Circuit 1 Decembrie in Polonia 254 EURO /PERSOANA CU MIC DEJUN SI AUTOCAR INCLUS

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

1 Decembrie in Polonia 254 EURO /PERSOANA CU MIC DEJUN SI AUTOCAR INCLUS / 6 zile

» Plecari: 26.Nov.2020

» Transport: cu Autocar
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 254 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Oradea -Zakopane -Cracovia -Wieliczka -Auschwitz -Katowice -Cluj Napoca


Ziua 1. BUCURESTI -SIBIU -DEVA -ORADEA (cca. 595 km)

Plecare din Bucuresti, la ora 6.00, din parcarea de la Academia Militara (Universitatea de Aparare Carol I - acces dinspre Metrou Eroilor) spre Sibiu -Deva -Oradea. Ajungem seara in cochetul oras aflat pe malurile Crisului Repede si intr-o plimbare pietonala descoperim cateva dintre comorile urbei -Catedrala Adormirea Maicii Domnului, Palatul Vulturul Negru, Primaria Oradea, Turnul Primariei, Biserica Ursulinelor, Palatul Moskovits -Miksa. Cazare in zona Oradea, la hotel de 3***.Ziua 2. ORADEA -ZAKOPANE -CRACOVIA (cca. 535 km)

Mic dejun. Plecam spre Polonia, traversand Ungaria si Slovacia spre Zakopane (cca. 940 m altit.), populara statiune montana din Polonia, unde vom opri pentru cateva fotografii, apoi vom continua spre Cracovia, fosta capitala regala. Cazare la Cracovia.Ziua 3. CRACOVIA -SALINA WIELICZKA -CRACOVIA

Mic dejun. Dimineata vizitam Castelul Wawel, unde vom admira Catedrala- (sec. XI-XIV) care imbina toate stilurile arhitectonice majore si care era odinioara locul ceremoniilor de incoronare a tuturor regilor Poloniei, iar azi “sanctuar national” si Castelul Regal renascentist, care se distinge prin aspectul sau monumental. Continuam cu Strada Kanonicza- cea mai veche din oras, care pastreaza integral aspectul medieval, Muzeul Arhidiecezei- casa in care a studiat Papa Ioan Paul II si Hotel Copernicus- unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume, care poarta numele marelui astronom si care a fost “resedinta sa temporara” in anii studentiei. Urmeaza Piata Centrala- cea mai mare piata medievala din Europa, cu Biserica Fecioarei Maria (sec.XIII) avand interesante vitralii de Wyspianski si Hala de Tesaturi (Sukiennice) numita si “piata de chihlimbar” unde vom avea timp liber pentru achizitionarea suvenirurilor locale. Dupa amiaza timp liber in Cracovia, sau excursie optionala (10 €) la salina Wieliczka, construita in sec. XIII si functionala pana in anul 2007, fiind una dintre cele mai vechi mine aflate in exploatare. Ne intoarce la acelasi hotel din Cracovia pentru cazare.Ziua 4. AUSCHWITZ -KATOWICE -CRACOVIA (cca. 405 km)

Mic dejun. Timp liber in Cracovia pentru shopping sau vizite individuale. Optional (20 €) excursie la cel mai mare lagar de concentrare si exterminare construit de nazisti: Auschwitz II- Birkenau, cu “Rampa Mortii”- locul unde se cobora din trenuri si ruinele celui mai mare crematoriu distrus de nemti inainte de retragere. Vom lasa in urma istoria cu tragismul ei pentru a continua excursia optionala apre Katowice, capitala Sileziei, oras fondat în sec. XVI. Din 1945 gazduieste Orchestra Simfonica Nationala Radio, iar din 2015 este denumit de UNESCO Oras al Muzicii. Este unul dintre cele mai importante centre culturale, academice si economice ale Poloniei ce imbina cu succes arhitectura moderna cu cea renascentista. Strazile centrale pietonale sunt paradisul iubitorilor de cumparaturi si al gurmanzilor, ce pot gusta din mancarurile tipic polneze la unul dintre restaurantele traditionale din zona. Cazare la Cracovia.Ziua 5. CRACOVIA -ORADEA (cca. 730 km)

Mic dejun. Pornim spre Romania, tranzitand din nou Slovacia si Ungaria. Seara sosim la Oradea pentru cazare.Ziua 6. ORADEA -CLUJ NAPOCA -BUCURESTI (cca. 595 km)

Mic dejun. Pe traseul de retur vizitam Cluj- Napoca, unde parcurgem un tur panoramic cu autocarul: Catedrala Greco-catolica Sf. Iosif (sec. XIX in stil romanic cu elemente gotice), Parcul Operei, amenjat in 1885 si inconjurat de cladiri istorice, intre care: Bastionul Croitorilor (una din putinele fortificatii ale vechii Cetati ramase intacte), Palatul de Justitie (construit in 1902, in stil eclectic), Opera Nationala Romana si Teatrul National (construite in 1906 in stil neo-baroc). Urmeaza Piata Avram Iancu, dominata de statuia eroului pasoptist si Catedrala Mitropolitana (in stil bizantin), Palatul Seminarului Teologic Ortodox, Biserica Unitariana (sec. XVIII), Biserica Evenghelica (de sec. XIX, care imbina stilul baroc cu cel neoclasic). In Piata Unirii, (centrul orasului in Evul Mediu –astazi cea mai mare piata medievala din sud-estul Europei), admiram statuia lui Matyas Corvin, Palatul Banffy (sec. XVIII) un frumos edificiu baroc, ce gazduieste Muzeul de Arta si vizitam Biserica Sf. Mihail (sec. XIV) unul dintre cele mai reprezentative monumente ale arhitecturii gotice din Transilvania. Sosire in Bucuresti la Academia Militara in jurul orei 23.30, in functie de trafic si formalitatile de frontiera.


Servicii incluse:
Include:
- Transport cu autocar climatizat, clasificat pt. curse internationale
- 5 cazari cu mic dejun in hotel 3* (ca exceptie 2*)
- Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu
- Deplasare pt. vizite: Oradea, Zakopane, Cracovia, Cluj Napoca

Nu include:
- Asigurare medicala + storno, excursii optionale, intrari la obiective (inclusiv pt. excursii optionale), ghizii locali
- Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete)
- Taxa de oras (se va achita cash de catre turisti)

Oferta din categoria:


 
1 Decembrie in Polonia 254 EURO /PERSOANA CU MIC DEJUN SI AUTOCAR INCLUS - 6 zile / 254 EURO
Plecare Pana la
26.Nov.2020 01.Dec.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 07.10.2020
# #