Circuit PANAMA 2020

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

PANAMA 2020 / 10 zile

» Plecari: 06.Jan.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 10 zile
» Pret: de la 1630 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Panama City


Ziua 1: BUCURESTI ISTANBUL PANAMA CITY Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 19:00 pentru imbarcare pe zborul companiei TURKISH AIRLINES spre Istanbul. Decolare din Bucuresti la ora 21:15, aterizare in Istanbul la ora locala 23:50. Dupa sosirea in Istanbul, vom merge spre poarta de imbarcare spre Panama City, zborul cu decolare la ora 02:10 (acest zbor are un stop tehnic de o ora si 35 minute in Bogota).

Ziua 2: SOSIRE IN PANAMA CITY Aterizare in Panama City la ora 11:45, ora locala. Transfer si cazare la hotel Hyatt Place 4* sau similar. Timp liber pentru odihna si relaxare la hotel.

Ziua 3: TUR DE ORAS PANAMA CITY Mic dejun. Intreaga zi de azi este dedicata descoperirii orasului Panama. Vom vizita pentru inceput Panama la Vieja, prima asezare fondata de spanioli in 1519, distrusa in 1671 de catre piratul Henry Morgan. Dupa aceea vom vizita cartierul colonial numit Casco Antiguo care este situat la poalele dealului Ancon. Acesta este locul in care orasul a fost reconstruit dupa distrugerea primei asezari intemeiate de spanioli. Aceasta zona a orasului ne ofera cateva atractii care nu trebuie ratate: biserica Santo Domingo, biserica San Jose, piata Catedralei, Palatul Prezidential si alte cladiri si monumente coloniale. Vom servi pranzul la un restaurant local dupa care vom vedea ecluza Miraflores, locul prin care vasele trebuie sa treaca pentru a traversa Canalul Panama. Intoarcere la hotel in Panama City si cazare.

Ziua 4: PARCUL NATIONAL CHAGRES Mic dejun la hotel. Dupa aproximativ o ora de mers cu autocarul la nord de orasul Panama, vom ajunge la lacul Alajuela. Restul calatoriei spre satul Embera o vom face intr-o canoe traditionala pe lac si dupa aceea pe raul Chagres sau Pequeni. Populatia autohtona Embera, impodobita cu cele mai frumoase picturi corporale, ne va prezenta elementele culturii lor, frumusetea dansurilor lor si a obiectelor artizanale. De asemenea, localnicii ne vor invita sa impartim cu ei pranzul compus din peste cu banane plantain servite pe o frunza de bananier. Gazda noastra ne va face un tur al satului si ne va prezenta cateva dintre plantele folosite in medicina traditionala. Dupa amiaza, intoarcere la hotelul din Panama City si cazare.

Ziua 5: EXCURSIE OPTIONALA: TRAVERSAREA CANALULUI PANAMA Mic dejun. Azi va propunem o activitate optionala foarte interesanta, obligatorie pentru pasionatii de inginerie de inalta clasa: traversarea Canalului Panama. Un ghid specialist ni se va alatura la bordul vasului cu care vom traversa canalul si ne va da detalii in fiecare loc important al acestuia. Vom trece mai intai pe sub podul Americilor, dupa care vom trece prin ecluza Miraflores, pentru ca apoi sa ajungem la ecluza Pedro Miguel. Curand dupa aceea vom ajunge la Culebra Cut, una dintre zonele cele mai spectaculoase ale canalului, dar si cel mai dificil de construit deoarece aceasta portiune a canalului a fost sapata in stanca. In timpul calatoriei noastre vom vedea si Dealul Contractorilor si Dealul Aurului si vom afla de ce sunt numite astfel. De asemenea, crocodili care se odihnesc la soare pe malurile nisipoase ale canalului pot fi zariti in timpul calatoriei noastre. In ultima parte a traversarii vom ajunge in lacul Gatun, cel mai mare lac artificial din lume pana in anul 1936. Destinatia finala a calatoriei este orasul Gamboa, centrul care se ocupa cu mentenanta si drenajul canalului (pret informativ: 215 Euro/ persoana, valabil pentru minim 10 persoane participante). Intoarcere in Panama City si cazare la hotel.

Ziua 6: PANAMA CITY PARCUL NATIONAL SOBERANIA PLAYA BLANCA (140 km) Mic dejun. Azi vom parasi Panama City si ne vom indrepta catre plaja Playa Blanca unde ne vom relaxa pentru cateva zile. In drum spre Playa Blanca, ne vom opri sa vizitam Parcul National Soberania. Ne vom opri mai intai la Centrul pentru Cercetarea Padurii Tropicale, de unde ne vom bucura de o priveliste spectaculoasa a padurii si a pasarilor de la o inaltime de 50 m. Exista si cateva puncte unde sunt hranite pasarile colibri pentru a putea fotografia specii diferite ale acestei pasari. Ne vom continua explorarea pe cararile amenajate ale padurii tropicale, pentru a admira maimutele capucin si maimutele urlatoare. Tot in acest parc traiesc si alte mamifere precum lenesul si furnicarul. Ne continuam drumul spre plaja Playa Blanca unde ne vom caza la hotelul Sheraton Bijao Beach Resort 4* sau similar, in regim all inclusive. Zilele 7 si 8 (12.01, 13.01): PLAYA BLANCA Cazare in regim all inclusive la hotel Sheraton Bijao Beach Resort 4* sau similar. Timp liber pentru plaja sau activitati optionale. Ziua 9 (14.01): PLAYA BLANCA PANAMA (140km) Mic dejun la hotel. Transfer la aeroportul din Panama City pentru imbarcare pe zborul companiei Turkish Airlines spre Istanbul. Decolare la ora 13:15. Ziua 10 (15.01): ISTANBUL BUCURESTI Aterizare in Istanbul la ora locala 10:15. Decolare spre Bucuresti la ora 19:35, sosire in Bucuresti la ora 19:55.

Ziua 7: PLAYA BLANCA Cazare in regim all inclusive la hotel Sheraton Bijao Beach Resort 4* sau similar. Timp liber pentru plaja sau activitati optionale.

Ziua 8: PLAYA BLANCA Cazare in regim all inclusive la hotel Sheraton Bijao Beach Resort 4* sau similar. Timp liber pentru plaja sau activitati optionale.

Ziua 9: PLAYA BLANCA PANAMA (140km) Mic dejun la hotel. Transfer la aeroportul din Panama City pentru imbarcare pe zborul companiei Turkish Airlines spre Istanbul. Decolare la ora 13:15.

Ziua 10: ISTANBUL BUCURESTI Aterizare in Istanbul la ora locala 10:15. Decolare spre Bucuresti la ora 19:35, sosire in Bucuresti la ora 19:55.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Bucuresti Panama City Bucuresti cu compania TURKISH AIRLINES (schimbarea curselor la Istanbul);
7 nopti cazare si masa la hoteluri de 4*: 4 nopti cu mic dejun in Panama City si 3 nopti cu all inclusive la plaja, in zona Playa Blanca;
doua mese de pranz in zilele 3 si 4;
transferuri aeroport hotel aeroport cu autocar local modern dotat cu aer conditionat;
tur de oras Panama City;
excursie in Parcul National Chagres;
vizita Parcul National Soberania;
ghid local pentru vizitele mentionate in program;
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).


Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna iulie 2019. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.


NU SUNT INCLUSE:
alte mese decat cele mentionate in program;
excursiile optionale (traversarea canalului Panama)
asigurarea medicala (va recomandam cu insistenta sa achizitionati aceasta asigurare inainte de plecare)
asigurarea storno (recomandata, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice);
bacsisurile pentru soferi si ghizi locali se practica: 50 USD/ persoana (se achita insotitorului roman de grup).


ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
06.01: Otopeni 21:10 Istanbul 23:50 durata zbor: 1 ora si 40 minute
07.01: Istanbul 02:10 Panama City 11:45 * durata zbor: 17 ore si 35 minute
(acest zbor are un stop tehnic in Bogota de 1 ora si 30 minute)
14.01: Panama City 13:15 Istanbul 10 :15 (15.01) durata zbor: 13 ore
15.01: Istanbul 19:35 Bucuresti 19:55 durata zbor: 1 ora si 25 minute

cod oferta 34

Oferta din categoria: 
PANAMA 2020 - 10 zile / 1630 EURO
Plecare Pana la
06.Jan.2020 15.Jan.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 12.09.2019
# #