Circuit Revelion traditional la CHISINAU, -73

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Revelion traditional la CHISINAU, -73 / 4 zile

» Plecari: 30.Dec.2019

» Transport: cu Autocar
» Durata: 4 zile
» Pret: de la 395 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Bacau – Albita – Cricova – Chisinau - Mănăstirea Capriana – Albița – Bacău


Ziua 1 | 30.12.2019: Bacau – Albita – Cricova – Chisinau

Imbarcarea in autocar, din parcare hotel Moldova, ora 07:00 si deplasarea spre vama Albita. Prima oprire la Manastirea Capriana. Biserica voievodala (din piatra) Adormirea Maicii Domnului a Manastirii Capriana.

Asezamantul monahic s-a bucurat, de-a lungul istoriei, de grija mai multor domnitori moldoveni - Alexandru cel Bun (1425); Stefan cel Mare a facut si el reparatii bisericii initiale (Capriana I), in urma cutremurului din 1471. In 1542-1545, domnitorul Petru Rares a facut ample lucrari de restaurare, dupa cum se consemneaza in cronica lui Grigore Ureche. Alexandru Lapusneanu, nascut in zona Lapusnei, a efectuat noi lucrari de intarire si dezvoltare si a facut importante donatii manastirii. Ctitor a fost si domnitorul Vasile Lupu, care a reinnoit prestolul, pavimentul si iconostasul bisericii voievodale.

Optional, excursie cu degustare de vinuri la Cramele MILESTII MICI. Republica Moldova a obtinut titlul de tara cu portile deschise in paradisul vinului, deoarece producerea vinului este indeletnicirea de baza a moldovenilor. Oricine intra aici este binevenit. Departe de hotarele republicii este bine cunoscuta, apreciata si iubita productia Combinatului de Vinuri de Calitate MILESTII MICI, cel mai vechi loc de pastrare a bauturii sacre. Loc ce pastreza minunea de la Milestii Mici. Urmele istoriei se resimt pretutindeni. O raritate specifica este butoiul impietrit solemn pe postamentul de la intrarea in combinat. Anume acest butoi pe parcursul a multor ani a oferit fortele naturale ale stejarului minunatului vin Cabernet.

Ajungem la Chisinau, supranumit Orasul parcurilor. Tur de oras cu autocarul pe traseul: Universitate, Statuia Stefan cel Mare, Parcul Poporului, Tribunalul, Parlamentul, Magazinul GUM. Vom strabate o parte din bulevardul central Stefan cel Mare si Sfant, trecand pe langa Primaria Chisinaului, Posta Centrala, Sala cu Orga si Teatrul National Mihai Eminescu. Ne infruptam, pe indelete, din mancarurile traditionale moldovenesti la unul din renumitele restaurante LA PLACINTE. Cazare hotel 4 stele Manhattan.

Ziua 2 | 31.12.2019: Chișinău - tur de municipiu. La mulți ani 2020!

Mic dejun. Continuam turul de oras, pietonal, insotiti de ghidul nostru. Incepem, pe stradute, pe langa Turnul de Apa, care gazduieste Muzeul de Istorie al Orasului Chisinau, indreptandu-ne spre Gradina Publica Stefan cel Mare si Sfant. Aici vom strabate Aleea Clasicilor si vom patrunde, trecand pe langa statuia-simbol a domnitorului Moldovean, catre Piata Marii Adunari Nationale, unde vom regasi sediul Guvernului Republicii Moldova, Portile Sfinte si Catedrala Nasterii Domnului. Timp liber dedicat marilor tentatii de shopping: ne vom ocupa de cei de acasa, achizitionand celebrele bomboane Bucuria ori nu mai putin renumitele coniacuri moldovenesti sau alte delicatese locale. Ne pregatim de petrecere: Revelion traditional moldovenesc 2020 - meniu special si program artistic cu muzica de toate genurile: populara, lautareasca, interpreti, DJ si mult dans... Program de colind si uraturi. Cazare hotel 4 stele Manhattan.

Ziua 3 | 01.01.2020: Bun găsit 2020!

Mic dejun intarziat. Ne desfatam la centrul SPA al hotelului (sauna infrarosie, sauna finlandeza, hamam - baie turceasca, piscina). Mergem in plimbare spre centrul Chisinaului si ne desfatam cu bunataturi in Piata de Sarbatori. Revenim la hotel si ne pregatim de petrecerea de CARNAVAL. Cazare hotel 4 stele Manhattan.

Ziua 4 | 02.01.2020: Chișinău – Mănăstirea Capriana – Albița – Bacău

Dupa micul dejun, timp liber pentru cumparaturi la MOL MOLDOVA sau, optional excursie cu vizitarea Cramelor Cricova si degustare de vinuri, programul Bussines (35 Euro/pers). Ne indreptam spre Cramele Cricova, ORASUL SUBTERAN cunoscut in intreaga lume pentru calitatea vinurilor produse si pastrate aici, dar si pentru ineditul sau. Incepand cu ora 10:00, facem turul celui mai mare orasel subteran din lume, care are aproape 100 de kilometri de galerii utilizate pentru intreg procesul de fabricatie al vinurilor linistite si al spumantului Cricova, realizat dupa metoda clasica Dom Perignon - Champenoise. Vom admira colectia de vinuri apartinand personalitatilor politice care au vizitat Republica Moldova, de la ai nostri Traian Basescu sau Klaus Johannis, pana la Angela Merkel, Juan Manuel Barroso, Donald Tusk sau Vladimir Putin, care chiar si-a serbat a 50-a aniversare in beciurile de la Cricova. Pentru vizitare ne vom imbarca in masinute electrice, care ne vor plimba kilometri buni prin tunelurile de calcar alb de unde s-a extras piatra din care a fost construit Chisinaul, iar apoi vom degusta 3 tipuri de vin, asezonate cu nuci, biscuiti si apa minerala.

Nota: pentru vizitarea cramelor Cricova este necesara rezervare prealabila, asadar optiunea pentru acest program trebuie exprimata cu cel putin o saptamana inaintea plecarii iar plata urmeaza a se face cu minim 2 zile inaintea plecarii. Vizita standard dureaza cca 90-100 minute, accesul se face cu trenulet electric si partial pe jos iar explicatiile se ofera in limba romana de catre ghid local.

Revenim in Chisinau si facem ultimele cumparaturi pentru cei dragi de acasa, la MOL MOLDOVA. Seara ajungem acasa, functie de vama si conditiile de trafic.

Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate! Tarifele pot suferi modificari in functie de disponibilitatea locurilor la aceasta clasa tarifara. Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!

Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere.Servicii incluse:
Transport autocar/microbuz clasificat
3 nopti cazare cu mic dejun bufet suedez la Complex hotelier 4* Manhattan din Chisinau (loc in dubla/tripla)
Masa festiva de REVELION 2020 cu meniu special si program artistic
Masa festiva CARNAVAL in 01.01.2020
Acces la renumitul SPA al hotelului
Tur ghidat Chisinau
Insotitor din partea agentiei

Nu include:
Asigurare medicala, optionala (20 lei/pers.)
Alte servicii de masa, intrari la obiective turistice si cheltuieli personale

EXCURSII OPTIONALE

Excursiile cu vizitare la Crama MILESTII MICI cu degustare de vinuri - 25 Euro/p.
Excursiile la Cramele CRICOVA (programul Bussines - fara suvenir - excursie si degustare – 35 Euro/pers.

Reducere 30 Euro/pers. pentru înscrierile până la 31 Oct.

Oferta din categoria: 
Revelion traditional la CHISINAU, -73 - 4 zile / 395 EURO
Plecare Pana la
30.Dec.2019 02.Jan.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 23.10.2019
# #