Circuit ISRAEL - EGIPT: 7 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Buc + taxe (aeroport, viza, obiective) + vizite = 699 euro/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

ISRAEL - EGIPT: 7 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Buc + taxe (aeroport, viza, obiective) + vizite = 699 euro/pers / 8 zile

» Plecari: 21.Oct.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 699 EURO de persoana

» Categorie cazare 4/5*

» Traseu: Bucuresti - Tel Aviv - Bethlehem - Ierusalim - Eilat - Dahab - Sharm el Sheikh - Bethlehem - Ierusalim - Tel Aviv - Bucuresti


ZIUA I: Bucuresti - Tel Aviv - Biserica Sf. Gheorghe - Bethlehem
Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agenţiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 10.50 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13.25. Vizita la Biserica Sf. Gheorghe - Lod, care adaposteste mormantul Sfantului. Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA II: Ierusalim - Drumul Crucii - Mormantul Sfant - Biserica Nasterii
Mic dejun. Deplasare spre Ierusalim, vizita la Grădina Gheţimani - locul mult iubit de Mantuitor, acolo unde obişnuia să se roage şi unde a fost prins, Biserica Mormantul Maicii Domnului. Intrand pe poarta Sf. Stefan se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri, Biserica Sfintei Învieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant şi locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Oprire la Zidul Plangerii. Se pleaca spre Bethlehem, unde se viziteaza Biserica Nasterii Mantuitorului, Biserica Sf. Ecaterina si Grota Pruncilor ucisi in perioada regelui Irod cel Mare. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA III: Raul Iordan - Marea Moarta - Eilat - Egipt - Marea Rosie
Mic dejun. Plecare spre Egipt cu oprire la Raul Iordan - în care a fost botezat Domnul Iisus Hristos si la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran - vedere generala. Se continua drumul spre Egipt de-a lungul Marii Moarte, Marii Rosii si Golfului Aqaba, care este punctul de legatura intre cele patru tari: Israel, Egipt, Iordania si Arabia Saudita. Se va trece prin punctul de frontiera Taba in Egipt. Cina si cazare in Dahab - numit Orasul de Aur.
Optional: In cursul serii ascensiune pe muntele Sinai - acesta fiind numit si muntele Horeb sau muntele lui Moise. Pe acest munte la o altitudine de 2230 m, Moise a primit Tablele Legii cu cele 10 porunci de la Dumnezeu. Pelerinii care urca pe acest munte, considera asta ca pe o binecuvantare. Se continua cu vizitarea Manastirii Sf. Ecaterina.

ZIUA IV: Egipt - Marea Rosie - Peninsula Sinai - Sf. Ecaterina - Sharm El Sheikh
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si baie in Marea Rosie. Optional: Participare la Sf. Liturghie si vizitarea Manastirii Sf. Ecaterina, care este considerata cea mai veche manastire din lume, situata de cinci secole la baza Muntelui Moise si al Sf. Ecaterina - se viziteaza Moastele Martirei, ale Sf. Stefan Sinaitul si Rugul Aprins. Vizita la muzeu si se asteapta Binecuvantarea din partea preotului, primind Inelul de ‘’argint’’ al Sf. Ecaterina. Cina si cazare in Sharm El Sheikh.

ZIUA V: Egipt - Sharm El Sheikh - Marea Rosie
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si baie in Marea Rosie. Puteti participa la excursiile optionale organizate de agentia partenera din Egipt:
• Cairo - tur de oras. Oprire pe platoul Giza pentru admirarea piramidelor - Sfinx, Kefren, Mikerinos, cu timp liber pentru poze sau eventualele cumparaturi. Muzeul de Egiptologie care contine cea mai mare colectie de antichitati ale faraonilor. Sunt expuse comori, mumii si masca de aur a lui Tutankhamon. Se viziteaza Biserica Sf. Gheorghe, in care sunt expuse obiectele cu care a fost torturat sfantul. Inclusa masa de pranz. Ghid vorbitor de lb. romana. Cina si cazare in Sharm El Sheikh.

ZIUA VI: Egipt - Sharm El Sheikh - Marea Rosie
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si baie in Marea Rosie.
• Sharm El Sheikh - tur de oras, plimbare cu vaporasul cu fundul de sticla, plimbare cu atv-urile si seara beduina. Inclusa masa de pranz la restaurant din centrul orasului , iar masa de seara va fi servita la seara beduina. Deplasare spre Naama Bay, una dintre cele mai fascinante artere cu terase, cluburi, restaurante si magazine deschise toata noaptea. Timp liber la dispozitia turistilor. Ghid vorbitor de lb. romana. Cina si cazare in Sharm El Sheikh.

ZIUA VII: Egipt - Sharm El Sheikh - Israel - Eilat - Marea Moarta - Bethlehem
Mic dejun. Plecare spre orasul Taba si se trece punctul de frontiera in Israel - Eilat. Tur panoramic al orasului si deplasare de-a lungul Marii Rosii, Marii Moarte, cu oprire la Manastirea Sfântului Gherasim de la Iordan. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA VIII: Bethlehem - Ierusalim - Tel Aviv - Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre Tel Aviv-Jaffa cu timp liber pentru plimbare pe faleza Marii Mediterane, unde se pot vizita Biserica Sf. Petru si ‘’Podul Dorintelor’’. Deplasare spre aeroport si decolare la 18:30 cu sosire in Bucuresti - Henri Coanda la ora 21:15.


Servicii incluse:
● bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
● transfer aeroport - hotel - aeroport
● 3 nopţi cazare cu demipensiune in Israel, hotel 4*
● 3 nopţi cazare cu demipensiune in Egipt - Sharm El Sheikh, hotel 5 *
● 1 noapte cazare cu demipensiune in Egipt - Dahab, hotel 5 *
● transport cu autocar modern - aer condiţionat
● ghid vorbitor de limba romana
● taxele de aeroport
● intrarile la obiectivele turistice
● taxa de viza Egipt

TARIFUL NU INCLUDE:
● asigurarea medicala, asigurare storno
● bauturile alcoolice si racoritoare la mese
● bacsis (ghizi locali si soferi) - 3 euro/zi/pers
● excursiile optionale din program (grup minim 20 pers)

Copil 2-12 ani in camera cu 2 adulti: reducere 35 euro din tariful mentionat.

Modalitati de plata:
- 30% - avans pentru rezervare ferma;
- 70% - se plateste cel tarziu cu 21 zile inaintea plecarii.

Nota:
- Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
- Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
- Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate din program.

Oferta din categoria:


 
ISRAEL - EGIPT: 7 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Buc + taxe (aeroport, viza, obiective) + vizite = 699 euro/pers - 8 zile / 699 EURO
Plecare Pana la
21.Oct.2020 28.Oct.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 13.05.2020
# #