Circuit PANAMA - CIUDAD DE PANAMA & Sejur PLAYA BLANCA, -100

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

PANAMA - CIUDAD DE PANAMA & Sejur PLAYA BLANCA, -100 / 11 zile

» Plecari: 20.Mar.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 11 zile
» Pret: de la 1499 EURO de persoana

» Categorie cazare 4/5*

» Traseu: CIUDAD DE PANAMA - RIO CHAGRES – EMBERA - PLAYA BLANCA - CIUDAD DE PANAMA - BUCURESTI


Ziua 1. BUCURESTI – CIUDAD DE PANAMA
Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 03:30, imbarcare si zbor spre Paris la 06:00. Scurta escala in Paris, urmata de zbor spre Ciudad De Panama.

Ziua 2. CIUDAD DE PANAMA
Sosire în cursul dupa-amierzii în Panama. Transfer privat la hotel. Timp liber la dispozitie pentru acomodare. Cazare la hotel Double Tree by Hilton Panama City 4* (sau similar) in Panama City.

Ziua 3. CIUDAD DE PANAMA
Mic dejun. Optional, tur de oraș care include vizitarea ruinelor din Panama la Vieja, unul dintre cele mai vechi orașe spaniole din zona Pacificului, a cartierului colonial Casco Viejo, inclus in patrimoniul UNESCO. Aici vom vizita principalele atracții turistice: Plaza Francia cu partea nouă a orașului, Piața Bolivar si cele mai interesante biserici. Pranz (inclus) la un restaurant local. Continuam apoi cu impresionanta ecluza Miraflores, unde se pot observa navele care trec canalul Panama. Tot aici vom asista si la o prezentare video 3D a istoriei canalului. Seara, intoarcere la acelasi hotel.

Ziua 4. CIUDAD DE PANAMA-RIO CHAGRES – EMBERA
Mic dejun. Optional, excursie în lumea indigenilor cu canoe pe Rio Chagres, pentru a observa flora si fauna impresionantă a padurii luxuriante. Incursiune in jungla cu un reprezentant al tribului Embera pentru a descoperi modul în care acestia folosesc plantele şi seminţele în tratarea diverselor afectiuni; prezentarea dansurilor, a ritualurilor tribului si a tehnicii de realizare a tatuajelor cu cerneala extrasa din fructul Tagua. Prânz traditional inclus. Intoarcere in Ciudad de Panama si cazare la acelasi hotel.

Ziua 5. CIUDAD DE PANAMA – PLAYA BLANCA
Mic dejun. De la ţărmul oceanului Pacific, ne vom deplasa în zona Playa Blanca (Plaja Albă) din Santa Clara aflata in Panama Centrală, cu plaje kilometrice cu nisip neatins, cu ape liniştite, ce ne vor îmbia la relaxare. Seara cazare la Sheraton Bijao Beach Resort 5* în regim all inclusive.

Ziua 6. PLAYA BLANCA
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru relaxare si pentru a ne bucura de facilitatile resortului Sheraton. Cazare in regim all inclusive.

Ziua 7. PLAYA BLANCA
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si sporturi nautice. Va recomandam o plimbare de-a lungul coastei, admirand plaja si Oceanul Pacific. Cazare in regim all inclusive.

Ziua 8. PLAYA BLANCA - PĂDUREA TROPICALĂ-SOBERANIA PARK
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare pe plajele Pacificului sau, optional, excursie in padurea tropicala din Parcul National Soberania. Transferul catre Soberania se va face pe celebra Panamaericana, care traverseaza Americile de la nord din Alaska, pana in sud in Tara de Foc, fiind cea mai lunga artera rutiera din lume, cca. 25.750 km. Sosire in Soberania Park, situat pe malurile canalului Panama, unde se afla si Rainforest Discovery Center,un centru renumit pentru observarea pasarilor, fiind identificate peste 525 de specii de pasari. Se mai pote observa si fauna specifica zonei padurii tropicale sud-americane: capucini, tamarini, aguti (rozatoare), lenesii, furnicarii. Pranz (inclus) intr-un restaurant local pe malul lacului Gatun. Intoarcere la hotel si cazare in regim all inclusive.

Ziua 9. PLAYA BLANCA
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si reaxare. Cazare în regim all inclusive.

Ziua 10. CIUDAD DE PANAMA - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare pana dupa amiaza, cand se va face trasnferul la aeroportul din Panama, pentru zborul de intoarcere in tara, via Amsterdam. Noapte la bord.

Ziua 11. AMSTERDAM - BUCURESTI
Aterizare in Amsterdam in jurul pranzului, scurta escala si imbarcare pentru zborul spre Bucuresti cu sosire la ora 17:20.

Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere.


Servicii incluse:
- bilet de avion Bucuresti – Ciudad de Panama – Bucuresti;
- taxe de aeroport si de securitate ;
- tansferurile cuprinse in program, transport pe durata programului cu autocar/minibus licentiat;
- 3 nopti mic dejun la Double Tree by Hilton Panama City 4* in Panama City & 5 nopti cu all inclusive hotelul Sheraton Bijao Beach Resort 5* in Playa Blanca ;
- transferuri curse de linie la/de la aeroportul Henri Coanda;
- asigurare medicala + storno (*valoare storno asigurata – pana la 8.500 lei / calatorie).

Nu include:
- excursiile si activitatile optionale;
- bacsisurile pentru soferii si ghizii locali (se achita obligatoriu la insotitorul de grup) – 5 € /pers/zi;
- alte servicii decat cele mentionate in program.

Oferta din categoria: 
PANAMA - CIUDAD DE PANAMA & Sejur PLAYA BLANCA, -100 - 11 zile / 1499 EURO
Plecare Pana la
20.Mar.2020 30.Mar.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 31.10.2019
# #