Circuit Vestigiile Mayasilor - Yucatan

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Vestigiile Mayasilor - Yucatan / 9 zile

» Plecari: 27.Dec.2019, 07.Nov.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 2200 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 27.12.2019
» Categorie cazare 4*

» Traseu: Cancun - ValLadolid - Merida - Campeche - Edzna - Uxmal - Chichén Itzá


PROGRAM

Ziua 1. București - Cancun
Zburăm din București spre Cancun. Bienvenidos a Mexico! Iată-ne ajunși într-una dintre cele mai populare destinații din Mexic. Cazare.

Ziua 2. Cancun - Ek Balam - Valladolid - Izamal – Merida
Aceste locuri dețin vestigii ale culturii Maya, specifice poporului care a populat Nordul Americii Centrale până la colonizarea sa de către europeni. Facem o excursie în Ek Balam, unde vizităm Necropola Maya. Statuile din piatră și arhitectura monumentală poartă cu ele povestea acestui popor cu caracter mistic, iar peisajul natural completează tabloul parcă scos dintr-un film cu Indiana Jones. Continuăm excursia spre Valladolid, apoi spre Izamal. Vizităm Mănăstirea Franciscană din vechile ruine Maya. Mergem în Merida, una dintre cele mai frumoase așezări coloniale din Mexic și capitala culturală a Peninsulei Yucatan.

Ziua 3. Merida - Celestum
Pornim în zori spre Rezervația Naturală Celestun. Urcăm în bărci de mici dimensiuni, care ne permit să ne strecurăm printre mangrove pe canalele înguste, până la locul de odihnă al stolurilor de păsări flamingo. Aici principala activitate, pe lângă turism, este pescuitul. Profitați de moment. Cazare la hotel în Merida.

Ziua 4. Mérida - Campeche
În prima parte a zilei explorăm orașul colonial Merida, descoperind minunatele sale bijuterii culturale și arhitecturale. Vedem Paseo Montejo, apoi mergem spre Muzeul Merida, admirăm Piața Centrală, Casa Montejo, Catedrala Merida, construită în 1598, și Palatul Guvernului. În continuarea zilei ne deplasăm în Campeche, un alt oraș colonial de o frumusețe aparte. Începem plimbarea la Puerta de Tierra, apoi continuăm spre Puerta del Mar. Cazare la hotel în Campeche.

Ziua 5. Campeche - Edzná - Uxmal
Astăzi vizităm Ruta Puuc, o serie de așezări antice unde se află o mare parte a moștenirii lăsate de cultura mayașă Puuc. Orașul Edzna datează din anul 400 î.Hr., fiind cel mai vizitat sit arheologic din această zonă. Aici se află un complex care cuprinde un templu impunător, asemănător unei piramide, cu înălțimea de 40m, un stadion dedicat jocului tradițional cu mingea, o tribună și o piațetă centrală. Cazare în Uxmal.

Ziua 6. Uxmal - Sotuta de Peón - Chichén Itzá
De la Palatul Guvernatorului, până la grandioasa Piramide del Adivino (Piramida Magicianului), suntem ghidați prin unul dintre cele mai bine conservate centre de ceremonii Maya. Construcția piramidei a durat aproximativ 400 de ani. Următoarea vizită este la „muzeul viu” Hacienda Sotuta de Peon, un loc care ne duce înapoi în timp, în epoca de glorie a fermelor haciendas. După amiază plecăm spre Chichen Itza. După cazare ne putem relaxa.
Ziua 7. Chichén Itzá - Cancun
Astăzi ne trezim devreme pentru a evita aglomerația de la anticul Chichen Itza, cel mai impresionant sit al culturii Maya, locul de unde au pornit multe legende mistice cu privire la cunoștințele despre astronomie și chiar despre apocalipsă, pe care această civilizație le stăpânea. Vizităm El Castillo, sau Piramida lui Kukulcán, unde se află misteriosul calendar Maya. Aici se află și cel mai mare teren de Pok-ta-pok, un joc asemănător cu fotbalul, foarte important în cultura Maya. Pe lângă măreția și frumusețea construcției, impresionantă este și acustica acestui loc. Putem vedea și Grupo de Mil Columnas, o serie de columne din piatră ce înfățișează zei și alte personaje din mitologia Maya. Revenim în Cancun, unde vom avea timp liber. Profitați de ultima seară petrecută în Mexic și bucurați-vă de toate bunătățile culinare, dar și de muzica și atmosfera specifice acestui loc exotic.

Ziua 8. Plecare Cancun
Astăzi spunem Adios, amigos! și plecăm spre casă, după ce ne-am luat porția de soare și distracție pe plajele exotice, am făcut cunoștință cu stilul de viață mexican și am descoperit secretele culturii Maya.

Ziua 9. Sosire București
Sosire in Bucuresti dupa o relaxanta si fabuloasa vacanta in Yucatan.

COD OFERTA 07


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
Bilet de avion Bucureşti – Cancun– Bucureşti, zboruri cu escala;
Taxele de aeroport;
Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului;
Cazare 7 nopti la hoteluri de 4* cu mic dejun: 2 nopti de cazare in Cancun la HOTEL KRYSTAL PUNTA CANCUN 4* sau similar cu mic dejun; 2 nopti de cazare in Merida la HOTEL GAMMA MERIDA 4* sau similar cu mic dejun; 1 noapte de cazare in Campeche la HOTEL PLAZA CAMPECHE 4* sau similar și mic dejun; 1 noapte de cazare in Uxmalla hotelul istoric HACIENDA UXMAL cu mic dejun; 1 noapte de cazare in Chichén Itzá la HOTEL MAYALAND & BUNGALOWS 4* sau similar cu mic dejun. Total mese: 7 mic dejunuri; 4 prânzuri; 1 cina ;
Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program ;
Ghizi locali;
Conducător de grup român.


NU SUNT INCLUSE
Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi (se achită la faţa locului);
Excursiile opţionale pentru grup minim de 15 persoane;
Alte servicii decât cele menţionate în program;


SUPLIMENTE
Supliment de single 450 €
Supliment 30 euro persoana pentru plecarea din 25.04*
Supliment tarifar pentru plecarea din 27.12* - se consulta in agentie.

Oferta din categoria: 
Vestigiile Mayasilor - Yucatan - 9 zile / 2200 EURO
Plecare Pana la
27.Dec.2019 04.Jan.2020 Rezervare
07.Nov.2019 15.Nov.2019 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 14.08.2019
# #