Circuit OMAN - Experienta Arabiei veritabile - pret de la 1745 euro!!-5

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

OMAN - Experienta Arabiei veritabile - pret de la 1745 euro!!-5 / 8 zile

» Plecari: 23.Nov.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 1745 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Muscat – Wadii Tiiwii – Sur – Wahiiba Sands – Niizwa – JJebell Shams – Mussannah


Ziua 1 (23.11): BUCURESTI – MUSCAT
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 10:15 pentru imbarcare pe zborul companiei QATAR Airways spre Doha cu decolare la ora 12:15. Sosire in Doha la ora locala 18:00 si decolare spre Muscat la ora 19:30. Aterizare in Muscat la ora locala 22:20. Dupa sosire, vom efectua formalitatile vamale, dupa care vom fi transferati cu autocarul la hotel. Cazare la hotel Sheraton Oman 5* sau similar.
Ziua 2 (24.11): TUR DE ORAS MUSCAT
Mic dejun la hotel. Vom incepe vizita noastra in Muscat, capitala Omanului dimineata devreme. La ora 08:00 vom vizita Marea Moschee din Muscat, una dintre cele mai mari din lume. Aceasta moschee poate adaposti in acelasi timp 20.000 de credinciosi. Marea moschee este frumos impodobita cu candelabre si un covor dintr-o singura bucata care era cel mai mare din lume inainte de a fi construita moscheea din Abu Dhabi. Pentru vizita moscheii este necesara o tinuta decenta care sa acopere intreg corpul, din cap pana la picioare; femeile trebuie sa poarte pe cap o esarfa sau un batic. In continuare, vom poposi la souq-ul (piata) din Muttrah, unul din cele mai vechi din Oman. Atmosfera este speciala, cu alei inguste, inmiresmate de aroma lemnului de santal. Este un loc in care putem comunica cu localnicii si putem achizitiona suveniruri. In continuare vizitam Muzeul National al Omanului al carui scop este conservarea mostenirii culturale omaneze. Continuam cu o oprire pentru fotografii la palatul Sultanului Qaboos, flancat de doua forturi portugheze. Dintre acestea, Fortul Jalali a fost complet restaurat si a devenit muzeu pentru oaspetii oficiali ai familiei regale. Mai departe, ne vom imbarca pentru o croaziera pe mare la asfintit de soare. In Marina Bandar ne vom urca la bordul unei ambarcatiuni traditionale numita dhow, construita din lemn si utilizata in trecut de catre pescarii omanezi. In timpul croazierei de doua ore ne vom bucura de privelistea oferita de apusul de soare si de coasta Muscatului. In seara aceasta vom servi o cina traditionala la restaurantul Kargeen, cel mai bun restaurant din Oman. Relaxati-va si bucurati-va de aceasta cina la lumina lumanarilor, caci orice masa la acest restaurant este o experienta in sine. Cazare la hotel in Muscat.
Ziua 3 (25.11): MUSCAT – BIMMAH SINKHOLE – OAZA WADI TIWI – SUR – WAHIBA SANDS (325 km)
Mic dejun. Vom pleca de la hotel dimineata devreme si vom poposi mai intai la Bimmah Sink Hole, unde vom vedea un crater spectaculos din calcar plin cu apa verde – albastra. Urmatorul reper din programul nostru este un popas fotografic la valea Wadi Shab, dupa care continuam calatoria spre Wadi Tiwi unde se afla un sat stravechi si plantatii de bananieri, papaya si alte fructe exotice. Ne vom bucura de o scurta plimbare prin sat, dupa care mergem mai departe spre orasul de coasta Sur. Aici vom face un scurt tur panoramic al orasului si vom vizita santierul unde se construiesc vasele traditionale dhow si souq-ul local. Ne continuam calatoria spre Wahiba Sands, destinatia noastra finala de azi. La intrarea in desert ne vom imbarca in jeepuri 4x4 cu care vom continua calatoria prin desert. Wahiba Sands este un exemplu perfect de “mare de nisip”, un loc cu dune infinite de nisip, de culoare portocalie, care pot atinge inaltimi de 100 m. Soferii experimentati va vor oferi o adevarata aventura, conducand printre si peste dunele de nisip. Vom vizita casa unei familii de beduini si le vom cunoaste pe femeile din
familie, care ne vor oferi cafea omaneza si curmale. In incheiere, vom admira un spectaculos apus de soare din varful dunelor de nisip. In aceasta noapte vom servi cina si vom dormi in tabara din desert Arabian Oryx (www.oryx-camp.com) sau similar.
Ziua 4 (26.11): WAHIBA SANDS – OAZA WADI BANI KHALED – JEBEL AKHDAR (280 km)
Dupa micul dejun in tabara, ne urcam in jeepuri si continuam aventura prin Oman cu o oprire la oaza naturala Wadi Bani Khaled. In deplin contrast cu Wahiba Sands, aceasta oaza are piscine naturale cu apa limpede si verde in care cei ce doresc pot inota cu conditia sa aiba pregatite prosopul si costumul de baie. Urmatorul popas este Birkat al Mauz, renumit pentru plantatiile de curmali. Vom face o plimbare prin sat si printre culturile de curmali, iar ghidul local ne va explica procesul de cultivare a curmalelor, precum si vechiul sistem de irigatii din Oman numit falaj. Ne continuam calatoria cu jeepurile spre un alt loc minunat si unic din Oman: Muntele Verde Jebel Akhdar, parte a lantului Hajar de Vest, cu o altitudine de 2000 m. Sosire si cazare la hotel Sahab 4* sau similar. Cina la hotel.
Ziua 5 (27.11): JEBEL AKHDAR
Mic dejun la hotel. Azi vom vizita Muntele Verde Jebel Akhdar, unde localnicii cultiva fructe si legume pe suprafetele terasate ale muntelui. Vom face o scurta plimbare pe platoul Siq pentru a admira aceste plantatii terasate si pentru a vedea satul abandonat si chiar vom studia de aproape plantatiile verzi in contrast cu aspectul stancilor. Intoarcere la hotel. Timp liber pentru relaxare intr-un cadru armonios si seren oferit de acest munte. Cina si cazare la hotel.
Ziua 6 (28.11): JEBEL AKHDAR – NIZWA – CASTELUL JABREEN – FORTUL BAHLA – MUSCAT (295 km)
Mic dejun la hotel. Dimineata vizitam Nizwa, cel mai important oras istoric al Omanului. Vom poposi in piata locala unde vom avea timp pentru o plimbare printre diversele zone ale pietii unde se vand legume, carne, mirodenii si suveniruri. In continuare vizitam fortul Nizwa, cu turnul sau enorm construit in sec al XVII-lea de Sultanul Bin Saif pentru a apara drumul spre interiorul tarii. Fortul domina intreaga zona si orasul care s-a dezvoltat in jurul edificiului. Plecam spre Jabreen unde se afla cel mai frumos castel omanez, construit in sec al XVII-lea. Plafoanele castelului sunt frumos impodobite cu motive islamice, iar vederea din varful castelului este captivanta. In continuare vom face o oprire fotografica la fortul Bahla din sec al XII-lea, inscris in patrimoniul UNESCO. Bahla era cunoscut in trecut ca un sat mistic si faimos centru pentru obiecte ceramice arabe. Plecare spre Al Hamra unde vom vizita muzeul Bait al Safa, un muzeu “viu” realizat de localnici pentru a prezenta stilul de viata traditional omanez. Plecare spre Muscat. Sosire si cazare la hotel Shangri La Al Waha 5* sau similar.
Ziua 7 (29.11): MUSCAT
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare la malul marii. Optional, croaziera pe mare pentru observarea delfinilor si pentru snorkeling. Principala atractie a acestei activitati sunt delfinii si pentru a garanta reusita croazierei, pescarii omanezi cerceteaza dis de dimineata marea, in cautarea lor (sansele de a vedea delfinii sunt de 80%, acest lucru nu este garantat). In incheiere ne vom bucura de o sesiune de snorkeling pentru observarea coralillor si a faunei subacvatice. Intoarcere la hotel si cazare.
Ziua 8 (30.11): MUSCAT – BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Muscat pentru imbarcare pe zborul companiei QATAR Airways spre Doha. Decolare din Muscat la ora 13:45, aterizare in Doha la ora 14:35 ora locala. Decolare din Doha spre Bucuresti la ora 16:10, aterizare in Bucuresti la ora 20:30.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – Muscat – Bucuresti cu compania QATAR AIRWAYS, via Doha;
• 7 nopti cazare cu mic dejun in camera standard, astfel: 4 nopti in Muscat la hotel de 5*, 1 noapte la tabara din desert, 2 nopti in Jebel Akhdar la hotel 4*;
• 4 cine in zilele 2, 3, 4 si 5 (din care o cina traditionala la restaurantul Kargeen);
• transport cu autocar local dotat cu aer conditionat si jeepuri 4x4 conform program;
• vizitele si excursiile prevazute in program: orasul Muscat, craterul Bimmah Sinkhole, oaza Wadi Tiwi, orasul Sur, desertul Wahiba Sands, oaza Wadi Bani Khaled, Muntele Jebel Akhdar, orasul si fortul Nizwa, fortul Jabreen, fortul Bahla, satul Al Hamra;
• croaziera de doua ore in Muscat la asfintit;
• ghid local;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari);
• taxa de viza (poate suferi modificari).
NU SUNT INCLUSE:
• excursiile optionale (croaziera pe mare pentru observarea delfinilor in ziua 7);
• alte mese decat cele mentionate in program;
• bauturile la mese;
• asigurarea medicala (obligatorie);
• asigurarea storno (recomandata, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice);
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 55 USD/ persoana – se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;

Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere:


Oferta din categoria: 
OMAN - Experienta Arabiei veritabile - pret de la 1745 euro!!-5 - 8 zile / 1745 EURO
Plecare Pana la
23.Nov.2019 30.Nov.2019 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 19.02.2019
# #