Circuit CIRCUIT PORTUGALIA 02.09.2019

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Yahoo Messenger: experttravelcluj1
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

CIRCUIT PORTUGALIA 02.09.2019 / 9 zile

» Plecari: 02.Sep.2019

» Transport: cu
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 810 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 20.08.2019
» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Lisabona – Sintra – Cascais – Estoril – Cabo da Roca – Obidos – Nazare – Alcobaca – Batalha – Fatima – Coimbra – Aveiro – Guimaraes – Braga – Porto


Ziua 1 (02.09.2019): Budapesta - Lisabona

Întâlnire cu însoțitorul de grup pe aeroportul din Budapesta la ora 13.30 (ora locală) pentru îmbarcare la ora 15:45 pe zborul companiei Wizz cu destinatia Lisabona, sosire la ora 18.30. Transfer aeroport- hotel – cazare si timp liber pentru o plimbare pe strazile cosmopolite ale Lisabonei.

Ziua 2 (03.09.2019):

Mic dejun apoi ne îndreptăm spre Turnul Belem, o fortăreață pe o insulă pe râul Tagus, construită în perioada Manuelină. Portughezii excelează în monumente, așa că vom continua plimbarea pietonala spre Monumentul Descoperitorilor și Mănăstirea Jeronimos, capodoperă a stilului manuelin, unde sunt îngropați Manuel I (cel care a domnit în Portugalia Epocii de Aur, când Lisabona a devenit capitala comerțului cu India, Africa și Orientul Îndepărtat, iar mai târziu cu Brazilia), Vasco da Gama și poetul Luis de Camoes. Apoi trecem cu ferry – boat – ul cel mai mare râu al Peninsulei Iberice, râul Tagus, pentru a urca pe malul sudic la statuia înaltă de 110 metri a lui Isus Regele, de unde vom avea o priveliște superbă a Lisabonei si a podului vechi, 25 Aprilie, fratele mai mic al podului Golden Gate Bridge din San Francisco. Cazare la hotel Zenit 4* în Lisabona.

Ziua 3 (04.09.2019): Sintra – Estoril – Cascais – Cabo da Roca (100 km)

Mic dejun, apoi explorăm împrejurimile Lisabonei. Începem cu Sintra, refugiul estival al familiei regale și al burgheziei lisaboneze, inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO în 1995. În Estoril, Casinoul, considerat cel mai mare din Europa, este una dintre atracțiile principale ale stațiunii. Carol al II-lea al României a locuit în Estoril cu Elena Lupescu până la moarte, iar Lucian Blaga are o statuie în parcul central. Mircea Eliade a locuit aproape 1 an în Cascais, iar Boca do Inferno – o stâncă uriașă în care apele Atlanticului au săpat găuri adânci – atrage mulți turiști. La Cabo da Roca – cel mai vestic punct al Europei continentale – vom urmări apusul soarelui în Oceanul Atlantic. Cazare la hotel Zenit 4* în Lisabona.


Ziua 4 (05.09.2019): Lisabona

Mic dejun, apoi continuăm vizitele în Lisabona. Începem ziua de la Castelul Sao Jorge, trecem pe la Catedrală și eventual pe la Biserica Sf. Anton și la Biserica Sf. Vincențiu, patronul sfânt al Lisabonei (unde s-au aflat rămășițele pământești ale Regelui Carol al II-lea al României din 1953 până în 2003), iar dupăamiază vizităm Oceanariul din Piața Națiunilor. Timp liber pentru a explora zona Parcului Națiunilor, cu toate clădirile interesante construite pentru Expo 98. Cazare la hotel Zenit 4* în Lisabona.


Ziua5 (06.09.2019): Lisabona – Obidos – Nazare( 100 km)

Mic dejun. Ziua începe cu o plimbare prin Obidos, considerat cea mai romantică așezare medievală din întreaga Peninsulă Iberică. Nazare, numit după a statuie a Fecioarei pe care un călugăr a adus-o în oraș în secolul al IV-lea din Nazaret, este situat pe două nivele. De pe cea mai inaltă stâncă a Portugaliei, de 109 metri, vom admira micul sat pescăresc din frumosul golf de la Atlantic. Dupa masa libera pentru plaja, odihna si relaxare la malul Oceanului Atlantic.

Ziua6 (07.09.2019): Alcobaca – Batalha – Fatima (100 km)

Mic dejun. Vom vizita azi Abația Cisterciană, patrimoniu mondial, de la Alcobaca, fondată de primul rege al Portugaliei în 1148. În biserica abației, cea mai mare din Portugalia, se află mai multe morminte importante. La Batalha vom vedea Mănăstirea Santa Maria da Vitoria, construită de Joao I după ce i-a învins pe castilieni (spanioli), obținând astfel independența Portugaliei. Dupa masa ajungem la Fatima. Cazare si timp liber pentru vizite individulate in statiune, pentru reculgere si rugaciune. Cinăîn Fatima, hotel Cinquetenario 4*.

Ziua 7 (08.09.2019): Fatima – Tomar – Coimbra – Porto (250 km)

Inainte de micul dejun vom parcurge Calea Crucii la Fatima, unde pe 13 mai 1917 trei copii de păstori au avut o viziune a Fecioarei. Mic dejun și pornire spre Tomar, unde vizităm Mănăstirea – fortăreață a Cavalerilor Templieri, contruită în 1160, care apoi a devenit cartierul general al Ordinului lui Cristos, după dizolvarea Ordinului Templului ordonată de papa Clement al V-lea la presiunea regelui francez Filip al IV-lea. Coimbra găzduiește una dintre primele universități ale Europei, fondată în 1290. Cină și cazare în Braga- hotel Basic Braga by Axis 3*.


Ziua 8 (09.09. 2019): Porto – Guimaraes – Braga – Porto (150 km)

După micul dejun pornim spre Guimaraes, locul de naștere al națiunii portugheze. Aici s-a născut în 1110 Afonso Henriques, fiul lui Henric de Burgundia, conte de Portucale și al soției sale, Teresa. În jurul anului 1128, el a proclamat independența regiunii față de regatul de Leon și Castilia, învingând armata mamei sale, care lupta în numele lui Alfonso al VII-lea, rege al Leonului și Castiliei. Atunci când Afonso Henriques a fondat regatul în 1143, l-a numit după regiunea sa natală, Portucalia. La Braga vom vedea catedrala, ale cărei trepte sunt scupltate ca niște biserici în miniatură, și biserica Bom Jesus, popular centru de pelerinaj. Participare la procesiunile din Joia Mare (Ecce Homo), din catedrală și de pe străzile din centrul orașului. Cină și cazare în Braga- hotel Basic Braga by Axis 3*.


Ziua 9. (10.09.2019): Braga- Porto – Cluj Napoca.

După micul dejun ne deplasam spre Porto. Facem o plimbare prin Porto trecând pe la catedrală și alte obiective, cu o vizită la o cramă (Cave Ferreira – singura care a rămas în proprietate portugheză) cu degustare de vin de Porto. La ora 15:30 pornim cu autocarul spre aeroportul din Porto pentru imbarcare pe cursa Wizzair de la ora 18: 35 cu destinația Budapesta. Sosire la ora 23.00 . Transfer in tara.


Servicii incluse:
Tarifele au fost calculate la grup de minim 30 turisti Suplimentul pentru grup 20-29 persoane, 30 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

Zborul poate suferi modificari de orar, turistii vor fi anuntati imediat de modificarile survenite.


PRETUL INCLUDE:

transport cu autocar modern pe teritoriul Portugaliei
bilet avion Budapesta/ Lisabona/ Porto- Budapesta orar de zbor:
WIZZ- 02.09.2019- BUD-LIS- 15:45 – 18:20
WIZZ- 10.09.2019- PORTO- BUD -18:35- 23:00
Bagaj mare de mana 10 kg, 55/ 44/ 20 cm.
8 nopti cazare cu mic dejun, hoteluri 3/4*
4 cine ( hotel Nazare, Fatima, hotel Braga)
vizite ghidate si excursii: Lisabona, Sintra, Estoril, Cascais, Cabo di Roca, Obidos, Nazare, Alcobaca, Bathala, Fatima, Tomar, Coimbra, Porto, Guimares, Braga- conform program
insotitor grup din Romania
asigurare medicala si storno


PRETUL NU INCLUDE:

biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, aşezăminte de cult etc.) şi nici eventualii ghizi pentru acestea, alte vizite decat cele prevazute in program
degustarea de vin – Porto
transportul local in Lisabona ( metro, tramvai)
baccis local pentru sofer si eventuali ghizi locali ( se practica) – 10 euro/ persoana- se achita insotitorului de grup in Portugalia
transferul Baia Mare- Satu Mare- Budapesta/ retur- 200 ron/ persoana

Oferta din categoria: 
CIRCUIT PORTUGALIA 02.09.2019 - 9 zile / 810 EURO
Plecare Pana la
02.Sep.2019 10.Sep.2019 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 05.07.2019
# #