Circuit POLONIA - MARELE TUR ✈ Zbor din Bucuresti | 10 zile | de la 929 Euro -32

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

POLONIA - MARELE TUR ✈ Zbor din Bucuresti | 10 zile | de la 929 Euro -32 / 10 zile

» Plecari: 25.Aug.2022, 28.Jul.2022

» Transport: cu Avion
» Durata: 10 zile
» Pret: de la 929 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Varsovia – Wolfschanze (buncarul lui Hitler) – Gdansk – Sopot – Gdynia – Castelul Malbork – Torun – Poznan – Wroclaw – Memorialul Auschwitz Birkenau – Cracovia - Mina de sare de la Wieliczka – Manastirea Jasna Gora din Czestochowa – Varsovia


Ziua 1 | BUCURESTI - VARSOVIA
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 03:25 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul direct al companiei LOT LO644 cu destinatia Varsovia. Decolare la ora 05:25, sosire la Varsovia la ora 06:15. Imbarcare in autocar pentru un tur de oras cu ghid local in care vom descoperi personalitatea singulara a unei capitale atipice ce reflecta atat durerile trecutului cat si ambitiile viitorului Poloniei: Palatul Culturii si al Stiintei – monument stalinist ”oferit in dar” de poporul sovietic in 1955, monumentul lui Chopin din parcul Lazienski, Orasul Vechi – complet reconstruit dupa distrugerea totala din 1944 cu Castelul Regal si Piata cu fantana Sirenka – simbolul orasului, fostul cartier evreiesc. Varsovia a fost intotdeauna un centru al culturii europene, a existat ca un oras european important si a fost o destinatie pentru multi dintre europeni. Toate palatele, bisericile si cladirile Varsoviei afiseaza o bogatie de culori si detalii arhitecturale. Cladirile din oras sunt reprezentantive pentru aproape orice stil arhitectural european si perioada istorica. Orasul are exemple minunate de arhitectura din perioadele renascentista, gotica, baroca si neoclasica, toate situate in apropiere de centrul orasului.....veti avea ocazia sa le admirati pe toate acestea in turul de oras. Cazare hotel Mercure Centrum 4* sau similar Varsovia.

Ziua 2 | VARSOVIA - GIERLOZ - GDANSK
Mic dejun. Plecare spre Mazuria, regiune istorica din nordul-estul Poloniei, cunoscuta pentru cele 2000 de lacuri. Langa Gierloz, bine ascuns in paduri, vom vizita cu ghid local Wolfschanze („barlogul lupului”) - ruinele celebrului comandament militar al lui Hitler, un extrem de complicat sistem de bunkere si fortificatii niciodata descoperit de Aliati si distrus de nazisti, ce impresioneaza si azi prin dimensiuni si complexitate. Continuam spre Pomerania si vom poposi pe tarmul Marii Baltice la Gdansk (Dantzig) – unde la 1 septembrie 1944 s-a declansat al doilea razboi mondial si unde in anii ’80 s-a creat sindicatul liber Solidarnosc. Cazare hotel Focus Premium 4* sau similar Gdansk.

Ziua 3 | „TRI-CITY”: GDANSK – SOPOT - GDYNIA
Mic dejun. Dimineata vizitam Gdansk cu ghid local si vom descoperi centrul istoric, restaurat dupa razboi, cu bijuteriile sale arhitectonice, fantana lui Neptun (simbolul orasului), strada Lunga si cladirile multicolore in stil flamand, portile orasului si cea mai veche macara portuara medievala. Continuam cu Oliwa cel mai frumos parc din Tri-City si catedrala sa. De aici ajungem la Sopot unde vom strabate strada Monciak, poate cea mai faimoasa promenada din Polonia, cu magazine si cafenele art-nouveau si vom descoperi zona de plaje cu Molo - cel mai lung ponton de lemn din Europa (511m). Ultima destinatie din excursia de azi va fi Gdynia, unde vasul de razboi “Błyskawica” si fregata “Dar Pomorza” amintesc de bogata istorie navala poloneza. Timp liber la dispozitie in Gdansk. Cazare hotel Focus Premium 4* sau similar Gdansk.

Ziua 4 | GDANSK – MALBORK – TORUN - POZNAN
Mic dejun. Continuam prin Pomerania si vom poposi la Malbork unde putem vizita Castelul Ordinului Cavalerilor Teutoni, cea mai mare constructie din caramida din Europa: cu Palatul Marelui Maestru, claustrul, Poarta de Aur s.a. Urmatorul popas il vom face in Torun – orasul natal al renumitului astronom Copernic, vechi port la Vistula, inscris in patrimoniul UNESCO. De aici plecam spre regiunea Wielkopolska (Polonia Mare) pentru a ajunge pe seara la Poznan. Cazare hotel Moderno 4* sau similar Poznan.

Ziua 5 | POZNAN - WROCLAW
Mic dejun. Dimineata vizitam centrul istoric din Poznan cu insula catedralei Sf.Petru si una din cele mai frumoase Rynek (Piata Mare) cu un vast patrimoniu monumental si cultural din care se distinge Primaria in stil renascentist. Continuam spre Silezia iar dupa-amiaza vom face un tur de oras Wroclaw (Breslau) cu ghid local: Catedrala Insulei, Universitatea, Palatul lui Frederick cel Mare, Biserica Sfanta Elisabeta - o frumoasa constructie gotica, Piata Rynek si Primaria - principala atractie a pietii, Sala Centenarului - singurul monument inclus in patrimoniul UNESCO din Wroclaw. O alta atractie a orasului o reprezinta micile sculpturi de pitici care sunt raspandite in tot orasul. Se spune ca acestea au aparut la inceputul anilor 1980 si aveau semnificatii politice. Timp liber la dispozitie in Wroclaw. Cazare hotel Campanile Wroclaw Centrum 3* sau similar Wroclaw.

Ziua 6 | WROCLAW - AUSCHWITZ BIRKENAU - CRACOVIA
Mic dejun. Plecam din Wroclaw si vizitam cu ghid local la Oswiecim, Memorialul Auschwitz Birkenau. Auschwitz-Birkenau a fost un lagar de concentrare nazist din Polonia, care in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial a avut un rol de distrugere in randul populatiei evreiesti din Europa si nu numai a acesteia. Intre 1,1-1,6 milioane de oameni au fost exterminati in acest lagar. El a fost, ca in marea majoritate a lagarelor de concentrare naziste, comandat de trupele de infanterie SS. Lagarul de la Auschwitz-Birkenau a fost cel mai mare lagar nazist. Excursia continua si ajungem in Cracovia, considerata de multi „inima Poloniei”. Fosta resedinta a regilor polonezi, orasul este unul din putinele locuri in care inestimabilele opere de arta, adunate vreme de veacuri, nu au fost distruse in timpul razboaielor mondiale. Cazare hotel Metropolo Krakow by Golden Tulip 4* sau similar Cracovia.

Ziua 7 | CRACOVIA - WIELICZKA
Mic dejun. Tur de oras Cracovia cu ghid local: Dealul Wawel cu Castelul Wawel, mandria si simbol al rezistentei Poloniei, resedinta regala inca din sec. 11, reconstruit la inceputul sec.16 in stilul Renasterii si Catedrala Regala. Coboram Drumul Regal in centrul istoric al Cracoviei (inclus pe lista patrimoniului cultural UNESCO in 1978), unde vom vedea Collegium Maius al Universitatii Jagiellona si Rynek (Piata Mare) cu Turnul Primariei, Sukiennice (hala postavarilor) cu magazinele de suveniruri si Bazilica Sf. Maria, cu superbele vitralii si altarul lui Veit Stoss; incheiem cu poarta Sf.Florian si turnul Barbakan (Barbican), din fortificatiile medievale ale orasului. Dupa-amiaza, excursie la mina de sare de la Wieliczka, inclusa in patrimoniul UNESCO (biletul de intrare se achita la fata locului, aprox. 94 PLN). Cazare hotel Metropolo Krakow by Golden Tulip 4* sau similar Cracovia.

Ziua 8 | CRACOVIA – KALWARIA ZEBRZYDOWSKA – WADOWICE
Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale. Va propunem, optional, o excursie la Kalwaria Zebrzydowska si Wadowice. Kalwaria Zebrzydowska a devenit, inca din secolul XVII, printre cele mai frecventate locuri de pelerinaj din Polonia. Construit de catre familia Zebrzydowski, complexul recreeaza Drumul Crucii din Ierusalim prin acuratetea cu care bisericilie, manastirile si capelele au fost construite pe dealurile din zona. Aflat in patrimoniul UNESCO, complexul atrage anual milioane de vizitatori. Urmatoarea oprire este la Wadowice- localitatea unde in 1920 s-a nascut Karol Wojtila, devenit in 1978 Papa Ioan Paul al II-lea. Intoarcere in Cracovia. Dupa-amiaza spre seara, tur pietonal cu insotitorul de grup in cartierul evreiesc Kazimierz, care a fost alipit la Cracovia inca din secolul al-XVIII-lea. Vom putea admira cele mai importante monumente ale culturii evreiesti din Cracovia, locurile in care s-au turnat scene din memorabilul film al lui Steven Spielberg – „Lista lui Schindler”, castigator al premiului Oscar, vechea Sinagoga. Seara va recomandam o cina de bun ramas la unul dintre restaurantele traditionale din centrul istoric. Cazare hotel Metropolo Krakow by Golden Tulip 4* sau similar Cracovia.

Ziua 9 | CRACOVIA – CZESTOCHOWA – VARSOVIA
Mic dejun. Excursia continua spre Varsovia cu oprire la Manastirea Jasna Gora din Czestochowa - cel mai vizitat loc de pelerinaj din Europa centrala si de est. Aici se afla icoana cunoscuta sub numele de "Madona Neagra", icoana ce este azi un simbol al Poloniei. Plecare spre Varsovia - capitala si cel mai mare oras al Poloniei. Transfer la hotel si cazare. Seara, timp liber la dispozitie si plimbare pietonala cu insotitorul de grup in centrul istoric. Desi trecutul zbuciumat a lasat urme adanci in istoria ei, capitala a renascut de fiecare data din propria-i cenusa, precum legendara pasare Pheonix. Intrucat majoritatea cladirilor sunt relativ noi, centrul istoric a fost cu grija reconstituit dupa planurile originale si picturile din secolele XVII si XVIII, fiind astazi readus la viata asemenea centrului istoric al Bucurestiului. Cazare hotel Mercure Centrum 4* sau similar Varsovia.

Ziua 10 | VARSOVIA – BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Transfer la aeroport pentru imbarcarea pe zborul direct al Companiei LOT cu destinatia Bucuresti. Decolare cu zborul LO645 la ora 14:40 si sosire la Bucuresti la ora 17:30. Sfarsitul pachetului de servicii.

Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere.


Servicii incluse:
Servicii incluse:
• Bilet de avion Bucuresti – Varsovia si retur, zbor direct compania LOT
• Taxe aeroport, combustibil si de serviciu - pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor de avion (cu 2 saptamani inainte de plecare) in functie de evolutia pretului petrolului
• 9 nopti cazare cu mic dejun hoteluri de 3* si 4* astfel:
 2 nopti cazare cu mic dejun Varsovia la Mercure Centrum 4* sau similar
 2 nopti cazare cu mic dejun Gdansk la hotel Focus Premium 4* sau similar
 1 noapte cazare cu mic dejun Poznan la hotel Hotel Modermo 4* sau similar
 1 noapte cazare cu mic dejun Wroclaw la hotel Campanile Wroclaw Centrum 3* sau similar
 3 nopti cazare cu mic dejun Cracovia la hotel Metropolo Krakow by Golden Tulip 4* sau similar
• PACHET TURURI SI EXCURSII INCLUSE:
 Tururi de oras cu ghid local la: Varsovia, Poznan, Wroclaw, Cracovia
 Tururi pietonale cu insotitorul de grup
 Vizita cu ghid local la Wolfschanze („barlogul lupului”) buncarul lui Hitler de la Gierloz
 Excursie de o zi cu ghid local Tri-City: Gdansk, Sopot si Gdynia
 Vizita cu ghid local la Memorialul Auschwitz - Birkenau de la Oswiecim
 Excursie la mina de sare de la Wieliczka
 Excursie la Manastirea Jasna Gora din Czestochowa
• Transferuri aeroport–hotel–aeroport in Varsovia
• Insotitor de grup roman

Servicii neincluse:
• Asigurarea storno si medicala cu protectie Covid (recomandare ferma in contextul actual)
• Excursiile optionale, biletele de intrare la obiectivele turistice din program (altele decat cele incluse)
• Bacsis recomandat pentru soferi si ghizi locali: 4-5 Euro/persoana/zi (sofer + ghid local)


Oferta din categoria:


 
POLONIA - MARELE TUR ✈ Zbor din Bucuresti | 10 zile | de la 929 Euro -32 - 10 zile / 929 EURO
Plecare Pana la
25.Aug.2022 03.Sep.2022 Rezervare
28.Jul.2022 06.Aug.2022 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 28.03.2022
# #