Circuit ISRAEL - IORDANIA: 7 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Timisoara + taxe aeroport + transfer + vizite (taxe incluse) = de la 949 euro/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

ISRAEL - IORDANIA: 7 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Timisoara + taxe aeroport + transfer + vizite (taxe incluse) = de la 949 euro/pers / 8 zile

» Plecari: 26.Oct.2023, 23.Nov.2023, 12.Feb.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 949 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Timisoara – Tel Aviv - Nazareth - Amman - Petra - Jerash– Marea Moartă – Betleem - Ierusalim - Tel Aviv – Haifa– Timisoara


Data de plecare/tarif:
26.10.2023: 949 euro/pers
23.11.2023: 969 euro/pers
12.02.2024: 989 euro/pers

Program:
Ziua 1. Timisoara – Tel Aviv - Nazareth
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din Cluj Napoca cu destinația Tel Aviv. Sosire și transfer spre Nazareth. Seara, cazare și cină (gustare rece) la hotel în zona Nazareth.

Ziua 2. Nazareth – Marea Galileei – Capernaum – Tabgha – Tabor (Iordania) - Amman
După micul dejun se vizitează cele mai importante atracții din jurul Mării Galileei. Plecare spre Capernaum și vizită la ruinele sinagogii unde a predicat Iisus. În Tabgha se vizitează Biserica Inmulțirii pâinilor și a peștilor, care păstrează și azi bucăți de mozaic creștin. Oprire pe Muntele Fericirilor, unde Iisus a ținut o predică despre fericire și de unde poate fi admirată o frumoasă panoramă asupra Mării Galileii. Seara cazare la hotel în zona Amman.

Ziua 3. Amman – Petra – Amman
Mic dejun. Se vizitează Petra, fost oraș antic din Iordania, renumit pentru stilul architectural, fiind săpat aproape în întregime în piatra muntelui pe care se sprijină. Întoarcere pe Valea lui Moise (oprire la Izvorul lui Moise) și tur panoramic al orașului Amman. Seara, cazare la hotel în zona Amman.

Ziua 4. Amman - Jerash– Marea Moartă – Betleem
Mic dejun. Se vizitează Jerash, considerat unul dintre cele mai importante orașe romane din lume, fiind al doilea cel mai popular obiectiv din Iordania. Întoarcere în Israel, oprire la Qasr el Yahud, locul botezului lui Iisus în Iordan. Drumul continuă cu vizită la Marea Moartă, marea cu cea mai mare salinitate din lume. Seara, cazare în Betleem.

Ziua 5. Betleem
Mic dejun. Turul orașului Betleem include vizită la Biserica și Peștera Nașterii Domnului, Biserica Sf. Ecaterina, Grota Preafericitului Ieronim, Grotele Laptelui și Piața Ieslei. Ziua continuă cu vizită la Câmpul Păstorilor, Mănăstirea Sfântul Teodosie și Mănăstirea Sfântul Nicolae. Seara cazare la hotel în Betleem.

Ziua 6. Betleem – Ierihon, Hozeva &Masada*
Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională* la Fortăreața Masada, unde se urcă cu telecabina. Vizita la Ierihon, cel mai vechi oraș din lume și privire panoramică asupra Mănăstirii Carantania de la poalele Muntelui Ispitirii. Drumul continuă cu vizită la Așezământul Românesc și Mănăstirea „Dudul lui Zaheu”. Deplasare către Hozeva unde se vizitează Mănăstirea Sf. Gheorghe, locul unde a trăit ultima parte a vieții sale Sf. Ioan Iacob de la Neamț. Seara, cazare la hotel în Betleem.

Ziua 7. Betleem – Ierusalim
Mic dejun. Plecare dimineața devreme spre Ierusalim. Oprire pe Muntele Măslinilor pentru o panoramă uimitoare asupra Orașului Vechi și vizită la Pater Noster. Plimbare în Grădina Ghetsimani și vizită la Biserica Tuturor Națiunilor. Se vizitează Orașul Vechi, Templul Muntelui, unde se află Cupola Stâncii și Zidul Plângerii. Se străbate Drumul Crucii – Via Dolorosa până la Biserica Sfântului Mormânt. Seara, cazare la hotel în Betleem

Ziua 8. Tel Aviv – Haifa– Timisoara
Mic dejun. Transfer spre Tel Aviv. Tur de oraș în Tel Aviv și Jaffa. Se continuă traseul cu oprire la Haifa, oraș-port amplasat între Coasta Meditarenei și Munții Carmel, unde se vizitează panoramic Grădinile suspendate din Bahai, impresionante prin gandoare și design. Vizită la Biserica Buna Vestire din Nazaret, important lăcaș de cult creștin. Seara, transfer la aeroportul din Tel Aviv pentru check-in și îmbarcare pe cursa cu destinația Timisoara.


Servicii incluse:
- Transport cu avionul pe ruta Timisoara - Tel Aviv si retur
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
- Taxe de aeroport
- Transport cu autocarul pe tot parcursul circuitului
- Cazare 7 nopti in hoteluri de 3* si 4* cu demipensiune
- Asistenta turistica in limba romana

Nu sun incluse:
- Asigurare medicala si storno
- Taxa de trecere a frontierei Israel - Iordania - Israel: aprox 50 USD/ persoana (se achita local)
- Bacsisuri pentru ghizi si soferii locali: 5 Eur/ persoana/ zi (se achita ghidului, in prima zi a circuitului, obligatoriu)
- Intrarile la obiectivele turistice (se achita ghidului in prima zi a circuitului): total aprox 115 USD/ persoana (include toate intrarile la obictivele turistice + Petra)

Servicii optionale:
Excursie la Masada, Ierihon & Hozeva: 100 Euro/ persoană

Note:
- In funcție de orarul de zbor, programul din ultima zi se poate organiza și în prima zi.

Conditii de plata:
- 20% avans la rezervare
- rest de plata cu 30 zile inainte de plecare

Oferta din categoria:


 
ISRAEL - IORDANIA: 7 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Timisoara + taxe aeroport + transfer + vizite (taxe incluse) = de la 949 euro/pers - 8 zile / 949 EURO
Plecare Pana la
26.Oct.2023 02.Nov.2023 Rezervare
23.Nov.2023 30.Nov.2023 Rezervare
12.Feb.2024 19.Feb.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 16.08.2023
# #