Circuit CIRCUITE 2023 ISRAEL & IORDANIA

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

CIRCUITE 2023 ISRAEL & IORDANIA / 8 zile

» Plecari: 31.May.2023, 07.May.2023, 30.Apr.2023, 13.Apr.2023, 23.Mar.2023, 19.Mar.2023, 16.Mar.2023, 23.Feb.2023, 12.Feb.2023, 19.Jan.2023

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 1195 USD de persoana

» Categorie cazare 4/5*

» Traseu: Nazaret – Tiberias – Marea Galileii – Jerash – Amman – Petra – Muntele Nebo – Madaba – Marea Moarta – Ierihon – Bethleem – Ierusalim – Hozeva – Jaffa – Tel Aviv
Plecari compania HISKY: 19.01, 12.02, 23.02, 16.03, 19.03, 23.03.2023
Plecari compania TAROM: 13.04 (Paste), 30.04 (1 Mai), 07.05, 31.05.2023 (Rusalii)
(8 zile/7 nopti)


ZIUA 1: BUCURESTI – HAIFA – NAZARET (~ 137 km)
Intalnire la ora 17:55 respectiv 18:20 pe Aeroportul International Otopeni “Henri Coanda” cu insotitorul roman de grup. Dupa formalitatile vamale, imbarcare pe cursa TAROM sau HISKY spre Tel Aviv cu decolare la ora 19:55 (TAROM) respectiv 20:00 (HISKY). Aterizare pe aeroportul Ben Gurion la ora locala 22:30 respectiv 22:25. Dupa indeplinirea formalitatilor vamale, ne deplasam la Nazaret pentru cina si cazare la hotel Mary’s Well Nazaret 4* standard local sau similar.
ZIUA 2: MUNTELE TABOR – CANA GALILEII – NAZARET – CAPERNAUM – TIBERIAS (~121 km)
Mic dejun. In Nazaret vizitam Biserica Catolica Buna Vestire, ridicata pe locul casei Sfintilor Ioachim si Ana, si a Bisericii Ortodoxe Sfantul Arhanghel Gavril, cu izvorul unde acesta i-a vestit Fecioarei Maria ca va naste pe Iisus Hristos-Fiul lui Dumnezeu, pictata de fratii Morosanu in anul 1977. Deplasare spre Muntele Tabor. Transfer cu microbuze pentru vizitarea Bisericii Grec-Ortodoxe, aflate pe locul “Schimbarii la Fata”. Capernaum, supranumit “Orasul Domnului”, Tabgha unde Iisus a savarsit minunea inmultirii painilor si pestilor. Muntele Fericirilor – locul unde Mantuitorul a rostit Fericirile. OPTIONAL, in functie de timpul disponibil, mini-croaziera pe apele Marii Galileii (pret informativ: 15 Euro/persoana). Cina si cazare la hotel in Nazaret.
ZIUA 3: TIBERIAS – VALEA IORDANULUI – JERASH – AMMAN (~194 km)
Mic dejun. Deplasare Nazaret - Raul Iordan - Chibut Yardenit, ”locul amenajat al Botezului”. Deplasare la Ben Shean (Decapolis); vom trece peste podul Sheikh Hussein, apa Iordanului, trecand din Israel in Iordania. Deplasare la Jerash (anticul Gerasa), important oras in perioada romana. Vizitarea vechiului oras cu impunatoarea poarta de intrare (Hadrian), strazi, arce si coloane deosebit de bine pastrate. Vom vizita Forumul Oval, Amfiteatrul, Templul lui Zeus, Aleea Cardo, in linie dreapta cu peste 200 de coloane in stil Doric si Ionic. Continuand printre munti si vai adanci, ne indreptam spre Amman, capitala Regatului Hasemit al Iordaniei, numita in antichitate Philadelphia. Cina si cazare la hotel Jerusalim International 4* standard local sau similar in Amman.
ZIUA 4: AMMAN – PETRA – AMMAN (~465 km)

Mic dejun. Deplasare cu autocarul spre anticul Petra (aproximativ 3 ore si 30 minute/sens), pe originala “Autostrada a Desertului”. Vizitarea extraordinarei capitale a Nabateenilor, sapata in stanca roz, redescoperita in anul 1812 dupa o cautare de circa 300 de ani, una dintre cele mai spectaculoase realizari ale umanitatii. Vom vedea defilee inguste, fatade sapate in stanca, temple, morminte funerare. Ne vom opri in special pentru a vizita Tezaurul Al Khazanek si Amfiteatrul. Petra a fost inclusa prin vot universal in anul 2007 in randul noilor 7 minuni ale lumii antice si moderne. Petra cu comorile ei reprezinta cea mai cunoscuta atractie turistica a Iordaniei (se recomanda incaltaminte comoda pentru mers pe jos aproximativ 5km). Parasim Petra si, trecand peste Valea lui Moise, revenim la Amman. Cina si cazare la hotel in Amman.
ZIUA 5: MUNTELE NEBO – MADABA – MAREA MOARTA – IERIHON – BETHLEEM (~181 km)
Mic dejun. Ne indreptam spre Muntele Nebo (800m), unde Moise a fost ingropat, fiind astfel cel mai respectat loc Sfant din Iordania. Pe acest munte, puteti vedea ce a vazut Moise: o panorama impresionanta ce cuprinde Valea Iordanului, Marea Moarta, Ierihonul, Ierusalimul, teritoriu denumit “Pamantul Sfant!”. Prima Biserica de pe Muntele Nebo a fost construita la finele sec. al-IV-lea pentru a marca locul unde a murit Moise si a fost ingropat, fiind un loc de pelerinaj pentru crestini, dupa cum a fost desemnat de insusi Papa Paul Ioan II. Plecam spre orasul Madaba, renumit pentru mozaicurile din perioada bizantina, iar cel mai faimos este cel din interiorul bisericii ortodoxe Sf. Gheorghe care reproduce pe o parte din pardoseala o harta a Tarii Sfinte. Mozaicul, care dateaza din anul 560, ilustreaza pe aceasta harta Palestina, Ierusalimul, orasul Bethleem, raul Iordan si Marea Moarta. Deplasare spre valea Iordanului. Continuam spre granita si vom trece din Iordania in Israel in dreptul orasului Ierihon. Prima oprire: Qumran la Marea Moarta (-400m), cea mai joasa mare de pe glob. Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice si restaurant cu autoservire. Scurta oprire la Marea Moarta (45 minute). Intram in Cisiordania, pentru vizitarea celui mai vechi oras din lume: Ierihon. Vizita la Biserica Romaneasca cu Hramul “Tuturor Sfintilor” si Caminul aferent. Cina si cazare la hotel Manoly Plaza 4* sau similar in Bethleem.


ZIUA 6: BETHLEEM – IERUSALIM – MUNTELE SIONULUI (~10 km)
Mic dejun. Vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nativitatii (aici se afla o icoana a Maicii Domnului “Aparatoarea Bethleemului”, facatoare de minuni); Biserica romano-catolica Sfanta Ecaterina si Grota Laptelui sau “Grota pruncilor”. Transfer cu microbuze arabe in desertul Iudeii (pret informativ: 10 EURO/persoana, se achita la fata locului), pentru vizitarea Manastiriior Sfantul Teodosie (sec.V) si Sfantul Sava cel Sfintit (sec.IV). Ierusalim. Vizita pe Muntele Sionului, la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul ”Cina cea de Taina” - locul primei Biserici din lume, Mormantul Marelui Rege David. Vizita in zona sitului arheologic “Cardo” si la ”Zidul Plangerii”. Cina si cazare la hotel in Bethleem.
ZIUA 7: BETHLEEM – MUNTELE MASLINILOR – IERUSALIM (~10 km)
Mic dejun. Deplasare cu autocarul spre Muntele Maslinilor. Continuam pe jos cu vizitarea Bisericilor Pater Noster (Tatal Nostru) si Dominus Flevit (Domnul a plans), Gradina Getsimani cu Biserica Naţiunilor, Biserica Mormantului Maicii Domnului si Pestera Getsimani. Vom intra in Cetatea Sfanta prin poarta Sfantului Arhidiacon Stefan. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 statii in care s-a oprit Iisus pe Drumul Crucii, pana la Sfantul Mormant. Vizitarea Bisericii ”Sfantului Mormant”- “Centrul Pamantului Crestin”. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor Paracliselor Sfinte. Cina si cazare la hotel in Bethleem.
ZIUA 8: BETHLEEM – HOZEVA - EIN KAREM – LUD (LIDA) – TEL AVIV – BUCURESTI (~216 km)
Mic dejun. Ne deplasam pe valea Hozevei - vizitarea Manastirii Sfantul Gheorghe cu Moastele Sfantului Ioan Romanul de la Neamt. Deplasare la Ein Karem - patria Sfantului Ioan Botezatorul, unde vom vizita Biserica Sfantul Ioan ridicata pe locul nasterii Sfantului Ioan Botezatorul. Continuam spre Lud, antica Lida, unde vom vizita Biserica Sfantului Gheorghe Biruitorul (unde se afla Moastele Sfantului si Braul cu care a fost legat). Vizita in cetatea Jaffa. Continuam spre Aeroportul International Ben Gurion. Imbarcare pe zbor cursa TAROM cu decolare la ora 23:30 sau HISKY cu decolare la ora 23:40. Sosirea in Bucuresti este prevazuta in cursul noptii, in jurul orei 02:00.Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti cu compania TAROM sau HISKY (in functie de data de plecare);
• asistenta pe aeroportul din Tel Aviv la sosire;
• 7 nopti cazare cu demipensiune (bufet) la hoteluri categoria turist (echivalent 3* superior / 4* standard local), conform programului: 2 nopti in Nazaret, 2 nopti in Amman, 3 nopti in Bethleem;
• transport autocar modern (dotat cu aer conditionat) pentru executarea programului in Israel;
• intrari la obiectivele turistice din Israel;
• ghizi locali vorbitori de limba romana pe tot parcursul programului;
• transfer microbuz Muntele Tabor;
• vizita la Hozeva;
• transport autocar (dotat cu aer conditionat) pentru executarea programului in Iordania;
• bilet intrare Petra;
• bilet intrare Jerash;
• taxa intrare-iesire Iordania;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna octombrie 2022. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
• asigurarea medicala si storno cu extensie COVID-19 (obligatorie) - se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bauturi, mese optionale care nu sunt incluse in program;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi locali): 40 EURO/persoana - se practica in Israel si in Iordania, se achita la sosire.
NOU!! ZBOR DIN TIMISOARA, IASI sau CLUJ
Supliment zbor intern din Timisoara, Iasi sau Cluj (doar pentru varianta de zbor cu Compania TAROM): de la 90 Euro/ persoana, dus-intors, taxe de aeroport incluse.
Suplimentul este pentru zboruri Timisoara – Bucuresti – Timisoara, Iasi – Bucuresti – Iasi sau Cluj – Bucuresti – Cluj. Acest tarif preferential se aplica doar pentru grupuri si doar in conexiune cu un zbor international operat de compania Tarom.
Rezervarea pe aceste zboruri se confirma in limita locurilor disponibile si se efectueaza in momentul rezervarii pachetului.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Plecari 13.04, 30.04, 07.05, 31.05.2023 (zbor compania TAROM):
Bucuresti 19:55 – Tel Aviv 22:30 durata zborului: 2h 35 min
Tel Aviv 23:30 – Bucuresti 02:15 durata zborului: 2h 45 min

Plecari 19.01, 12.02, 23.02, 12.03, 16.03, 19.03, 23.03.2023 (zbor compania HISKY):
Bucuresti 20:00 – Tel Aviv 22:25 durata zborului: 2h 25 min
Tel Aviv 23:40 – Bucuresti 02:05 durata zborului: 2h 25 min

GRUP MINIM:
35 persoane. Supliment grup 34-30 persoane: 40 EURO/persoana; Supliment grup minim 29-25 persoane: 80 euro/persoana; Supliment grup 20-24 persoane: 120 EURO/persoana; Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca nu se vor inscrie minim 20 participanti pana cu o luna inainte de plecare. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.


Companie aeriana Plecari Pret/persoana
(loc in camera dubla)
HISKY 19.01.2023 1195 USD
HISKY 23.02.2023 1230 USD
HISKY 12.02, 16.03.2023 1240 USD
HISKY 12.03, 19.03, 23.03.2023 1260 USD
TAROM 30.04, 07.05.2023 1295 USD
TAROM 13.04, 31.05.2023 1310 USD


Oferta din categoria:


 
CIRCUITE 2023 ISRAEL & IORDANIA - 8 zile / 1195 USD
Plecare Pana la
31.May.2023 07.Jun.2023 Rezervare
07.May.2023 14.May.2023 Rezervare
30.Apr.2023 07.May.2023 Rezervare
13.Apr.2023 20.Apr.2023 Rezervare
23.Mar.2023 30.Mar.2023 Rezervare
19.Mar.2023 26.Mar.2023 Rezervare
16.Mar.2023 23.Mar.2023 Rezervare
23.Feb.2023 02.Mar.2023 Rezervare
12.Feb.2023 19.Feb.2023 Rezervare
19.Jan.2023 26.Jan.2023 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in USD / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 11.10.2022
# #