Circuit 02.10.2019 SEJUR IN PANAMA - CIUDAD DE PANAMA & PLAYA BLANCA

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

02.10.2019 SEJUR IN PANAMA - CIUDAD DE PANAMA & PLAYA BLANCA / 11 zile

» Plecari: 02.Oct.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 11 zile
» Pret: de la 1299 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 30.09.2019
» Categorie cazare 5*

» Traseu: CIUDAD DE PANAMA &
PLAYA BLANCA


ZIUA 1. BUCUREȘTI – CIUDAD DE PANAMA

Intalnire cu reprezentantul agentiei in aeroportul Otopeni, imbarcare pe cu destinația Ciudad de Panama (Panama). Dupa sosire, transfer și cazare la hotel Best Western Plus Zen ****(sau similar) in Ciudad de Panama.

ZIUA 2. CIUDAD DE PANAMA -CANALUL PANAMA

Mic dejun. Incepem ziua cu tranzitarea Canalulului Panama, considerat a opta minune a lumii moderne, unul dintre cele mai fascinante locuri de pe Pământ, unde îndemânarea umană a făcut posibilă unirea celor două oceane Atlantic și Pacific aducând astfel lumile mai aproape.Tur de oraș care include: vizitarea ruinelor din Panama la Vieja, unul dintre cele mai vechi orașe spaniole din Pacific, a cartierului colonial Casco Viejo, inclus in patrimoniul UNESCO. Oprire la principalele atracții turistice: Plaza Francia, Piața Bolivar si cele mai reprezentative biserici. Pranz inclus intr-un restaurant local. Apoi, se viziteaza impresionanta Ecluza Miraflores, unde se pot observa navele care trec canalul Panama. Prezentare video 3D a istoriei canalului. Seara, cazare la hotel Best Western Plus Zen **** (sau similar) in Ciudad De Panama.

ZIUA 3. RIO CHAGRES & TRIBUL EMBERA (IN JUNGLA) – CIUDAD DE PANAMA

Mic dejun. Optional, excursie cu canoe pe raul Rio pentru a observa flora si fauna impresionanta a padurii luxuriante. Se viziteaza Tribul Embera, o comunitate de bastinasi situata pe malul raului renumita pentru traditiile si obiceiurile autentice. Plimbare in jungla cu un reprezentant al tribului pentru a descoperi plantele pe care tribul le foloseste in tratarea diverselor afectiuni. Pranz traditional inclus. Prezentare a dansurilor, ritualurilor tribului si a tehnicii de realizare a tatuajelor cu cerneala extrasa din fructul Tagua. Transfer si cazare la hotel Best Western Plus Zen **** in Ciudad De Panama.

ZIUA 4 CIUDAD DE PANAMA - PLAYA BLANCA

Mic dejun. Transfer de la hotel Best Western Plus Zen spre zona de plaja - Playa Blanca - Santa Clara la hotel Sheraton Bijao Beach Resort - All Inclusive 5*. Timp liber. Cazare la Sheraton Bijao Beach Resort 5*

ZIUA 5. PLAYA BLANCA - PARCUL NATIONAL SOBERANIA - CROAZIERA LACUL GATUN - INSULA MONO

Mic dejun. Optional, excursie in Parcul National Soberania unde vom descoperi habitatele junglei, unde vom avea privilegiul sa vedem specii de pasari precum stârci albaştri sau verzi, egrete, cormorani, pescăruşi verzi sau tucani, maimute urlatoare, maimutele capucin, maimutele tamarin, lensesii, urșii furnicari, agouti. Aici au dezvoltat un centru de cercetari tropicale construit din materiale reciclate de la cladirile vechi de distruse concomitent cu constructia canalului Panama. Pranz traditional pe malul lacului Gatun. Croaziera cu barca printre insulele lacului Gatun, pana pe insula Mono. Cazare la Sheraton Bijao Beach Resort 5*.

ZIUA 6-9. PLAYA BLANCA

All inclusive. Timp liber pentru relaxare, plaja, sporturi nautice, golf (hotelul dispune de un teren de golf). Cazare la Sheraton Bijao Beach Resort 5*.

ZIUA 10. PLAYA BLANCA-CIUDAD DE PANAMA

All inclusive. Timp liber pentru plaja, transfer spre Aeroportul international Tocumen (PTY) pentru imbarcare zbor KLM care decoleaza la ora 18:55 PM. Zbor de seara, cina la bord.

ZIUA 11. CIUDAD DE PANAMA - BUCURESTI

''Mic dejun la bordul aeronavei. Aterizare in Amsterdam pe 12.10.2019 la ora 12:20. Escala in Amsterdam, optional, tur pietonal de Amsterdam. Aterizare in Bucuresti la ora 00:35 AM pe 13 octombrie 2019.

Oferta valabila in limita locurilor disponibile !!!
Pentru verificarea disponibilitatii, va rugam sa contactati agentia ECOVOYAGE TOUR!


Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
104


Servicii incluse:
Servicii incluse:
Tarif in Euro/persoana in camera dubla
Zboruri intercontinentale: Bucuresti - Panama si retur
Taxele de aeroport si securitate pentru zborurile intercontinentale
Autocar / minibus local, licentiat pe durata traseului si a transferurilor;
Cazare 3 nopti la Hotel Best Western Plus Panama Zen 4* cu mic dejun si 6 nopti all inclusive la Sheraton Bijao Beach Resort 5*– All-Inclusive (https://sheratonbijaobeach.com-panama.com/);
Asigurare medicala + storno (*valoare storno asigurata – pana la 8.500 lei / calatorie)
Asistență turistică în limba română pe durata circuitului:

Servicii neincluse:
Excursiile optionale
alte cheltuieli decat cele mentionate la servicii incluse
bacsis 5$/pers/zi pentru ghizi locali si soferi

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:
Parcul National Soberania & Rainforest Discovery Center (include transferuri, ghid local, insotitor roman de grup, pranz pe malul lacului Gatun)145 €;
Rio Chagres & Tribul Embera (In Jungla) (transferuri, pranz traditional in jungla, ghid -local, insotitor roman de grup) - 85 eur
Ciudad de Panama si Canalul Panama (Ecluza Miraflores, Casco Viejo centrul vechi colonial, muzeul interoceanic Canalul Panama, partea moderna a orasului, pranz la restaurant local, transferuri intre obiective, ghid local si insotitorul roman) 96 €;

Oferta din categoria: 
02.10.2019 SEJUR IN PANAMA - CIUDAD DE PANAMA & PLAYA BLANCA - 11 zile / 1299 EURO
Plecare Pana la
02.Oct.2019 12.Oct.2019 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu All inclusive
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 21.05.2019
# #