Circuit Circuit Israel - Iordania 2020, de la 699 euro/pers, -31

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Circuit Israel - Iordania 2020, de la 699 euro/pers, -31 / 7 zile

» Plecari: 03.Apr.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 7 zile
» Pret: de la 699 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Petra - Nebo - Wadi Rum


ZIUA I: Bucuresti-Tel Aviv-Bethlehem

Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 10:50 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13:25. Plecare spre Tel Aviv si timp liber pentru plimbare pe faleza Marii Mediterane. Aici se pot vizita Biserica Sf. Petru si Podul Dorintelor. Tur panoramic Tel Aviv. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA II: Ierusalim-Muntele Maslinilor-Drumul Crucii-Biserica Nasterii

Mic dejun. Plecare spre Muntele Maslinilor, Gradina Ghetimani-locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins, Biserica Mormantul Maicii Domnului, Valea Chedronului - Locul Judecatii de Apoi si Poarta de Aur. Se intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Deplasare spre Bethlehem unde se viziteaza Biserica Nasterii, Biserica Sf. Ecaterina. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA III: Hozeva-Sf. Ioan Iacob Romanul-Ierihon-Raul Iordan-Marea Moarta

Mic dejun. Plecare spre Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste Moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul. Ierihon - este considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii Carantania- vedere generala. Oprire la Râul Iordan-în care a fost botezat Domnul Iisus Hristos. Pesterile de la Qumran-vedere generala din autocar. Marea Moarta, timp liber pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Plecare spre hotel cu oprire la Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA IV: Haifa-Nazareth-Tiberias-Iordania-Amman

Mic dejun. Deplasare spre Haifa pentru a admira faimoasele Gradini Bahais. Optional: Muntele Tabor-Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca (10 euro/pers). Continuare spre Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Vizita in Nazareth la Biserica Sf. Fecioare Maria si la Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia. Tiberias-orasul construit de Irod cel Mare in cinstea Imparatului Tiberiu. Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru - se serveste pranzul gustand din Pestele Sf. Petru (30 euro/pers.). Plecare spre Iordania. Cina si cazare Amman.

ZIUA V: Iordania-Amman-Madaba-Muntele Nebo-Amman

Mic dejun. Tur Panoramic Amman-orasul vechi Philadelphia, unul din cele 10 orase ale Decapolisului in care Mantuitorul si Apostolii au facut mai multe minuni. Plecare spre Madaba care este cetatea cu multe referinte biblice si Biserica cu mozaicul care infatiseaza harta locurilor sfinte, Biserica Ortodoxa Sf. Gheorghe. Deplasare spre Muntele Nebo - cel mai cunoscut loc biblic din Iordania, de unde profetul Moise a văzut Pământul Făgăduinţei. Cina si cazare Amman .

ZIUA VI: Amman-Petra-Israel-Bethlehem

Mic dejun. Plecare spre Petra - numit si Orasul Pierdut sapat in piatra roz, redescoperit in 1812. Este situat într-un canion adânc, iar intrarea in oras se face prin splendidul defileu colorat in 11 nuante naturale. Se pot admira Tezaurul, Mormintele Regale cu Mormântul Corintian, Mormintele Nabateene, Teatrul Roman, Biserica Bizantină. Optional: WADI RUM – cunoscut si ca Valea Lunii, situat la 60 km de Aqaba, un peisaj desertic vast care este format din chei inguste, arcade naturale, stanci inalte, rampe, zone foarte abrupte si caverne. Plimbare cu jeep-uri 4x4 prin desert ¬(45 euro/pers). Intrare in Israel cu deplasare spre Bethlehem. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA VII: Ierusalim-Muntele Sion-Tel-Aviv-Bucuresti

Mic dejun. Plecare spre Muntele Sion, unde se viziteaza Biserica Adormirea Maicii Domnului, Cina cea de Taina, Mormantul lui David si Zidul Plangerii. Transfer la aeroportul din Tel Aviv. Decolare la 18:30 cu sosire in Bucuresti - aeroportul Henri Coanda la ora 21:15.

Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere.


Servicii incluse:
-bilet de avion Bucuresti-Tel Aviv-Bucuresti

-taxele de aeroport

-transfer aeroport-hotel-aeroport

-1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse

-6 nopti cazare cu demipensiune la hoteluri 4* si 3*

-transport cu autocar modern-aer conditionat

-ghid vorbitor de lb romana

-bagaj de cala 23 kg, bagaj de mana 8 kg

-taxele de intrare la obiectivele turistice din program


Nu include:

-asigurarea medicala

-bauturile alcoolice si racoritoare la mese

-mesele de pranz

-excursiile optionale din program

-taxa viza Israel si Iordania 45 euro/pers

-bacsisuri ghizi si soferi 25 euro/pers (se achita la fata locului )

Oferta din categoria: 
Circuit Israel - Iordania 2020, de la 699 euro/pers, -31 - 7 zile / 699 EURO
Plecare Pana la
03.Apr.2020 09.Apr.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 03.12.2019
# #