Circuit Australia & Noua Zeelanda

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Australia & Noua Zeelanda / 16 zile

» Plecari: 09.Oct.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 16 zile
» Pret: de la 5140 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: MELBOURNE, AUSTRALIA - QUEENSTOWN, NOUA ZEELANDA


Itinerar
Ziua 01 , 09.10.2020 Australia PLECARE DIN BUCURESTI
Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.

Ziua 02 , 10.10.2020 Australia SOSIRE IN SYDNEY
La sosire pe aeroportul din Sydney vei fi intampinat de reprezentantul nostru care iti va acorda asistenta, urmand a fi transferat la hotelul ales.

Ziua 03 , 11.10.2020 Australia SYDNEY
Vei pleca intr-un tur al orasului Sydney. Ghidul va prezenta cateva dintre principalele atractii ale impresionantei metropole australiene. Principale atractii ale turului sunt Rocks Area, Macquarie Street, Opera House, Gradina Botanica, Catedrala St. Mary, Cladirea Parlamentului, Portul Darling si Chinatown. De la Mrs. Maquarie’s Chair se dezvaluie o priveliste superba asupra golfului si orasului. Vei vizita Sydney Harbour dar si celebra plaja Bondi Beach la Circular Quai, una din cele mai cunoscute plaje din lume. Vei face o vizita la Opera din Sydney, beneficiind de un tur exclusivist in spatele scenei uneia dintre cele mai mari institutii de arta interpretativa din lume - Sydney Opera House. Cele 2 ore de vizita sunt efectuate in compania unor ghizi experimentati.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 04 , 12.10.2020 Australia SYDNEY
Astazi dispui de intreaga zi pentru a explora pe cont propriu orasul sau pentru a face o sesiune de shopping in magazinele din Sydney.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 05 , 13.10.2020 Australia SYDNEY - CAIRNS
Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Sydney. Zbor intern Sydney - Cairns. Dupa sosirea pe aeroportul din Cairns vei fi transferat la hotel.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 06 , 14.10.2020 Australia CAIRNS - MAREA BARIERA DE CORALI - CAIRNS
Astazi vei fi preluat de la hotel si transferat catre Port Douglas Marina unde te vei imbarca pe un catamaran de viteza. Vei calatori spre Reciful Agincourt, unde vei descoperi unul dintre cele mai spectaculoase si bine conservate ecosisteme marine coraligene. Vizibilitatea crescuta a apei permite observarea speciilor de corali si de animale marine. La intoarcere dupa ce vei ajunge in Port Douglas Marina vei fi transferat inapoi la hotel.
Regim mese - Mic dejun, Pranz

Ziua 07 , 15.10.2020 Australia CAIRNS
Dispui de intreaga zi pentru a explora pe cont propriu orasul sau pentru shopping. Atractia principala este laguna cu apa sarata situata chiar in inima orasului. Iti recomandam sa nu ratezi o vizita la Gradina Botanica Flecker; pentru iubitorii de cultura si istorie recomandam Muzeul Cairns si Galeriile Regionale Cairns.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 08 , 16.10.2020 Australia CAIRNS - MELBOURNE
Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Cairns. Zbor intern Cairns - Melbourne. Dupa sosirea pe aeroportul din Melbourne vei fi transferat la hotel.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 09 , 17.10.2020 Australia MELBOURNE
Ziua de astazi o ai la dispozitie pentru a vizita orasul Melbourne pe cont propriu.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 10 , 18.10.2020 Australia MELBOURNE
Vei face un tur al orasului Melbourne, un oras fermecator ce incanta prin numeroasele sale gradini, restaurante si terase elegante, cluburi, galerii de arta si atmosfera cosmopolita. Printre cele mai importante atractii pe care le vei vizita se numara Captain Cook‘s Cottage, Piata Regina Victoria, Gradinile Fitzroy, Albert Park, Piata Federatiei, faleza, Catedrala Sfantul Paul, teatrele Princess si Regent. De asemenea veti vizita si Turnul Eureka unde vei urca cu cel mai rapid lift din Emisfera Sudica - vei ajunge la etajul 88 in 40 de secunde.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 11 , 19.10.2020 Australia MELBOURNE, AUSTRALIA - QUEENSTOWN, NOUA ZEELANDA
Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Melbourne. Zbor international Melbourne - Queenstown. La sosirea pe aeroportul din Queenstown vei fi transferat la hotel.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 12 , 20.10.2020 Australia QUEENSTOWN - MILFORD SOUND - QUEENSTOWN
Dimineata, vei pleca int-un tur de o zi la Milford Sound. Vei calatori de-a lungul malurilor Lacului Wakatipu, trecand prin micile si cochetele orase Kingston, Mossburn si Te Anau. Satul Cheia iti va deschide usa catre Parcul National Fiorland; vei continua calatoria prin Valea Eglington, pe langa Lacul Mirror, pe Drumul Muntilor Nevazuti, pe langa Cascada Creek si Lacul Gunn. Inainte de a ajunge in Milford Sound vei traversa valea Hollyford si Tunelul lui Homer, taiat in roca dura a muntilor. La Milford Sound vei face o croaziera unica printre fiordurile neozeelandeze, in peisajul incredibil al cascadelor vijelioase, al padurii tropicale, pe langa peretii netezi ai stancilor, admirand in acelasi timp minunatele vietuitoare marine in habitatul lor natural. Dupa croaziera te vei intoarce pe acelasi traseu in Queenstown.
Regim mese - Mic dejun, Pranz

Ziua 13 , 21.10.2020 Australia QUEENSTOWN
Ziua de astazi este libera pentru a vizita orasul si pentru a descoperi pe cont propriu frumusetile zonei.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 14 , 22.10.2020 Australia QUEENSTOWN - ROTORUA
Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Queenstown. Zbor intern Queenstown - Auckland. Zbor intern Auckland - Rotorua. Dupa sosirea pe aeroportul din Rotorua vei fi transferat la hotel.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 15 , 23.10.2020 Australia ROTORUA
Vei face o excursie la o ferma locala specializata in cresterea diverselor rase de oi, activitate de baza in agricultura Noii Zeelande. Aici vei asista la o prezentare a acestora si te vei putea angrena in activitati indedite precum mulsul unei vaci sau tunsul unei oi. Mai apoi vei face o vizita in Parcul Natural Rainbow Springs unde vei putea vedea numeroase specii de plante si animale endemice (intre care peste 135 de specii diferite de arbori si ferigi) si de asemenea vei vedea faimoasa pasare simbol national al Noii Zeelande - pasarea kiwi. Vei vizita vechea localitate maori Te Puia, de unde vei pleca intr-un tur al Rezervatiei Termale Whakarewarewa ce cuprinde peste 500 bazine termale, cu ape bogate in saruri minerale. La Institutul de Arta Maori vei afla despre istoria, traditiile si arta acestor triburi polineziene. Seara vei fi transferat catre un Marae, un loc traditional de intalnire al populatiei maori, folosit in scop religios si social. La intrarea in templul maori, vei fi intampinat cu salutul specific - Hangi, pentru ca apoi sa asisti la dansul traditional haka, pe care maori il practicau inaintea oricarei confruntari. Incursiunea in cultura maori se va incheia cu o cina maori (hangi).
Regim mese - Mic dejun, Cina

Ziua 16 , 24.10.2020 Australia ROTORUA - WAITOMO - HOBBITON - AUCKLAND
Vei fi transferat catre Auckland iar pe traseu vei face o oprire la faimoasele Pesteri Waitomo si la Matamata unde vei vizita platourile de filmare ale peliculei Hobbit-ul. Vei traversa apoi zona muntoasa Mamaku si vei trece pe langa fermele de la Kihikihi si Otorohanga. Vei opri apoi in Matamata unde vei vizita platourile de filmare ale peliculelor Hobbit-ul si Lord of the Rings si unde vei putea vedea faimoasele locuinte din Pamantul de Mijloc, replica hanului din cele doua trilogii si podurile arcuite. Vei calatori spre sud catre Waitomo unde vei vizita faimoasele pesteri. Vei fi condus de un ghid specializat. Punctul de maxima atractie al vizitei este incursiunea cu barca in Grota Licuricilor.
Regim mese - Mic dejun, Pranz

Ziua 17 , 25.10.2020 Australia AUCKLAND
Astazi vei vizita centrul orasului, faleza si punctele de interes istoric. Vei vizita Muzeul Memorial al Razboiului si vei trece prin pitorescul sat Parnell, apoi prin suburbiile rezidentiale bogate, vei parcurge faleza pe Tamaki Drive si vei reveni in oras. Vei vizita Sky Tower, cel mai inalt turn din Emisfera de Sud. Vei urca in lifturile de sticla pana la punctul de observare unde vei avea admira panorama orasului.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 18 , 26.10.2020 Australia PLECARE DIN AUCKLAND
Vei fi transferat la aeroportul din Auckland.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 19 , 27.10.2020 Australia SOSIRE IN BUCURESTI


Servicii incluse:

Servicii incluse
Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Sydney, Auckland - Bucuresti;
Bilet de avion pentru zbor intern Sydney - Cairns;
Bilet de avion pentru zbor intern Cairns - Melbourne
Bilet de avion pentru zbor international Melbourne - Queenstown;
Bilet de avion pentru zbor intern Queenstown - Auckland;
Bilet de avion pentru zbor intern Auckland - Rotorua;
Cazare 16 nopti
Mesele mentionate in program: 16 Mic dejun, 3 Pranz, 1 Cina;
Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul
Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse
Asigurarea complexa de calatorie
Serviciu telefonic de urgente 24/7


Servicii neincluse
Viza turistica in Australia se elibereaza in Romania de misiunea diplomatica a tarii de destinatie.
50 euro

Viza turistica in Noua Zeelanda se elibereaza in Romania de misiunea diplomatica a tarii de destinatie.
50 euro

Cazare

Sydney Travelodge Wynyard 3* Guest Room
Cairns Pacific Cairns 4* Standard Room
Melbourne Savoy Hotel On Little Collins 4* Guest Room
Queenstown Heartland Queenstown 3* sup. Standard Room
Rotorua Ibis Rotorua 3* Standard Room
Auckland Auckland City Hotel 4* Standard Room


Orar zbor
✈ Plecare Bucuresti 09.10.2020 ora 12:55; Sosire Doha 09.10.2020 ora 17:40; Qatar Airways; durata 4:45
✈ Plecare Doha 09.10.2020 ora 20:35; Sosire Sydney 10.10.2020 ora 18:55; Qatar Airways; durata 14:20
✈ Plecare Sydney 13.10.2020 ora 14:15; Sosire Cairns 13.10.2020 ora 16:30; Virgin Australia Airlines; durata 3:15
✈ Plecare Cairns 16.10.2020 ora 12:00; Sosire Melbourne 16.10.2020 ora 16:25; Virgin Australia Airlines; durata 3:25
✈ Plecare Melbourne 19.10.2020 ora 09:00; Sosire Queenstown 19.10.2020 ora 14:10; Virgin Australia Airlines; durata 3:10
✈ Plecare Queenstown 22.10.2020 ora 13:30; Sosire Auckland 22.10.2020 ora 15:20; Air New Zealand; durata 1:50
✈ Plecare Auckland 22.10.2020 ora 16:15; Sosire Rotorua 22.10.2020 ora 17:00; Air New Zealand; durata 0:45
✈ Plecare Auckland 26.10.2020 ora 16:15; Sosire Doha 27.10.2020 ora 00:20; Qatar Airways; durata 18:5
✈ Plecare Doha 27.10.2020 ora 07:15; Sosire Bucuresti 27.10.2020 ora 11:20; Qatar Airways; durata 5:5.

50

Oferta din categoria:


 
Australia & Noua Zeelanda - 16 zile / 5140 EURO
Plecare Pana la
09.Oct.2020 24.Oct.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 11.02.2020
# #