Circuit REVELION POLONIA – VARSOVIA SI CRACOVIA

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

REVELION POLONIA – VARSOVIA SI CRACOVIA / 6 zile

» Plecari: 30.Dec.2022

» Transport: cu Avion
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 649 EURO de persoana

» Categorie cazare 4/5*

» Traseu: VARSOVIA SI CRACOVIA


30 Decembrie | BUCURESTI – CRACOVIA
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 03:35 la Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei LOT Polish Airlines LO644 cu destinatia Cracovia, via Varsovia. Decolare la ora 05:35, sosire la Varsovia la ora 06:25. Decolare din Varsovia cu zborul LO3903 la ora 07:30 si sosire la Cracovia la ora 08:25. Intanire cu ghidul local si transfer in oras. Tur de oras Cracovia cu ghid local: Dealul Wawel cu Castelul Wawel, mandria si simbol al rezistentei Poloniei, resedinta regala inca din sec. 11, reconstruit la inceputul sec.16 in stilul Renasterii si Catedrala Regala. Coboram Drumul Regal in centrul istoric al Cracoviei (inclus pe lista patrimoniului cultural UNESCO in 1978), unde vom vedea Collegium Maius al Universitatii Jagiellona si Rynek (Piata Mare) cu Turnul Primariei, Sukiennice (hala postavarilor) cu magazinele de suveniruri si Bazilica Sf. Maria, cu superbele vitralii si altarul lui Veit Stoss; incheiem cu poarta Sf. Florian si turnul Barbakan (Barbican), din fortificatiile medievale ale orasului. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie pentru odihna sau plimbare pietonala cu insotitorul de grup. Imediat dupa Craciun, in centrul istoric al Cracoviei se deschide „Targul Anului Nou”, practic o reiterare a Pietelor de Craciun pana in data de 6 ianuarie, astfel ca va veti putea bucura de o atmosfera de poveste! Cazare Hotel Novotel Krakow City West 4*, situat central sau similar Cracovia.

31 Decembrie | CRACOVIA – LA MULTI ANI 2023 !
Mic dejun. Suntem in Cracovia, considerata de multi „inima Poloniei”. Fosta resedinta a regilor polonezi, orasul este unul din putinele locuri in care inestimabilele opere de arta, adunate vreme de veacuri, nu au fost distruse in timpului razboaielor mondiale. Centrul vechi istoric din Cracovia a fost inscris in anul 1978 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Orasul este de obicei invaluit in zapada in luna decembrie. Centrul istoric este plin cu casute din lemn care comercializeaza cadouri traditionale specifice sarbatorilor de iarna, haine de lana sau bijuterii artizanale dar si delicatese locale pentru gurmanzi. Toate va asteapta in minunatul decor la centrului istoric, inclus in Patrimoniul Mondial Unesco. Timp liber la dispozitie si pregatire pentru seara de revelion. Seara, optional Cina de Revelion la un restaurant local (detaliile vor fi stabilite in decembrie) sau puteti opta pentru a marca trecerea in noul an la Peterecerea Publica de Revelion din centrul istoric, unde numeroase evenimente si artisti va asteapta pentru a trece impreuna in noul an 2023 (intrarea este libera). Cazare Hotel Novotel Krakow City West 4*, situat central sau similar Cracovia.

01 Ianuarie | CRACOVIA – KALWARIA ZEBRZYDOWSKA
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite si plimbari pietonale. Optional, excursie la Kalwaria Zebrzydowska. Inca din secolul XVII a devenit printre cele mai frecventate locuri de pelerinaj din Polonia. Construit de catre familia Zebrzydowski, complexul recreeaza Drumul Crucii din Ierusalim prin acuratetea cu care bisericilie, manastirile si capelele au fost construite pe dealurile din zona. Aflat in patrimoniul UNESCO, complexul atrage anual milioane de vizitatori. Intoarcere in Cracovia. Dupa amiaza spre seara, tur pietonal cu insotitorul de grup in cartierul evreiesc KAZIMIERZ, care a fost alipit la Cracovia inca din secolul al XVIII-lea. Vom putea admira cele mai importante monumente ale culturii evreiesti din Cracovia, locurile in care s-au turnat scene din memorabilul film al lui Steven Spielberg – Lista lui Schindler, castigator al premiului Oscar, vechea Sinagoga. Seara va recomandam o cina de bun ramas la unul dintre restaurantele traditionale din centrul istoric. Cazare Hotel Novotel Krakow City West 4*, situat central sau similar Cracovia.

02 Ianuarie | CRACOVIA – KATOWICE – CZESTOCHOWA – VARSOVIA
Mic dejun. Excursia continua spre Varsovia cu oprire la Katowice, unde vom face un scurt popas, dupa care continuam cu Manastirea Jasna Gora din Czestochowa - cel mai vizitat loc de pelerinaj din Europa centrala si de est. Aici se afla icoana cunoscuta sub numele de "Madona Neagra", icoana ce este azi un simbol al Poloniei. Plecare spre Varsovia – capitala si cel mai mare oras al Poloniei. Transfer la hotel si cazare. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Mercure Centrum 4* situat central sau similar Varsovia.

03 Ianuarie | VARSOVIA – TUR DE ORAS
Mic dejun. Suntem in Varsovia! Desi trecutul zbuciumat a lasat urme adanci in istoria ei, capitala a renascut de fiecare data din propria-i cenusa, precum legendara pasare Pheonix. Intrucat majoritatea cladirilor sunt relativ noi, centrul istoric a fost cu grija reconstituit dupa planurile originale si picturile din secolele XVII si XVIII, fiind astazi readus la viata asemenea centrului istoric al Bucurestiului. Tur de oras Varsovia cu ghid local in care vom descoperi personalitatea singulara a unei capitale atipice ce reflecta atat durerile trecutului cat si ambitiile viitorului Poloniei: Palatul Culturii si al Stiintei – monument stalinist ”oferit in dar” de poporul sovietic in 1955, monumentul lui Chopin din parcul Lazienski, Orasul Vechi – complet reconstruit dupa distrugerea totala din 1944 cu Castelul Regal si Piata cu fantana Sirenka – simbolul orasului, fostul cartier evreiesc. Dupa amiaza, timp liber la dispoztie in centrul istoric la Varsoviei, presarat cu o multitudine de restaurante, magazine, cafenele, pub-uri, etc. Cazare Hotel Mercure Centrum 4* situat central sau similar Varsovia.

04 Ianuarie | VARSOVIA – BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata, excursie la Zelazowa Wola – locul de nastere al compozitorului si eroului national, Frederic Chopin. Conacul natal – unul din cele mai frumoase si deopotriva ingrijite locuinte din sat, acum transformat in muzeu este inconjurat de un superb parc ce cuprinde circa 500 specii diferite de arbori si arbusti. Picturile ce decoreaza peretii, detaliile arhitectonice, mobilierul de epoca si celelalte obiecte personale care au apartinut celui mai mare muzician polonez sunt completate in permanenta de un fond sonor menit sa amplifice starea de beatitudine. Intoarcere la hotel si eliberarea camerelor. Pana la ora transferului la aeroport, timp liber la dispopzitie in Vasovia. Varsovia a fost intotdeauna un centru al culturii europene, a existat ca un oras european important si a fost o destinatie pentru multi dintre europeni. Toate palatele, bisericile si cladirile Varsoviei afiseaza o bogatie de culori si detalii arhitecturale. Cladirile din oras sunt reprezentantive pentru aproape orice stil arhitectural european si perioada istorica. Orasul are exemple minunate de arhitectura din perioadele renascentista, gotica, baroca si neoclasica, toate situate in apropiere de centrul orasului. La ora 19:35, transfer la aeroport pentru imbarcarea pe zborul Companiei LOT Polish Airlines cu destinatia Bucuresti. Decolare cu zborul LO643 la ora 22:35 si sosire la Bucuresti la ora 01:20 (a doua zi). Sfarsitul pachetului de servicii.


Servicii incluse:

Tarife: calculate pentru un grup de 25 platitori
 649 Euro adult loc in camera dubla
 599 Euro adult a treia persoana in camera dubla cu pat suplimentar
 549 Euro copil 2-11,99 ani cu doi adulti in camera
 759 Euro adult loc in camera single

Servicii incluse:
• Bilet de avion Bucuresti – Cracovia, via Varsovia, compania LOT Polish Airlines
• Bilet de avion Varsovia – Bucuresti, zbor direct, compania LOT Polish Airlines
• Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
• 5 nopti cazare cu mic dejun hoteluri de 4* astfel:
 3 nopti cazare cu mic dejun Cracovia la Hotel Novotel Krakow City West 4* sau similar
 2 nopti cazare cu mic dejun Varsovia la Hotel Mercure Centrum 4* sau similar
• Tur de oras Cracovia cu ghid local
• Tururi pietonale in Cracovia cu insotitorul de grup
• Excursie la Katowice si Manastirea Jasna Gora din Czestochowa
• Tur de oras Varsovia cu ghid local
• Excursie la Zelazowa Wola – locul de nastere al lui Chopin (biletul de intrare se achita la fata locului)
• Transferuri aeroport–hotel–aeroport in Cracovia si Varsovia
• Transfer cu autocar local Cracovia – Katowice – Czestochowa – Varsovia
• Insotitor de grup roman

Servicii neincluse:
• asigurarea medicala, asigurarea storno cu protectie COVID (recomandata, se emite in aceeasi zi cu contractul)
• Excursiile optionale
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program (altele decat cele incluse)

Excursii optionale (tarife calculate pentru minim 20 platitori)
• Excursie Kalwaria Zebrzydowska: 40 €/adult, 30 € /copil 2-11,99 ani
Include: transport cu autocar local, vizita, insotitor de grup

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti


INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE
 Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
 Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat

Oferta din categoria:


 
REVELION POLONIA – VARSOVIA SI CRACOVIA - 6 zile / 649 EURO
Plecare Pana la
30.Dec.2022 04.Jan.2023 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 21.09.2022
# #