Circuit VESTIGIILE MAYASILOR - YUCATAN

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

VESTIGIILE MAYASILOR - YUCATAN / 9 zile

» Plecari: 07.Nov.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 2125 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Cancun - ValLadolid - Merida - Campeche - Edzna - Uxmal - Chichén Itzá


Ziua 1. București - Cancun Zburăm din București spre Cancun. Bienvenidos a Mexico! Iată-ne ajunși într-una dintre cele mai populare destinații din Mexic. Cazare.
Ziua 2. Cancun - Ek Balam - Valladolid - Izamal – Merida Aceste locuri dețin vestigii ale culturii Maya, specifice poporului care a populat Nordul Americii Centrale până la colonizarea sa de către europeni. Facem o excursie în Ek Balam, unde vizităm Necropola Maya. Statuile din piatră și arhitectura monumentală poartă cu ele povestea acestui popor cu caracter mistic, iar peisajul natural completează tabloul parcă scos dintr-un film cu Indiana Jones. Continuăm excursia spre Valladolid, apoi spre Izamal. Vizităm Mănăstirea Franciscană din vechile ruine Maya. Mergem în Merida, una dintre cele mai frumoase așezări coloniale din Mexic și capitala culturală a Peninsulei Yucatan.
Ziua 3. Merida - Celestum Pornim în zori spre Rezervația Naturală Celestun. Urcăm în bărci de mici dimensiuni, care ne permit să ne strecurăm printre mangrove pe canalele înguste, până la locul de odihnă al stolurilor de păsări flamingo. Aici principala activitate, pe lângă turism, este pescuitul. Profitați de moment. Cazare la hotel în Merida.
Ziua 4. Mérida - Campeche În prima parte a zilei explorăm orașul colonial Merida, descoperind minunatele sale bijuterii culturale și arhitecturale. Vedem Paseo Montejo, apoi mergem spre Muzeul Merida, admirăm Piața Centrală, Casa Montejo, Catedrala Merida, construită în 1598, și Palatul Guvernului. În continuarea zilei ne deplasăm în Campeche, un alt oraș colonial de o frumusețe aparte. Începem plimbarea la Puerta de Tierra, apoi continuăm spre Puerta del Mar. Cazare la hotel în Campeche.
Ziua 5. Campeche - Edzná - Uxmal Astăzi vizităm Ruta Puuc, o serie de așezări antice unde se află o mare parte a moștenirii lăsate de cultura mayașă Puuc. Orașul Edzna datează din anul 400 î.Hr., fiind cel mai vizitat sit arheologic din această zonă. Aici se află un complex care cuprinde un templu impunător, asemănător unei piramide, cu înălțimea de 40m, un stadion dedicat jocului tradițional cu mingea, o tribună și o piațetă centrală. Cazare în Uxmal.
Ziua 6. Uxmal - Sotuta de Peón - Chichén Itzá De la Palatul Guvernatorului, până la grandioasa Piramide del Adivino (Piramida Magicianului), suntem ghidați prin unul dintre cele mai bine conservate centre de ceremonii Maya. Construcția piramidei a durat aproximativ 400 de ani. Următoarea vizită este la „muzeul viu” Hacienda Sotuta de Peon, un loc care ne duce înapoi în timp, în epoca de glorie a fermelor haciendas. După amiază plecăm spre Chichen Itza. După cazare ne putem relaxa VESTIGIILE MAYASILOR - YUCATAN Cancun - ValLadolid - Merida - Campeche - Edzna - Uxmal - Chichén Itzá Experiențe culturale 2 pe terase sau într-una dintre piscine.
Ziua 7. Chichén Itzá - Cancun Astăzi ne trezim devreme pentru a evita aglomerația de la anticul Chichen Itza, cel mai impresionant sit al culturii Maya, locul de unde au pornit multe legende mistice cu privire la cunoștințele despre astronomie și chiar despre apocalipsă, pe care această civilizație le stăpânea. Vizităm El Castillo, sau Piramida lui Kukulcán, unde se află misteriosul calendar Maya. Aici se află și cel mai mare teren de Pok-ta-pok, un joc asemănător cu fotbalul, foarte important în cultura Maya. Pe lângă măreția și frumusețea construcției, impresionantă este și acustica acestui loc. Putem vedea și Grupo de Mil Columnas, o serie de columne din piatră ce înfățișează zei și alte personaje din mitologia Maya. Revenim în Cancun, unde vom avea timp liber. Profitați de ultima seară petrecută în Mexic și bucurați-vă de toate bunătățile culinare, dar și de muzica și atmosfera specifice acestui loc exotic.
Ziua 8. Plecare Cancun Astăzi spunem Adios, amigos! și plecăm spre casă, după ce ne-am luat porția de soare și distracție pe plajele exotice, am făcut cunoștință cu stilul de viață mexican și am descoperit secretele culturii Maya.
Ziua 9. Sosire București Sosire in Bucuresti dupa o relaxanta si fabuloasa vacanta in Yucatan.


Servicii incluse:
Servicii incluse
Bilet de avion Bucureşti – Cancun– Bucureşti, zboruri cu escala;
Taxele de aeroport;
Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului;
Cazare 7 nopti la hoteluri de 4* cu mic dejun:
Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program ;
Asigurare medicală de călătorie şi storno;
Ghizi locali;
Conducător de grup român.

Servicii neincluse
Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi (se achită la faţa locului);
Excursiile opţionale pentru grup minim de 15 persoane;
Alte servicii decât cele menţionate în program;
Taxe de ieşire de pe aeroporturi, dacă se aplică;
Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).

ACTE NECESARE :
• Paşaportul în original valabil cel puţin încă 6 luni de la data returului din excursie, care să conţină cel puţin 2 coli albe, nu se acceptă paşaport temporar.

NOTE :
• Oferta este calculată pe baza parităţii EUR/USD de 1/1,2; în situaţia modificării cu mai mult de 5% a acestei parităţi, agenţia îşi rezervă dreptul de a ajusta tariful.
• Agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport şi a taxei de viză, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană, respectiv de Ambasadele tarilor tranzitate;valoarea exactă a taxelor de aeroport va fi comunicată cu două săptămâni înaintea plecării, odată cu emiterea biletelor de avion.

Termen de inscriere: Minim 4 săptămăni înainte de data plecării.
Grup minim 20 pers. Pentru grupuri mai mici de 20 de persoane (între 15 şi 19 persoane) se percepe un supliment de 190 €/ pers.

Oferta din categoria: 
VESTIGIILE MAYASILOR - YUCATAN - 9 zile / 2125 EURO
Plecare Pana la
07.Nov.2019 15.Nov.2019 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 02.07.2019
# #