Circuit Israel si Iordania - Leaganul crestinatatii / 8 zile

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Israel si Iordania - Leaganul crestinatatii / 8 zile / 8 zile

» Plecari: 29.Oct.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 649 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 29.10.2020
» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Tel Aviv – Haifa – Nazaret – Tiberias – Muntele Tabor – Capernaum – Yardenit – Amman – Mabada – Petra – Aqaba – Eilat – Masada – Marea Moarta – Bethleem – Ein Karem – Hozeva – Ierusalim – Tel Aviv – Jaffa


PROGRAM

Ziua 1: Bucuresti – Tel Aviv
Prezentare in aeroportul Otopeni la birourile de check-in ale companiei EL AL /Tarom cu destinatia Tel Aviv, pentru formalitatile de imbarcare. Decolare spre Tel Aviv, sosire pe aeroportul Ben Gurion si intalnire cu reprezentantul agentiei partenere din Israel. Transfer in zona Tiberias/Nazaret pentru cazare.

Ziua 2: Haifa – Nazaret – Tiberias
Mic dejun. In prima parte a zilei vom merge in orasul Haifa – al treilea oras ca marime din Israel si unul din cele mai importante porturi comerciale la Marea Mediterana. Aici vom vizita Templul si Gradinile terasate Bahai. Al doilea popas il vom face in Nazaret, orasul copilariei lui Iisus, unde vizitam Biserica Ortodoxa Buna Vestire, ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria. In apropiere de Nazaret vom vizita Cana Galileei cu Biserica Minunii si Casa Nuntii, unde Iisus a savarsit prima minune, transformand apa in vin. Deplasare la Muntele Fericirilor, unde Iisus a tinut predica despre fericiri. Intoarcere pentru cazare in zona Tiberias/ Nazaret.

Ziua 3: Tiberias – Muntele Tabor – Croaziera pe Marea Galileei – Capernaum – Yardenit – Amman
Mic dejun. Incepem ziua cu Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbarea la fata. Optional, croaziera pe Marea Galileii – lac de apa dulce, alimentat de izvoare subterane si de raul Iordan. Vizita Carpenaum – Casa Sfintilor Petru si Andrei si apoi Tabgha – Biserica Inmultirii Painilor si a Pestilor. Deplasare la Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileii. Zona este amenajata pentru a permite pelerinilor sa intre in apele sfinte unde a fost desavarsit botezul lui Iisus.
Vom trece frontiera din Israel in Iordania si vom merge spre zona Bet She`an sau Decapolis - cele 10 orase, unde Iisus a facut vindecari miraculoase si apoi spre Amman - capitala Iordaniei, vechiul oras Philadelphia – unul din cele 10 orase ale Decapolisului, unde vom face un tur cu autocarul, ocazie cu care vom admira Citadela, Amfiteatrul Roman, zona noua si cea veache a orasului. Cazare in Amman.

Ziua 4: Amman – Mabada – Petra – Aqaba
Mic dejun. Ne idreptam spre Muntele Nebode, unde Moise a vazut Pamantul Fagaduintei. Urmatorul popas va fi in Madaba - orasul mozaicurilor, unde vizitam biserica ortodoxa Sfantul Gheorghe care cuprinde un mare mozaic cu cea mai veche harta a Tarii Sfinte cu centrul la Ierusalim. Deplasare spre Petra (capitala Nabateenilor), unde vom vizita Defileul, Tezaurul, Amfiteatrul si mormintele. Cazare in zona Aqaba – oras situat pe coasta de nord-est a Marii Rosii.

Ziua 5: Aqaba – Eilat – Masada – Marea Moarta – Bethleem
Mic dejun. Scurt tur in Aqaba, al treilea mare oras al Iordaniei si singura statiune a Iordaniei de la Marea Rosie. Dupa ora 11 vom pleca spre Eilat, Israel, unde vom face un tur panoramic. Oprire la situl istoric Masada, inregistrat in 2001 pe lista patrimoniului mondial cultural si natural al organizatiei UNESCO. Stanca arida pe care se afla zidita fortareata, se inalta la altitudinea de 470 de metri deasupra apelor Marii Moarte. Accesul spre aceasta se face, fie pe o poteca serpuitoare si abrupta, ce urca 280 de metri, fie cu o telegondola, suspendata pe stalpi metalici. Masada reprezinta un loc simbolic pentru multi evrei ce aminteste de rezistenta iudeilor impotriva romanilor. Deplasare spre Marea Moarta pentru o scurta oprire. Cazare in Bethleem.

Ziua 6: Bethleem – Ein Karem – Hozeva
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Ein Karem – Hozeva. In Ein Karem, patria Sfantului Ioan Botezatorul, vom vizita Biserica, locul unde s-a nascut ”cel mai mare Om nascut dintr-o femeie” si Izvorul Sfintei Fecioare Maria, locul intalnirii Maicii Domnului cu vara sa, Elisabeta. Deplasare catre Hozeva unde vom vizita Manastirea Sf. Gheorghe, locul unde a trait ultima parte a vietii, Sfantul Ioan Iacob de la Neamt. Intoarcere in Bethleem, unde vom vizita Biserica Nativitatii, locul nasterii lui Iisus si vom face popas in Piata Ieslei, situata in partea veche a orasului. Cazare in Bethleem.

Ziua 7: Bethleem – Ierusalim
Mic dejun. Vizita in orasul simbol Ierusalim. Vom urca pe Muntele Maslinilor si vizitam Manastirea Tatal Nostru - construita pe locul unde Iisus i-a invatat pe ucenici rugaciunea Tatal Nostru, Biserica Lacrima, Gradina Ghetsimani - locul unde obisnuia Iisus sa se retraga si sa se roage si Biserica Tuturor Natiunilor - construita pe locul unde, conform traditiei, Iisus Hristos s-a rugat in ultima noapte de libertate. Traversand paraul Chedron intram in cetatea Ierusalimului prin Poarta Sf. Stefan si parcurgem pe jos Via Dolorosa - Drumul Crucii, cu cele 14 opriri - o strada aflata in Orasul Vechi despre care traditia crestina spune ca este drumul pe care Iisus Hristos a trecut, purtand crucea, spre locul sau de rastignire. Drumul Crucii se sfarseste la Biserica Sfantului Mormant, unde vom parasi Via Dolorosa prin Cartierul Evreiesc si si ne indreptam catre Zidul Plangerii, unde vom poposi pentru scurt timp. Cazare in Bethleem.

Ziua 8: Bethleem – Tel Aviv – Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre Tel Aviv unde vom avea un tur panoramic de oras si scurt popas in orasul vechi Jaffa. Transfer la aeroport pentru formalitatiile de imbarcare si zbor spre Bucuresti.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
- Bilet avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala, compania El Al;
- Taxele de aeroport (se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);
- 2 nopti de cazare cu mic dejun in zona Tiberias/Nazaret la hotel de 3*-4* ;
- 1 noapte de cazare cu mic dejun in zona Amman la hotel de 3*-4* ;
- 1 noapte de cazare cu mic dejun in zona Aqaba la hotel de 3*-4* ;
- 3 nopti de cazare cu mic dejun in zona Bethleem la hotel de 3*-4* ;
- Ghid local vorbitor de limba romana.


NU SUNT INCLUSE
- Servicii la sol – 150 euro/persoana(se achita obligatoriu la inscriere) si includ: transport cu autocar clasificat conform itinerariu; transfer aeroport – hotel – aeroport; excursii conform program;
- Taxele de trecere a frontierelor: 40 euro/persoana (se achita obligatoriu inainte de plecare);
- Taxa de intrare in Petra: 60 euro/persoana (se achita obligatoriu inainte de plecare);
- Supliment demipensiune (7 cine): 120 euro/persoana;
- Biletele de intrare la obiectivele turistice(se achita optional la destinatie);
- Taxi Muntele Tabor – 15 euro/persoana (se achita local);
- Tips in valoare de 3 euro/persoana/zi (se achita obligatoriu la ghidul local);
- Excursiile optionale;
- Asigurarea medicala si storno.

Oferta din categoria:


 
Israel si Iordania - Leaganul crestinatatii / 8 zile - 8 zile / 649 EURO
Plecare Pana la
29.Oct.2020 05.Nov.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 07.10.2019
# #