Circuit Circuit Peru

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Circuit Peru / 10 zile

» Plecari: 22.Aug.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 10 zile
» Pret: de la 2590 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: PUNO - LACUL TITICACA - PUNO - LIMA


Itinerar
Ziua 01 , 22.08.2020 Circuit Peru SOSIRE IN LIMA
La sosirea pe aeroportul international din Lima, vei fi intampinat de reprezentantul local, dupa care vei fi transferat la hotel.

Ziua 02 , 23.08.2020 Circuit Peru LIMA
Vei face un tur panoramic de oras pentru a vizita principalele atractii ale Limei. Vizita va începe în centrul istoric al orașului, listat UNESCO, cu Plaza Mayor, locul în care Pizarro a fondat Lima și unde se află frumoasele balcoane coloniale în stil maur ale Palatului Arhiepiscopal, Municipalidad (Primăria) și Palacio de Gobierno (Palatul Guvernului), dar și o fântână de bronz datând din 1650. Tot în piață se află Catedrala din Lima, construită în 1564 în stil baroc și care adăpostește mormântul lui Francisco Pizarro.Vei vizita apoi Plaza San Martin, străjuită de statuia celui care a eliberat Peru de sub dominație spaniolă, generalul argentinian Jose de San Martin. Piața este un excelent exemplu de arhitectura neocolonială.Turul va continua cu boemele districte San Isidro și Miraflores, unde vei vedea Parcul El Olivar, El Beso din El Parque del Amor și Larcomar, un mall construit pe malul Oceanului Pacific. Vei vizita Muzeul Larco Herrera, aflat in districtul Libre Pueblo, muzeul este adapostit de o veche hacienda, si care contine colectia privata a unui important arheolog amator: Rafael Larco Hoyle. Muzeul expune cronologic numeroase piese de ceramica, metal, pietre pretioase si textile apartinand culturilor preincase din nordul statului Peru.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 03 , 24.08.2020 Circuit Peru LIMA - PUNO
Ti se va asigura tansferul de la hotelul din Puno la aeroport. Zbor intern Lima - Puno. Vei fi transferat de la aeroport la hotel in Puno.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 04 , 25.08.2020 Circuit Peru PUNO - LACUL TITICACA - PUNO
Astazi vei face o croaziera pe Lacul Titicaca si vei vizita celebrele insule Uros, locuite de etnici quechuas, care isi pastreaza nealterate traditiile. Civilizatia Uros se regaseste pe un numar de 42 de insule plutitoare de stuf.In continuare te vei opri sa interactionezi cu localnicii din Santa Maria Llachon, o comunitatea traditionala afla in Peninsula Capachica. Aici vei afla mai multe despre practicile comunitatii si vei asista la Pachamanca, o metoda de prepararea a carnii, pestelui si cartofilor utlizand cuptoare subterane.Urmatoarea oprire o vei face pe Insula Taquille, unde te poti bucura de privelistea lacului strajuit de munti, daca te incumeti sa urci cele 600 de trepte pana la punctul cel mai inalt al insulei.
Regim mese - Mic dejun, Pranz

Ziua 05 , 26.08.2020 Circuit Peru PUNO - CUSCO
Astazi vei reface Drumul Soarelui, cel pe care se spune ca l-au strabatut intemeietorii Imperiului Incas Mama Occlo si Manco Capac. Transferul catre Cusco include mai multe opriri si vizite. Vei explora Pukara, un sit arheologic pre-colonial, caracterizat prin prezenta unor piramide de mari dimensiuni. Aici vei vizita muzeul de gazduieste numeroase artefacte din acea perioada, artefacte apartinand si complexului arheologic de la Kalasaya. Satul este cunoscut de asemenea si pentru ceramica traditionala numita Torito de Pukara. Te vei opri pe malul Raului Urubamba pentru a vizita Raqchi, un vechi sanctuar incas, construit de catre Inca Pachacutec si dedicat zeului Viracocha. Structura cea mai impresionanta a sitului este Templul Viracocha, cu o fundatie clasic incasa din piatra de mari dimensiuni peste care este ridicata o constructie din chirpici.
Regim mese - Mic dejun, Pranz

Ziua 06 , 27.08.2020 Circuit Peru CUSCO
Vei pleca intr-un tur de oras in care vei vizita principalele atractii din Cusco. Turul include Plaza de Armas - Huacapayta, piata principala a orasului, locul unde se afla si celebra catedrala si unde vei putea admira constructiile coloniale ce au ca piatra de temelie vechi ziduri incase, Catedrala din Cusco si Templul Coricancha. Vei vizita cel mai impresionant sit arheologic din imprejurimile orasului Cusco: Sacsayhuaman, un exemplu clar al abilitatilor si tehnicilor de constructie incasa. Orasul Cusco a fost conceput in forma unei pume, animalul sacru al incasilor, al carei cap era Sacsayhuaman, principalul sau centru religios. Astazi s-au pastrat doar peretii exteriori pozitionati in zig-zag pentru a imita dintii ascutiti ai pumei. Multe dintre blocurile de piatra folosite la ridicarea zidurilor sunt incredibil de mari, avand pana la 3,5 m inaltime si o greutate estimata de 300 tone. Ca toate constructiile incase, pietrele se imbina perfect, fara ajutorul mortarului.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 07 , 28.08.2020 Circuit Peru CUSCO - VALEA URUBAMBA - AGUAS CALIENTES
Vei lua trenul Vistadome catre Aguas Calientes. Pe traseu vei face o oprire la Pisac si Ollantaytambo, cea mai veche asezare din America locuita continuu.
Vei face o excursie in Valea Sacra Incasa - Urubamba, pozitionata intre localitatile Ollantaytambo si Pisac. Zona a fost favorabila dezvoltarii culturii incase fiind prielnica pentru agricultura, cat si datorita bogatelor resurse naturale. Pe intreaga vale se pot admira mai multe ruine incase, precum si terasele folosite in scop agricol de incasi, dar si portiuni din Inca Trail (sistemul de drumuri incas care traversa Muntii Anzi intre actuala capitala a Ecuadorului, Quito si cea din Chile, Santiago, trecand peste inaltimi de 5.000 m si avand ca punct central de convergenta Cusco).
Regim mese - Mic dejun, Pranz

Ziua 08 , 29.08.2020 Circuit Peru AGUAS CALIENTES - MACHU PICCHU - CUSCO
Vei face o vizita la Machu Picchu. La sosire in cetatea incasa vei vizita principalele puncte de interes, insotit de un ghid dedicat. Vei avea ocazia sa admirim peste 140 de constructii dar si terasarile folosite de incasi pentru agricultura. Vei vizita Zona Sacra, zona principala a cetatii, ce include cele mai importante atractii cum ar fi Intihuatana, ceasul solar incas, Templul Celor Trei Ferestre, cu cele trei ferestre de forma trapezoidala prin care soarele patrunde pentru a lumina piata sacra aflata in spate, Templul Soarelui construit in forma de turn circular, dedicat zeului Inti, zeul soare, principalul zeu din mitologia incasa si Templul Condorului. Vei mai vedea si Zona Rezidentiala sau Zona Populara, unde se aflau casele clasei de jos si depozitele de grane. In Zona Regala vei parcurge un sir de case cu ziduri rosiatice, in care locuiau Amautas, persoanele intelepte. In apropiere vei descoperi si incaperile de forma trapezoidala unde locuiau Nustas, printesele. Vei fi transferat cu trenul Vistadome din Aguas Calientes catre Cusco.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 09 , 30.08.2020 Circuit Peru PLECARE DIN CUSCO
Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Cusco.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 10 , 31.08.2020 Circuit Peru SOSIRE IN BUCURESTI


Servicii incluse:
Servicii incluse
Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Lima, Puno - Bucuresti;
Bilet de avion pentru zbor intern Lima - Puno;
Cazare 8 nopti
Mesele mentionate in program: 8 Mic dejun, 3 Pranz;
Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul
Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse
Asigurarea complexa de calatorie
Serviciu telefonic de urgente 24/7


Lima Girasoles Lima 3* sup. Standard Room
Puno Xima Puno 3* Standard Room
Cusco Xima Cusco 4* Standard Room
Aguas Calientes Tierra Viva Machu Picchu 3* sup. Standard Room

Orar zbor
✈ Plecare Bucuresti 22.08.2020 ora 07:00; Sosire Amsterdam 22.08.2020 ora 09:00; KLM; durata 3:0
✈ Plecare Amsterdam 22.08.2020 ora 12:35; Sosire Lima 22.08.2020 ora 18:05; KLM; durata 12:30
✈ Plecare Lima 24.08.2020 ora 07:35; Sosire Puno 24.08.2020 ora 09:11; Latam Airlines; durata 1:36
✈ Plecare Cusco 30.08.2020 ora 14:49; Sosire Lima 30.08.2020 ora 16.15; LATAM; durata 1:36
✈ Plecare Lima 30.08.2020 ora 19:55; Sosire Amsterdam 31.08.2020 ora 15:20; KLM; durata 12:25
✈ Plecare Amsterdam 31.08.2020 ora 20:55; Sosire Bucuresti 01.09.2020 ora 00:35; KLM; durata 2:40

50

Oferta din categoria:


 
Circuit Peru - 10 zile / 2590 EURO
Plecare Pana la
22.Aug.2020 31.Aug.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 11.02.2020
# #