ora 08:20 (a doua zi). Imbarcare pe zborul KL1373 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 09:25 si aterizare pe Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 13:10. Sfarsitul pachetului de servicii.Servicii incluse:
Tarife: calculate pentru un grup de 25 platitori
 4.359 Euro adult loc in camera dubla
 4.159 Euro adult a 3-a persoana in camera dubla*
 5.870 Euro adult loc in camera single

Nota: In cazul in care moneda europeana EUR sufera o depreciere majora in raport cu USD (curs mai mic de 1,08 USD pentru 1 EUR), tarifele se vor recalcula, in conformitate cu conditiile stipulate in lege.

*In majoritatea hotelurilor din Mexic, camerele cu ocupare de 3 persoane ofera 2 paturi mari (min. 140 cm)

Servicii incluse:
• Bilete de avion Bucuresti – Cancun – Bucuresti, via Amsterdam, Compania KLM
• Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
• Transport cu autocar local conform programului
• 7 nopti cazare in regim all inclusive la hotel Emporio Cancun 4* sau similar Cancun
• BONUS: excursii la cele mai emblematice monumente in valoare totala de 465 Euro:
 Excursie cu pranz inclus la Chichen Itza si Cenota Ik-Kil
 Excursie cu pranz inclus la Xcaret
 Excursie cu pranz inclus la Tulum si Cenota Casa Tortugas
• Cina festiva de Revelion la restaurantul hotelului
• Ghid local la dispozitie pentru toate zilele de excursii (mai putin zilele de sejur)
• Transfer aeroporturi – hotel – aeroporturi
• Insotitor de grup

Servicii neincluse:
• Asigurare storno si medicala cu protectie covid (recomandare ferma)
• Intrarile la obiectivele turistice (altele decat cele incluse in program)
• Bacsisuri recomandate pentru ghizii si soferii locali: 25 Euro/persoana/sejur (se achita la fata locului la inceputul excursiei)

Document de calatorie circuit:
 Pasaportul electronic sau pasaportul simplu valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei
(nu se accepta pasaport temporar);
 Dovada detinerii resurselor financiare suficiente pentru perioada calatoriei: extras de cont bancar recent in limba engleza, bani in numerar; Aceste dovezi trebuiesc prezentate la biroul de imigrare, astfel ca va rugam sa va asigurati ca aveti asupra dvs. un extras de cont recent in limba engleza sau suficienti bani in numerar (este obligatoriu sa le aveti asupra dumneavoastra) ;

Transferuri la aeroportul Otopeni/Piata Victoriei din urmatoarele orase:
• Constanta (50 euro/pers.), Medgidia (45 euro/pers.), Cernavoda (45 euro/pers.), Fetesti (45 euro/pers.), Slobozia (45 euro/pers.)
• Brasov (36 euro/pers.), Predeal (32 euro/pers.), Sinaia (30 euro/pers.), Campina (25 euro/pers.), Ploiesti (20 euro/pers.)
• Pitesti (28 euro/pers.)

Oferta din categoria:


 
REVELION EXOTIC ALL INCLUSIVE CANCUN - 9 zile / 4359 EURO
Plecare Pana la
30.Dec.2023 07.Jan.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu All inclusive
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 23.08.2023
# #