Circuit Circuit Polonia

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Circuit Polonia / 7 zile

» Plecari: 05.Oct.2019

» Transport: cu Autocar
» Durata: 7 zile
» Pret: de la 325 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Zakopane- Cracovia -Auschwitz - Varsovia-Czestochowa-Katowice


Ziua 1: Bucuresti –Budapesta (850 km)
Intalnire in fata Garii de Nord (la coloane, in fata ParculuiGarii de Nord) la ora 04:30 siplecare (ora 05:00) din Bucuresti cu autocarulpetraseul: Pitesti, Rm.Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad (suntprevazuteimbarcarisi din orasele de petraseu).Vomajunge in Budapesta in cursulserii, in functie de formalitatilevamale. Ne cazam la hotel 3* in Budapesta.Optional, va propunem o croaziera pe Dunare cu vas de croaziera in exclusivitate pentru grupul nostru, cina meniu special, sampanie,vin, bauturi racoritoare incluse (Pret: 35 Euro/ persoana. Minim 25 de participanti.Transfer dus-intors cu autocarul inclus)

Ziua 2: Budapesta-Zakopane-Cracovia( 480 km)
In cursuldiminetii, dupamiculdejun, tur panoramic in BudapestasiplecaresprePolonia.SosiredupăamiazăînZakopane, capitala de iarnă a Poloniei, situatăîntr-o vale aflată la poalelemunțilorTatra.Popassitur al statiuniiZakopane, renumităpentruarhitecturasa din lemnșitradițiilefolclorice. Ne continuamdrumulspreCracovia.Cazare la hotel 3* in Cracovia.

Ziua 3: Cracovia-Excursie la Auschwitz-Cracovia
Dupămiculdejun, transfer in centrulorașuluișiturulghidat al orasuluiCracovia. CastelulWawel: Catedrala, Castelul Regal - fostăreședință a regiilorpolonezi, The Market Square, Sukiennice, Bazilica Sf. Maria (AltarulVeitStoss), ColegiulMaius (ceamaivecheclădire a UniversitatiiJagiellonian), poarta Sf. Florian (parte a fortificatiilororasului) siBarbicane (o cetateimpresionanta). După-amiazaexcursie la Auschwitz - Birkenau, lagărulnazistgerman.Turghidat cu ghid local înlimbaenglezăinclus.Ghidulromânestesi el la dispozitiaturistilor. Seara ne intoarcem la Cracovia.Optional cinaintr-un restaurant local cu mancaretipicapoloneza. (Pret: 30 Euro/ persoana. Minim 25 de participanti. Transfer dus-intors cu autocarulinclus).Cazare la acelasi hotel in Cracovia.

Ziua 4: Cracovia-Varsovia( 300 km)
Dupămiculdejun se face check-out șiplecamspreVarșovia. Sosiredupă-amiaza la Varșovia, transfer in centrulorașuluișiturpietonalghidat. Vizitamorașulvechi: Castelul Regal, ColumnaluiSismund, Catedrala Sf. Ioan, biserica Sf. Ana. Cazare la hotel 3* înVarșovia.
Ziua 5:Varsovia- Czestochowa-Katowice ( 315 km)
Dupămiculdejuntimp liber pentrucumpărături in Varsovia.Dupaora 12:00 plecareaspre Czestochowa.Vizita la mănăstireacălugărilorpauliniJasna Gora.Înincintabisericii, într-o capelăspecială, la loc de cinste, găsimicoanareprezentândMaicaDomnului cu PrunculIisusHristos, numitășiMadonaNeagră de la CzęstochowasauFecioara de la Częstochowa, din cauzaculoriiînnegrite a fețeiși, în general, aîntregiisuprafețepictate. I se atribuieacesteiicoanenumeroaseminuni, inclusivsalvareamănăstiriiîntimpulasediului de la JasnaGóra, ce a avutloc cu ocaziainvazieisuedeze din secolul al XVII-lea. Dupăvizitareamănăstirii, plecarespre Katowice șicazare la hotel 3*.

Ziua 6: Katowice-Bratislava-Budapesta( 580 km)
Dupamiculdejun, ne continuamdeplasareaspreBudapesta, iarpetraseuvomtreceprinBratislava, capitalaSlovaciei. Tur panoramic de oras cu autocarulsioprire incentrulorasului.Scurtturpietonalimpreuna cu ghidul roman insotitor.Necontinuamdrumulsi in cursulseriiajungem la Budapestasi ne cazam la hotel 3*.Pentruseara, optional, varecomandamo cinatraditionalaungureasca, cu degustare de vinurisispectacol cu muzica live sidansuritraditionaleintr-un locrenumit :CramaBorkatakomba, celmai mare labirint cu vinuri-88 km lungime ( Pret: 35 Euro/persoana. Minim 25 de participanti.Transfer cu autocarulinclus).

Ziua 7: Budapesta-Bucuresti (850 km)
Micdejun.In cursuldiminetiivomplecaspreRomania.Sosirea in Bucurestisearatarziu.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
• Transport cu autocarclasificat international in conformitate cu programul;
• Cazare 2 nopti cu micdejun in Budapesta la hotel 3*.
• Cazare 2 nopti cu micdejun in Cracovia la hotel 3*.
• Cazare o noapte cu micdejun in Varsovia la hotel 3*.
• Cazare o noapte cu micdejun in Katowice la hotel 3*.
• Tur panoramic la Budapesta
• Tur panoramic sipietonal la Cracovia.
• Tur panoramic sipietonal la Varsovia.
• Tur panoramic sipietonal la Bratislava.
• Vizite la Zakopane, Auschwitz - Birkenau, Czestochowa .
• Ghid roman insotitor.

NU SUNT INCLUSE:
• biletele de intrare la obiectiveleturistice;
• excursiileoptionale;
• asigurareamedicala de calatorie.
• asigurareastorno

Oferta din categoria: 
Circuit Polonia - 7 zile / 325 EURO
Plecare Pana la
05.Oct.2019 11.Oct.2019 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 19.04.2019
# #