Circuit Insulele Azore Si Madeira - Perlele Oceanului Atlantic 2019

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Insulele Azore Si Madeira - Perlele Oceanului Atlantic 2019 / 11 zile

» Plecari: 21.Sep.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 11 zile
» Pret: de la 1450 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Arhipelagul Insulelor Azore, de origine vulcanica, este situat in mijlocul Oceanului Atlantic, apartine Portugaliei si reprezinta cel mai vestic punct al Europei. Sao Miguel, cea mai mare insula din Azore, este renumita pentru flori, peisaje verzi, numeroase lacuri vulcanice si animatul oras Ponta Delgada. Insulele Azore sunt o buna afacere pentru bugetul vizitatorilor deoarece preturile sunt mai mici decat pe continent. Insula Madeira este situata in Oceanul Atlantic, la aprox 400 km nord de Insulele Canare, nu departe de Europa si alcatuieste impreuna cu micuta insula Porto Santo un arhipelag renumit pentru frumusetea naturala. Clima subtropicala este unul dintre lucrurile unice din Madeira: este cu adevarat perfecta, nu este niciodata prea rece sau prea cald. Insula Madeira este un adevarat paradis natural, cu peisaje spectaculoase pline de culoare, cu o vegetatie luxurianta si o fauna unica in lume, de aceea este numita si Insula gradina.


ZIUA 1 | BUCURESTI LISABONA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 18:00 pentru imbarcare pe zborul companiei Blue Air spre Lisabona cu decolare la ora 20:00. Sosire in Lisabona la ora 22:40. Transfer si cazare la hotel VIP Inn Berna 3* sau similar.

ZIUA 2 | LISABONA INSULA SAO MIGUEL

Mic dejun la hotel. Transfer la aeroportul din Lisabona pentru imbarcare pe zborul companiei TAP Portugal spre Ponta Delgada cu decolare la ora 11:40. Aterizare in Ponta Delgada (Insula Sao Miguel) la ora 13:05. Transfer si cazare la hotel Antilia 4* pentru grupul din iunie si la hotel Neat Avenida 3* sau similar pentru grupurile din august si septembrie. Dupa amiaza vom face impreuna cu ghidul local un tur pietonal in centrul istoric al orasului Ponta Delgada, capitala Insulei Sao Miguel si cel mai mare oras din Insulele Azore. Vom putea admira: biserica Sf. Sebastian din secolul al XV-lea, portile orasului, piata Republica, primaria, manastirea din secolul al XVIII-lea si fortul Sao Bras.

ZIUA 3 | FARMECUL VULCANIC AL INSULEI SAO MIGUEL: VALEA FURNAS CU DEJUN INCLUS (95 km)

Mic dejun. Azi vom descoperi Valea Furnas care abunda in izvoare minerale cu apa fierbine si rece, un loc magic unde activitatea vulcanica este inca vizibila. Vom vizita gradina botanica Terra Nostra, un parc incantator in mijlocul careia se afla o piscina cu apa termala. In continuare vom servi un delicios pranz traditional cozido pregatit in vase pastrate pentru mai multe ore in solul fierbine. Dupa amiaza vom admira si alte peisaje spectaculoase ale acestei insule si vom vizita o plantatie de ceai, singura de acest fel din Europa. Cazare la hotel in Ponta Delgada.

ZIUA 4 | EXCURSIE OPTIONALA MAGIA ALTANTICULUI CU DEJUN INCLUS (150 km)

Mic dejun. Azi va propunem o excursie optionala spre partea de vest a insulei Sao Miguel cu spectaculoasele lacuri vulcanice Sete Cidades. Acestea sunt doua lacuri gemene, unul cu apa verde si celalalt cu apa albastra, iar cea mai frumoasa priveliste este cea de la punctul de belvedere Vista do Rei. In continuare vom vizita alte locuri minunate ale acestei frumoase insule precum lacul Santiago si punctul de belvedere Pico do Carvao de unde putem vedea nordul si sudul insulei, dar si peisajele din interior. Dejun la restaurant local. Vom vizita si coasta nordica a insulei cu punctul de belvedere Ponto do Escalvadao si orasul Capelas. In incheiere vom vizita o plantatie de ananas unde vom vedea fructul in diferite stadii de crestere. Cazare la hotel in Ponta Delgada.

ZIUA 5 | PONTA DELGADA MADEIRA

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul spre insula Madeira cu decolare la ora 09:05. Aterizare in Madeira la ora 12:10. Dupa sosirea in Madeira, vom vizita orasul Funchal, capitala insulei Madeira, oras splendid situat intr-un golf inconjurat de munti. Vom vizita gradina botanica, una dintre atractiile principale ale acestui tur. Specii endemice de flori din insula Madeira si alte plante exotice pot fi admirate in toata splendoarea lor. Urmatoarea oprire este la piata locala Dos Lavradores unde veti putea vedea cateva din produsele locale specifice pentru Madeira: fructe si plante tropicale, orhidee, produse de artizanat, dar si piata de peste. Urmatoarea oprire este la o fabrica de broderii unde vom putea observa diversele etape ale procesului de fabricatie. In incheierea turului va invitam sa vizitati o crama de vinuri pentru a degusta faimosul vin de Madeira; turul orasului Funchal dureaza aproximativ 3 ore. Transfer si cazare la hotel Allegro 4* sau similar pentru grupurile din iunie si septembrie si la hotelul Four Views Baia 4* sau similar pentru grupul din august.

ZIUA 6 | EXCURSIE OPTIONALA CABO GIRAO & PORTO MONIZ (105 km)

Mic dejun. Excursie optionala la Porto Moniz si Cabo Girao: prima oprire este la Camara de Lobos, un pitoresc sat pescaresc situat in apropierea orasului Funchal, care a fost pictat chiar de Winston Churchill in timpul sederii sale in Madeira. Aceasta este si cea mai importanta zona viticola din Madeira, iar terasele cu vita de vie sunt amenajate pe panta muntelui. Pe masura ce urcam spre zonele mai inalte, plantatiile cu vita de vie sunt inlocuite de cele cu bananieri. Vom urca pana la punctul panoramic Cabo Girao (580 m), cel mai inalt promontoriu din Europa. Continuam de-a lungul coastei sudice a insulei catre Ribeira Brava si valea Serra dAgua unde vom opri pentru masa de pranz in satul Sao Vicente. Dupa pranz, vom continua vizita insulei cu Porto Moniz, un mic sat situat pe coasta de nord renumit pentru piscinele naturale formate de rocile vulcanice si pentru uimitoarele cascade. Intoarcere si cazare la hotel.

ZIUA 7 | MADEIRA, EXCURSII OPTIONALE (DRUMETIE LEVADAS SI FUNCHAL BY NIGHT)

Mic dejun. Optional, drumetie pe traseul RabaAal. Drumetiile montane pe langa asa numitele levadas sunt o activitate caracteristica pentru Madeira. Levadas sunt niste apeducte construite in urma cu 100 de ani, cu scopul de a aduce apa din munti. Traseul drumetiilor este pe langa aceste canale de irigatii. Aceasta activitate unica poate fi experimentat doar in Madeira, iar peisajele sunt incredibile, cu foarte multa verdeata si numeroase cascade. In drum spre coasta de vest a insulei vom face o oprire in Encumeada inainte de a incepe drumetia in Rabacal (zona naturala protejata). Dupa o drumetie de aprox 3 ore de-a lungul a doua levadas mai scurte cu peisaje remarcabile si cascade, vom face o scurta vizita in micuta localitate Calheta situata pe coasta sud-vestica a insulei. Pentru aceasta excursie este necesar sa aveti incaltaminte pentru drumetie pe munte. Optional, seara, puteti participa la o cina traditional la un restaurant local unde veti degusta Espetada, fel de mancare traditional (carne de vita cu ierburi aromatice) si veti asista la un spectacol cu muzica si dansuri specifice. Dupa cina, vom face o oprire pentru a admira panorama orasului Funchal in timpul noptii. Cazare la hotel.

ZIUA 8 | MADEIRA, EXCURSIE OPTIONALA CAMACHA & SANTANA (102 km)

Mic dejun. Excursie optionala Camacha Santana: prima oprire este in Camacha, una dintre cele mai mari asezari de interior de pe insula si centrul productiei obiectelor din rachita. Vom opri pentru a vedea un atelier si procedeul de fabricatie al diverselor produse din rachita. In continuare vom urca spre Pico de Arieiro (1810 m) de unde intr-o zi senina se pot vedea nordul, sudul si centrul insulei. Urmatoarea oprire este la Ribeiro Frio pentru a vedea o crescatorie de pastravi. Santana este probabil cel mai tipic sat de pe insula; aici vom vedea casele traditionale colorate cu acoperis din stuf. La intoarcerea in Funchal vom opri in Machico, al doilea oras ca marime din Madeira, asezat intre mare si munte; acesta este locul in care au debarcat primii navigatori portughezi care au ajuns pe insula, in 1419. Intoarcere in Funchal si cazare.

ZIUA 9 | ZBOR MADEIRA LISABONA

Mic dejun. Eliberarea camerelor de hotel la ora 11:00. In jurul orei 15:30, transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei TAP spre Lisabona cu decolare la ora 18:35. Sosire in Lisabona la ora 20:10. Transfer si cazare la hotel VIP Inn Berna 3* sau similar.

ZIUA 10 | EXCURSIE OPTIONALA SINTRA, CASCAIS, ESTORIL, CABO DA ROCA

Mic dejun. Azi va propunem fie o plimbare in centrul orasului Lisabona impreuna cu insotitorul de grup (transportul nu este inclus) sau o excursie optionala la Sintra, Cascais si Estoril. Sintra, un adevarat oras al palatelor si vilelor este situat la poalele muntilor Sierra da Sintra, la cca. 25 km de Lisabona. Conditiile climatice deosebite si exotismul peisajului de un verde irezistibil i-au determinat pe regii portughezi sa isi construiasca aici palate si resedinte de vara, iar nobilii portughezi si-au construit la randul lor conace sau vile. Intoarcere in Lisabona si cazare la hotel. ** **Nota: pentru plecarea din iunie, cele 3 nopti de cazare in Lisabona vor fi petrecute astfel: 2 nopti la sosire si 1 noapte la plecare (a se consulta rubrica Servicii incluse); programul de vizite va fi adaptat corespunzator.

ZIUA 11 | ZBOR LISABONA BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Lisabona pentru imbarcare pe zborul companiei Blue Air spre Bucuresti cu decolare la ora 11:00. Aterizare in Bucuresti la ora 17:10.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:

transport cu avionul Bucuresti Lisabona Bucuresti cu compania Blue Air;
transport cu avionul Lisabona Ponta Delgada si Madeira Lisabona cu compania TAP Portugal;
transport cu avionul intre Insula Sao Miguel si Insula Madeira cu compania SATA International;
10 nopti cazare cu mic dejun, astfel:
4*, 1 noapte in Lisabona la hotel 3*;
pentru plecarile din 24.08 si 21.09: 1 noapte in Lisabona la hotel 3*, 3 nopti in Ponta Delgada la hotel 4*, 4 nopti in
Madeira la hotel 4*, 2 nopti in Lisabona la hotel 3*;
un dejun in Insula Sao Miguel;
transferuri cu autocarul de la aeroport la hotel si retur in Lisabona, insulele Sao Miguel si Madeira;
tur de oras pietonal in Ponta Delgada cu ghid local;
excursie de o zi in Insula Sao Miguel: Valea Furnas;
turul orasului Funchal capitala Insulei Madeira (aproximativ 3 ore);
biletul de intrare la gradina botanica din Funchal;
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).
Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna februarie 2019. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.


NU SUNT INCLUSE:

asigurarea medicala de calatorie (optionala);
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
taxa de oras in Lisabona: 1 Euro/ persoana/ noapte, se achita de catre turisti la receptia hotelului;
biletele de intrare la obiectivele turistice, cu exceptia biletului pentru gradina botanica din Funchal;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 30 EURO/ persoana, se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
excursiile optionale (Magia Atlanticului, Cabo Girao si Porto Moniz, Eira do Serrado si Monte, Camacha si Santana, drumetie levadas, Funchal by night);
bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

Oferta din categoria: 
Insulele Azore Si Madeira - Perlele Oceanului Atlantic 2019 - 11 zile / 1450 EURO
Plecare Pana la
21.Sep.2019 01.Oct.2019 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 09.07.2019
# #