Circuit Panama – Columbia – Galapagos - Calatorie spre centrul Pământului -pret de la 3400 euro!!-128

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Panama – Columbia – Galapagos - Calatorie spre centrul Pământului -pret de la 3400 euro!!-128 / 15 zile

» Plecari: 20.Sep.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 15 zile
» Pret: de la 3400 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Bogota - Cartagena - Quito - Cotopaxi - Cuenca - Guayaquil - Galapagos - Panama City


Ziua 1 / 20.09.2019: Bucuresti – Paris – Panama City
Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda, la ora 04:00 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Air France). Plecare spre Paris cu compania Air France, zbor AF 1089 (06:05 / 08:20), de unde se va pleca spre Panama City, cu zborul AF 474 (13:40 / 17:35). Transfer pentru cazare la Hotel Tryp by Wyndham Panama Centro 4* (sau similar).
Ziua 2 / 21.09.2019: Panama City
Mic dejun. Dimineata vom porni intr-un tur panoramic si pietonal al orasului vechi Panama, cel mai mare oras al tarii, cu peste 1 milion de locuitori, apoi al orasului modern, situat de-a lungul Coastei Pacificului, cu renumita Cause Way (paradisul magazinelor, restaurantelor si barurilor) pe care UNESCO a inclus-o in Patrimoniul Mondial. Turul va mai include oprire in Piata Franceza pentru a admira cladirile cu arhitectura spaniola, italiana si franceza, Bulevardul Balboa, centrul istoric, Piata Independentei, Catedrala Metropolitana si Piata Bolivar. Turul va continua apoi cu punctul panoramic Miraflores, loc de unde vom putea admira Canalul Panama, element de legatura a doua oceane care separa totodata continentele. Una dintre cele mai spectaculoase portiuni are o lungime de 13,70 km, de-a lungul careia se poate observa complexitatea maiestriei ingineresti si lucrarile continue de prevenire a alunecarilor de teren. Ne vom aminti cu aceasta ocazie de un moment istoric unic si deosebit de important: in decembrie 1999, SUA a predat controlul Canalului catre Panama. Vom vizita apoi fosta statie militara Albrook, acum o frumoasa zona rezidentiala si comerciala, cartierul administrativ Balboa, portul si Amador, cea mai dezvoltata zona turistica a capitalei. Optional, cina la un restaurant traditional insotita de un spectacol folcloric cu muzica si dansuri panameze. Cazare la Hotel Tryp Panama Centro 4* (sau similar).
Ziua 3 / 22.09.2019: Panama City – Bogota
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Avianca, AV 8383 (09:31 / 11:00) spre Bogota, capitala Columbiei, cu 9 milioane de locuitori, situata la altitudinea de 2.640 m, in regiunea andina. Tur panoramic si pietonal al capitalei columbiene care va include La Candelaria, partea veche a orasului, cu parcuri pitoresti, cu case coloniale pictate in culori pastelate, cu ferestre din otel si usi solide din lemn. Vom admira Catedrala, Piata Bolivar, cu statuia lui Simon Bolivar, Palatul Nariño, Biserica El Sagrario, Capitoliul si Biserica del Carmen. Vom vizita apoi Muzeul Aurului, care gazduieste cea mai mare colectie de artefacte pre-hispanice din lume, cu aprox. 38.000 de exponate, printre care si o importanta colectie de arta pre-columbiana a aurului. Cina si cazare la Hotel Opera 4* (sau similar).
Ziua 4 / 23.09.2019: Bogota – Cartagena
Mic dejun. Dimineata ne vom aventura intr-un “zbor” cu telefericul, plutind deasupra orasului pana pe Cerro de Monserrate, situat la altitudinea de 3.190 m, cea mai buna ocazie de a admira panorama uimitoare a metropolei. Vom continua cu vizitarea Muzeului Botero care adaposteste sculpturi si tablouri ale artistului, precum si lucrari ale altor artisti, cum ar fi Pablo Picasso, Miro, Degas Edgar sau Claude Monet. Timp liber pentru plimbari individuale si cumparaturi. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Avianca, AV 8548 (19:19 / 20:51) spre Cartagena, oras inscris pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, situat pe tarmul Marii Caraibelor, in trecut fiind unul dintre primele sanctuare ale sclavilor eliberati din America. Transfer pentru cazare la Hotel Monterrey 3* (sau similar).
Ziua 5 / 24.09.2019: Cartagena
Mic dejun. Tur panoramic al Cartagenei care va debuta cu vizitarea Fortului San Felipe, a carui cetate puternica domina imaginea orasului, dupa care vom face o plimbare in partea veche a orasului pentru a admira conacele sale magnifice, aleile inguste, Biserica Iezuita si Manastirea San Pedro Claver. Cina la un restaurant local si cazare la Hotel Monterrey 3* (sau similar).
Ziua 6 / 25.09.2019: Cartagena – Bogota – Quito
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Bogota cu zborul companiei Avianca, AV 8557 (10:07 / 11:37), de unde se va pleca spre Quito, cea mai veche capitala sud americana, cu zborul AV 8373 (13:35 / 15:18). Sosire in Quito, oras fondat in anul 1534 pe ruinele unei vechi asezari incase, situat la 2.800 m altitudine, primul oras din lume intrat pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Orasul asezat la poalele vulcanului Pichincha, intr-o vale manoasa a Anzilor, pastreaza aparenta unui oras colonial construit pe principiul unei piete centrale inconjurata de piatete, gradini si stradute inguste pavate cu piatra. Arhitectura spaniola in stilul baroc, caracteristica orasului, este prezenta prin numeroase cladiri importante precum catedrala din sec. al XVII-lea, biserici si manastiri stravechi. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel. Cina intr-un restaurant local si cazare la Hotel Mercure Alameda 4* (sau similar).
Ziua 7 / 26.09.2019: Quito – Monumentul Ecuatorial – Cotopaxi
Mic dejun. Dimineata va debuta cu turul panoramic al orasului Quito, care va include Biserica Guapulo, Gran Colombia Avenue, San Juan Mirador, de unde vom avea o minunata priveliste asupra orasului, Piata Independentei, de unde vom putea admira Catedrala, Palatul Guvernului, Palatul Arhiepiscopal si statuia Maresalului Sucre. Turul va continua cu vizitarea Bisericii Iezuite La Compañía, unul dintre cele mai bogate si mai impresionante temple din America de Sud, un exemplu magnific de abilitate artistica a artizanilor ecuadorieni, care se reflecta in numeroase picturi si basoreliefuri ale faimoasei Scoli de Arta din Quito si in sculpturile sofisticate ale altarelor, acoperite in intregime cu foite din aur. Vom vizita apoi Biserica San Francisco, construita in sec. al XVII-lea, dupa care vom urca pe Varful Pancecillo, un “deal” de origine vulcanica, cu inaltimea de 3.000 m, unde se afla statuia Fecioarei Maria. Ne vom deplasa in continuare catre Monumentul Ecuatorial, situat la latitudinea de 00’.00’, care marcheaza pozitia geodezica a Ecuatorului, prilej unic de a ne afla in cele doua emisfere in acelasi timp. La distanta de cateva minute este Ecuatorul real, asa cum a fost masurat prin Sistemul de Pozitionare Globala (GPS) si tot aici vom vizita Muzeul in aer liber Ini Nan, loc in care vom putea participa la diferite experimente distractive, care pot avea loc numai aici, cum ar fi cel de a putea tine in echilibru un ou pe varfurile degetelor. Ne vom indrepta apoi catre cel mai nou punct de atractie de aici, “Teleferico”, cu care vom face o “plimbare” deasupra orasului si imprejurimilor, ajungand pana la altitudinea de 4.050 m. Din teleferic vom putea observa cele 14 varfuri ale Anzilor numite si “Magistrala Vulcanilor”. In finalul zilei ne vom indrepta catre micul orasel Lasso, unde se afla Vulcanul Cotopaxi, cel mai inalt vulcan activ din lume, cu o inaltime de 5.897 m. Cina si cazare la Hotel La Cienega 4* (sau similar).
Ziua 8 / 27.09.2019: Cotopaxi – Quito – Cuenca
Mic dejun. In aceasta zi vom trai o experienta unica, incercand sa ne apropiem cat mai mult de faimosul vulcan Cotopaxi. Calatoria va incepe dimineata devreme catre baza vulcanului Cotopaxi. Vom vizita Muzeul Sucre, unde vom afla lucruri interesante despre istoria locului. Daca vremea va permite, drumul va continua pana la altitudinea de 4.500 m, de unde se vede refugiul Jose Rivas, situat la o altitudine de 4.800 m, aceeasi altitudine pe care o are Montblanc, cel mai inalt varf din Europa. Intoarcere in Quito si transfer la aeroport pentru zborul companiei Tame Linea Aerea Del Ecuador, EQ 175 (19:15 / 20:10) spre Cuenca, cel mai frumos oras colonial al Americii de Sud, al treilea oras ca marime din Ecuador. Transfer pentru cina si cazare la Hotel San Juan 4* (sau similar).
Ziua 9 / 28.09.2019: Cuenca – Guayaquil
Mic dejun. Tur panoramic de oras in Cuenca, oras inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, fondat de conchistadorul spaniol Ramirez Devalos pe ruinele infloritorului oras incas Tumibamba, distrus in totalitate in timpul razboiului civil incas. In compensatie, Cuenca are privilegiul de a fi poate singurul oras din aceasta zona care nu a suferit distrugeri in urma cutremurelor si care pastreaza aproape intacta arhitectura spaniola. Cuenca este vestit pentru inalta calitate a produselor manufacturiere: broderii, ceramica, si faimoasele “palarii de Panama” (care aici se produc de fapt). Cu stradutele sale inguste pavate cu piatra cubica si acoperisurile rosii ale cladirilor, cu muzeele si piatetele pline de flori, Cuenca are aerul fermecator al unui oras de provincie. Vom face un tur care va include Piata San Sebastian, Casa Moderatiei, stabiliment destinat tratamentului persoanelor alcoolice, oprire la un atelier unde sunt confectionate manual faimoasele palarii de Panama, Piata de Flori, Catedrala, Curtea de Justitie, Palatul Municipal, Palatul Guvernatorului si Biserica El Sagrario. In continuarea zilei ne vom deplasa spre Guayaquil, capitala economica a Ecuadorului. Cina si cazare la Hotel Galeria Man Ging 4* (sau similar).
Ziua 10 / 29.09.2019: Guayaquil – Galapagos
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Tame Linea Aerea Del Ecuador, EQ 193 (10:40 / 11:30) catre Galapagos, arhipelag format din 13 insule principale si 6 insulite, situat la 1.000 km vest de continentul sud-american, care, impreuna, cumuleaza aprox. 50.000 km² de ocean. Acest arhipelag este un loc unic in lume, faimos datorita bogatiei faunei salbatice de o diversitate uimitoare, care a stat la baza cercetarilor lui Darwin, materializate in Teoria Selectiei Naturale. Dupa aterizarea pe Insula Baltra vom fi condusi in zona de tranzit unde vom prezenta pasapoartele si vom achita taxa de 100 usd pentru intrarea in Parcul National Galapagos (singura forma de plata acceptata este cash, la fata locului). Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotelul din Puerto Ayora, cel mai important oras din arhipelag. Dupa dejun vom pleca spre cea mai frumoasa plaja din Galapagos, Tortuga Bay. Deplasare cu masina pana la intrarea in Tortuga Bay, urmata de o plimbare pe jos de aprox. 30 de minute (aprox. 2 km), timp in care ne vom bucura de peisajele exotice si de diferitele specii de pasari existente in aceasta zona. Daca norocul ne va surade, vom putea admira pelicani, pasari flamingo si iguane marine. Plaja cu nisip alb de aici este considerata de multi ca fiind cea mai frumoasa din intreg arhipelagul. Numele ei provine de la broastele testoase care ajung aici pentru a-si depune ouale. Ne vom putea relaxa pe aceasta plaja paradisiaca si vom putea inota in apele limpezi ale golfului. Intoarcere la hotel pentru cina si cazare la Hotel Mainao 3* (sau similar).
Ziua 11 / 30.09.2019: Galapagos
Mic dejun. Dimineata vom vizita Centrul de Cercetare Charles Darwin, unde oamenii de stiinta din intreaga lume isi desfasoara cercetarile in domeniul biologiei si realizeaza proiecte de conservare a speciilor, aici fiind cel mai potrivit loc pentru a observa broastele testoase de uscat. Dejun, cina si cazare la Hotel Mainao 3* (sau similar).
Ziua 12 / 01.10.2019: Galapagos
Plecare matinala catre Insula Bartolome care ofera unele dintre cele mai frumoase peisaje din arhipelag. Mic dejun la bordul navei. Pe Insula Bartolome vom avea impresia ca am ajuns pe Luna, deoarece aceasta insula este ostila fata de cele mai multe plante si animale. Insula este formata dintr-un vulcan stins, cu o varietate de culori: rosu, portocaliu, verde si formatiuni vulcanice de un negru stralucitor. Conul vulcanic usor de escaladat, ofera privelisti minunate asupra celorlalte insule. Tot aici se afla Pinnacle Rock, cel mai reprezentativ reper din arhipelagul Galapagos. Vom putea face snokerling cu pinguini, testoase marine si pesti tropicali. Golful este de asemenea un loc excelent pentru a inota si cu putin noroc, vom putea fi alaturi de pinguini. Dejun la bord. Intoarcere pentru cina si cazare la Hotel Mainao 3* (sau similar).
Ziua 13 / 02.10.2019: Galapagos – Guayaquil – Amsterdam
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Guayaquil cu compania Tame Linea Aerea Del Ecuador, zbor EQ 192 (12:30 / 15:20), de unde se va pleca spre Amsterdam, cu compania KLM, zbor KL 755 (18:40 / 13:15).
Ziua 14 / 03.10.2019: Amsterdam – Bucuresti
Sosire la Amsterdam la ora 13:15 de unde se va pleca spre Bucuresti cu zborul KL 1379 (20:55 / 00:35).
Ziua 15 / 04.10.2018: Bucuresti
Sosire pe Aeroportul Henri Coanda de la Bucuresti la ora 00:35.


Servicii incluse:

Include
- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucuresti – Paris – Panama City si Guayaquil – Amsterdam – Bucuresti cu companiile Air France si KLM
- transport continental cu avionul pe rutele: Panama City – Bogota, Bogota – Cartagena, Cartagena – Bogota – Quito, Quito – Cuenca, Guayaquil – Galapagos – Guayaquil cu companiile Avianca si Tame Linea Aerea Del Ecuador
- transport intern pe toata durata circuitului cu vehicul dotat cu aer conditionat, adaptat la nr. de turisti
- 12 nopti cazare in hoteluri de 4* si 3*
- mesele mentionate in program: 12 mic dejunuri, 4 dejunuri si 9 cine
- transferurile, tururile si excursiile mentionate in program
- taxele de intrare la obiectivele mentionate in program
- ghizi locali
- conducator roman de grup
- asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism
- BONUS: asigurare medicala si storno inclusa


Nu include
- taxele de aeroport, combustibil, securitate si serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 495 euro/pers. si continentale: aprox. 280 euro/pers., care se platesc odata cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion)
- taxe de iesire de pe aeroporturi, daca se aplica (taxa de iesire din Quito: 20 usd/pers.)
- taxa de intrare in Parcul National Galapagos: 100 usd/pers. (se achita numerar, la fata locului)
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi etc.
- bacsisuri: 5 euro / zi / pers. pentru soferi si ghizi locali, mai putin pt. bagajisti (se vor achita cel mai tarziu conducatorului de grup la sosire); bacsisurile nu se refera si la excursiile optionale

Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere

Oferta din categoria: 
Panama – Columbia – Galapagos - Calatorie spre centrul Pământului -pret de la 3400 euro!!-128 - 15 zile / 3400 EURO
Plecare Pana la
20.Sep.2019 04.Oct.2019 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 14.02.2019
# #