Circuit CIRCUIT de 8 zile ISRAEL & IORDANIA

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

CIRCUIT de 8 zile ISRAEL & IORDANIA / 8 zile

» Plecari: 12.Nov.2019

» Transport: cu Avion + autocar
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 894 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Tel Aviv- Capernaum-Haifa-Nazareth-Amman-Petra-Madaba-Betleem-Ierusalim


Programul Circuitului

Ziua 1: Sosire in Tel Aviv
Zbor spre Tel Aviv. Veți fi întâmpinați la sosire de către ghidul dumneavoastră, care vă va conduce apoi la hotel, unde veți avea parte de o primire călduroasă. Veți înnopta în Tiberias.

Ziua 2: Muntele Fericirii - Capernaum - Tabgha
După micul dejun veți vizita locurile sfinte de la Marea Galileei. Vă veți deplasa de-a lungul țărmului lacului Kinneret pentru a ajunge la Muntele Fericirii, la locul în care Iisua a ținut predica despre fericire. Din acest loc aveți ocazia să admirați o frumoasă priveliște asupra Mării Galileii. Veți continua călătoria către Capernaum pentru a vizita vechea Sinagogă și casa lui Iisus, în care a locuit după ce a plecat din Nazareth. Continuați excursia spre Tabgha, unde a avut loc Miracolul Înmulțirii pâinilor și a peștilor. Apoi vă veți întoarce la hotelul din Tiberias, unde veți fi cazați. Posibilitatea de a participa la o excursie opțională: plimbare cu barca (se achită la fața locului).

Ziua 3: Haifa – Muntele Carmel – Nazareth - Amman
După ce veți lua micul dejun veți pleca spre Haifa. Veți participa la un tur panoramic al orașului port și a grădinii Bahai. Apoi, veți continua drumul către Muntele Carmel la Muhraqa, loc venerat de evrei, creștini si musulmani. În acest loc, profetul Ilie a luptat împotriva preoților lui Baal pentru a apăra credința Israelului. Veți continua drumul către Nazareth, unde au locuit Iisus împreună cu Fecioara Maria și unde și-a petrecut copilăria Isus. Veți vizita Biserica Bunei Vestiri și atelierul Sf. Iosif. Apoi, veți trece frontiera Sheikh Hussein pentru a ajunge in Iordania în Amman, unde veți face un tur panoramic. Cazare în Amman.

Ziua 4: Amman – Petra
Mic dejun. Veți porni călătoria spre Petra, trecând prin Canionul Siq, unde veți putea admira pereții colorați. Datorită mineralelor din stânci totul este colorat în roșu, verde, roz, alb , galben și roz. Se vizitează Petra, recent declarată una dintre cele șapte minuni ale lumii. În cadrul turului pietonal prima oprire va fi la faimosul monument al Beduinilor (Hazane). Apoi veți continua plimbarea în centrul Orașului Pierdut , unde veți vizita cele mai importante monumente antice: Strada Colonadeor, Templul fiicei lui Faraon, Teatrul și multe altele. Cazare în Amman.

Ziua 5: Amman – Madaba – Muntele Nebo - Betleem
Mic dejun. Veți porni călătoria spre Madaba, denumit orașul mozaic al Iordaniei. Veți vizita Biserica ortodoxa Sf. Gheorghe, care se află în purtarea de grijă a grecilor. În interiorul acestei biserici veți putea admira mozaicul celei mai vechi hărți din Țara Sfântă. Veți continua călătoria spre muntele Nebo. Potrivit tradiției iudaice, acesta este muntele, de pe care Moise a privit spre Pământul Făgăduinței, spre Țara Sfântă, loc în care nu i-a fost îngăduit să pașească. Tot pe acest munte se pare că a murit marele profet Moise. Din acest punct puteți vedea Valea Râului Iordan, în care a avut loc botezului traditional al lui Iisus în Betleem. De asemenea, Muntele Nebo este faimos pentru mozaicurile colorate, care dateaza din perioada Bizantină. Continuam spre graniță și vom trece din Iordania în Israel, traversând Podul Allenby pentru a ajunge la Betleem, unde veți fi cazați. Veți avea posibilitatea de a participa la o excursie opțională pentru a face baie în Marea Moarta (excursia se achită la fața locului).

Ziua 6: Betleem – Ierusalim
Mic dejun. Plecare dimineața spre Ierusalim. Vă veți opri pe Muntele Măslinilor pentru a admira o panoramă uimitoare asupra Orașului Vechi și a deșertului Iudaic. Apoi, veți vizita Biserica Înălțării, Biserica Dominus Flevit, iar următoarea oprire va fi în Grădina Ghetsimani pentru a vizita Biserica Tuturor Națiunilor. Veți continua excursia în Orașul Vechi și veți ajunge la Muntele Templului pentru a vizita Moschei impresionante, Biserica Sf. Ana, veți străbate Drumul Crucii - Via Dolorosa cu cele 14 opriri ale Mântuitorului, Biserica Sfântului Mormânt, coloratul Bazar Arabic, Muntele Sion, Camera Cinei cea de Taină și mormântul regelui David. Cazare în Betleem.

Ziua 7: Betleem-Ierusalim (excursie opțională)
Mic dejun. Veți avea timp liber sau posibilitatea de a participa la o excursie opțională. Cazare în Ierusalim.

Ziua 8: Tel Aviv – București
Mic dejun. În funcție de ora de plecare, autocarul vă va transfera la aeroportul din Tel Aviv pentru check-in și îmbarcare pentru zborul cu destinația București.


Servicii incluse:
Servicii incluse
- Zbor dus-întors compania aeriana Blue Air
- Bagaj de cala si de mana
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Ghid vorbitor de limba romana
- Cazare la hoteluri de 3*
- Mic dejun tip bufet la hotel
- Excursii conform program

Servicii neincluse
- Pachet cină x 7 la hotel: 99 €/pers. (optional)
- Asigurare medicală și de bagaje: 20 €/pers (opțional)
- Suprataxă pentru camera single: 229 €/pers.
- Taxe de trecere a frontierei Israel – Iordania - Israel (Obligatoriu): aprox. 29 US $ Israel - Iordania și aprox. 15 US $ Iordania - Israel = total aprox. 44 US $/ persoană. (se achită la fața locului)

Oferta din categoria: 
CIRCUIT de 8 zile ISRAEL & IORDANIA - 8 zile / 894 EURO
Plecare Pana la
12.Nov.2019 19.Nov.2019 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 16.09.2019
# #