Circuit FIORDURILE NORVEGIEI. Transport Avion | 9 zile | de la 1.149 Euro, -32

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

FIORDURILE NORVEGIEI. Transport Avion | 9 zile | de la 1.149 Euro, -32 / 9 zile

» Plecari: 03.Aug.2020, 21.Jul.2020, 21.Jun.2020

» Transport: cu Avion + autocar
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 1149 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Oslo – Canalul Telemark – Preikestolen – Lysefjord – Stavanger – Haugesund – Bergen - Gudvangen – Naeroyfjord – Kaupanger – Ghetarul Briksdal - Nordfjord – Fiordul Geiranger - Drumul Vulturilor – Drumul Trolilor - Andalsnes – Molde – Drumul Atlanticului – Kristiansund – Otta/Dombas – Lillehammer - Oslo


Ziua 1 | BUCURESTI – OSLO – VRADAL/KONGSBERG
Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda la ora 04:40 pentru imbarcare pe zborul Austrian Airlines OS768 cu destinatia Viena. Decolare la ora 06:40 si sosire in Viena la 07:20. Decolare spre Oslo la ora 10:25 cu zborul OS335. Sosire la Oslo - Gardemoen la ora 12:40. Dupa preluarea bagajelor ne imbarcam in autocar si plecam spre Oslo pentru un tur panoramic de oras cu ghid local in care vom admira din autocar fortareata Akershus, Palatul Regal, Primaria, Opera si vom face o plimbare prin parcul de sculpturi Vigeland. Ne imbarcam apoi in autocar si ne continuam excursia catre zona Vradal/Kongsberg. Cazare la hotel Quality Strand Vradal respectiv Quality Grand Kongsberg sau similare.

Ziua 2 | VRADAL/KONGSBERG – CANALUL TELEMARK - STAVANGER
Mic dejun. Plecare spre Ulefoss unde ne vom imbarca intr-o croaziera ce va parcurge partea cea mai frumoasa a canalului Telemark de la Ulefoss la Lunde, spectaculoasa cale navigabila taiata in stanca si inaugurata acum peste 100 de ani in 1892. In timpul plimbarii cu barca pe canal vom traversa un sistem de 3 ecluze, inclusiv cea mai mare dintre ele – Vrangfoss. Sosim la Lunde de unde cu autocarul continuam spre Stavanger. Cazare la hotel Clarion Energy sau similar Stavanger.

Ziua 3 | STAVANGER – LYSEFJORD – PREIKESTOLEN (”PIATRA ALTARULUI”)
Mic dejun. Vizitam un pic Stavanger – un vechi sat de pescari la Marea Nordului, devenit azi al-4-lea oras al Norvegiei, puternic implicat in sectorul petrolier. Exploram centrul istoric cu catedrala de sec. al-XII-lea si stradutele pitoresti din orasul vechi. Dupa-amiaza, optional, va invitam la o Croaziera de 3 ore pe Lysefjord prilej de a admira de la nivelul marii, Preikestolen (“Piatra Altarului”), privelisti care iti taie rasuflarea si insule idilice. Vom mai admira “Casacada suspendata” si “Pestera Vagabonzilor” (Tarif informativ: 70 Euro/persoana). Intoarcere la hotel. Cazare la hotel Clarion Energy sau similar Stavanger.

Ziua 4 | STAVANGER – HAUGESUND – BERGEN
Mic dejun. Continuam calatoria catre Bergen – Capitala Fiordurilor, parcurgand un pitoresc drum de coasta ce include doua traversari de ferry-boat: Mortavika – Arsvagen si Sandvikvag – Halhkem. Popas in Haugesund, o agreabila asezare de pe Coasta de Vest a Norvegiei – zona locuita de vikingi si resedinta a primilor regi ai Norvegiei. Dupa-amiaza ajungem in Bergen, „Capitala Fiordurilor”. Vom face un tur pietonal prin Bryggen, inclus in patrimoniul UNESCO, fostul cartier hanseatic cu casele vechi conservate remarcabil care gazduiesc mici magazine si galerii de arta, celebra piata de peste si multe altele. Va recomandam sa mergeti cu Funicularul Fløibanen pe Muntele Fløyen pentru a va bucura de vederea panoramica a orasului. Transfer la hotel si cazare. Cazare la hotel Scandic Bergen City sau similar.

Ziua 5 | BERGEN – GUDVANGEN – NAEROYFJORD – KAUPANGER – GHETARUL BRIKSDAL
Mic dejun. Dimineata turul continua spre Gudvangen unde ne vom imbarca pentru o calatorie cu feribotul de 2,5 ore, o oportunitate unica de a experimenta mai multe dintre cele mai frumoase fiorduri din Norvegia: Nærøyfjord, Aurlandsfjord si Sognefjord. Ingust si maiestuos, Nærøyfjord este considerat unul dintre cele mai uimitoare fiorduri din lume inclus, ca si Aurlandsfjord, in Patrimoniul Mondial UNESCO. Destinatia finala este satul idilic Kaupanger ce conserva una dintre cele 28 de biserici stave din Norvegia. Ne indreptam spre zona Nordfjord si de la Olden mergem pe valea omonima spre ghetarul Briksdal, un brat al celui mare ghetar din Europa, Jostedalsbreen. Aici o drumetie usoara prin natura maiestuoasa (sau cu masinuta trolilor contracost) va conduce fata in fata cu impresionantul ghetar. Cazare in zona Nordfjord, la hotel Nordfjord sau similar.

Ziua 6 | NORDFJORD – HELLESYLT – FIORDUL GEIRANGER - DRUMUL TROLILOR – MOLDE
Mic dejun. Plecam spre Hellesylt unde ne vom imbarca pe o croaziera de aprox. 1 ora pe fiordul Geiranger, considerat unul din cele mai frumoase fiorduri din lume si una din principalele atractii naturale ale Norvegiei. Sosim la Geiranger de unde pornim pe una din cele mai spectaculoase rute turistice din Norvegia care ne va purta mai intai pe “Drumul Vulturilor” cu stop pentru fotografii la Ørnesvingen, apoi cu ferry-boat traversam Norddalsfjord de la Eidsdal la Linge pentru a continua spre Drumul Trolilor. Vom admira Trollstigen de sus, de pe platformele special amenajate prilej de a intra in contact strans cu acest peisaj salbatic si minunat si a realiza fotografii memorabile. Coboram pe Drumul Trolilor spre Andalsnes de unde continuam pe malurile fiordului Romsdalsfjord spre Molde cu o scurta traversare cu ferry-boat de la Afarnes la Solnes. Petrecem seara la Molde –“orasul trandafirilor”, renumit pentru frumusetea peisajului inconjurator si pentru cel mai vechi festival de jazz din Europa. Cazare la Scandic Hotel Alexandra sau similar Molde.Ziua 7 | MOLDE – BUD - DRUMUL ATLANTICULUI - KRISTIANSUND – OTTA
Mic dejun. Din Molde ne indreptam spre pitorescul sat pescaresc Bud. De aici pornim pe Atlanteshavsvegen (Șoseaua Atlanticului), o lucrare tehnica cu o arhitectura incantatoare care interpreteaza modern atmosfera acestor locuri izolate de langa ocean. Poposim in Kristiansund, un oras cu o lunga istorie in pregatirea codului uscat (klipfisk) unde va recomandam o plimbare in portul natural cu Sundbåten – cel mai vechi serviciu de transport public din lume in operare neintrerupta de la 1876. De aici continuam calatoria prin peisajele norvegiene spre zona Otta /Dombas. Cazare la hotel Thon Otta sau similar.
Ziua 8 | OTTA – LILLEHAMMER - OSLO
Mic dejun. Plecare spre valea Gudbransdal spre Lillehammer. Dupa un popas in orasul-gazda a JO de iarna din 1994 continuam spre Oslo. Oslo, capitala Norvegiei, inconjurata de munti si mare, orasul lui Munch si Ibsen, ce se reinventeaza permanent conectandu-se la energia si stilul de viata modern. Timp liber in Oslo pentru cumparaturi si plimbari pe artera principala - bulevardul Karl Johann, in moderna zona Aker Brygge sau vizita a muzeelor din peninsula Bygdoi. Transfer la hotel. Cazare la hotel Quality Expo sau similar Oslo.

Ziua 9 | OSLO – BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitie in Oslo pentru vizite individuale sau program de cumparaturi. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborurile de intoarcere in tara astfel:
Plecarile din 21 iunie si 21 iulie: Imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS336 cu destinatia Viena. Decolare din Oslo la ora 13:55, aterizare la Viena la ora 16:15. Imbarcare pe zborul cu destinatia Bucuresti OS787, decolare din Viena la ora 17:35 si aterizare la Bucuresti la ora 20:10. Sfarsitul pachetului de servicii turistice.
Plecarea din 3 august: Imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH863 cu destinatia Frankfurt. Decolare din Oslo la ora 16:05, aterizare la Frankfurt la ora 18:10. Imbarcare pe zborul cu destinatia Bucuresti LH1422, decolare din Frankfurt la ora 20:30 si aterizare la Bucuresti la ora 23:50. Sfarsitul pachetului de servicii turistice.

Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere.


Servicii incluse:
• Zboruri Bucuresti  Oslo  Bucuresti, compania Austrian Airlines/Lufthansa via Viena/Frankfurt
• Transport cu autocar propriu (primele doua plecari) sau local (ultima plecare) conform programului
• Cazare 8 nopti cu mic dejun la hoteluri asimilate categoriei de 3* si 4* astfel:
(In Norvegia nu este implementat sistemul de clasificare pe stele)
 1 noapte in Vradal/Kongsberg, hotel Quality Strand Vradal / Quality Grand Kongsberg sau similar
 2 nopti in Stavanger, Hotel Clarion Energy sau similar
 1 noapte in Bergen, Hotel Scandic Bergen City sau similar
 1 noapte in zona Nordfjord, Hotel Nordfjord sau similar
 1 noapte in Molde, Hotel Scandic Alexandra sau similar
 1 noapte in zona Otta, Hotel Thon Otta sau similar
 1 noapte in Oslo, Hotel Quality Expo sau similar
• PACHET CROAZIERE PE FIORDURILE NORVEGIEI:
 Croaziera pe Canalul Telemark de la Ulefoss la Lunde
 Croaziera pe fiordurile Nærøyfjord, Aurlandsfjord și Sognefjord de la Gudvangen la Kaupanger
 Croaziera pe fiordul Geiranger de la Hellesylt la Geiranger
• Tururile si excursille mentionate in program: Stavanger, Haugesund, Bergen, Ghetarul Briksdal, Drumul Trolilor, Drumul Vulturilor, Soseaua Atlanticului, Lillehammer
• Tur de oras cu ghid local la Oslo
• Biletele de ferry-boat pentru toate traversarile din program
• Insotitor roman de grup

Nu include:
• Taxele de aeroport & combustibil: 240 Euro/ persoana (pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor in functie de evolutia pretului petrolului)
• Asigurarea medicala (optionala), asigurarea storno (optionala, se emite in aceeasi zi cu contractul)
• Supliment demipensiune - recomandat: 199 Euro/persoana (se rezerva exclusiv in tara la inscriere)
Include 7 cine (in toate locatiile exceptand Oslo)
• Intrarile la obiectivele turistice din program
• Bacsisurile pentru ghizii si soferii locali

Oferta din categoria:


 
FIORDURILE NORVEGIEI. Transport Avion | 9 zile | de la 1.149 Euro, -32 - 9 zile / 1149 EURO
Plecare Pana la
03.Aug.2020 11.Aug.2020 Rezervare
21.Jul.2020 29.Jul.2020 Rezervare
21.Jun.2020 29.Jun.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 19.03.2020
# #