Circuit LISABONA - REVELION 2021 - IN RITM DE FADO. Zbor din Bucuresti. De la 699 euro/pers, -82

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

LISABONA - REVELION 2021 - IN RITM DE FADO. Zbor din Bucuresti. De la 699 euro/pers, -82 / 6 zile

» Plecari: 30.Dec.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 699 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Bucuresti - Lisabona - Bucuresti


30.12.2020 Bucuresti – Lisabona – Tur panoramic al orasului Lisabona
Prezentare pe Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 03.00 si intalnire cu insotitorul de grup pentru imbarcare la cursa LH1655 cu decolare la ora 06:00 spre Munchen. Aterizare la Munchen la ora 07:10 local si imbarcare la cursa LH1778 cu decolare la ora 11:10 spre Lisabona. Aterizare la Lisabona la ora locala 13.20 local (-2h fata de ora Romaniei). Se pleaca direct in turul panoramic al orasului Lisabona (aprox. 3h) cu insotitorul de grup roman, tur ce cuprinde o incursiune in Cartierul Belem, cu cele mai frumoase monumente istorice din sec. XV-XVI, o scurta oprire la Turnul Belem – apartinand Patrimoniului UNESCO si la Manastirea Sf Ieronim- capodopera a stilului „manuelin”. Se face un popas pentru vizitarea manastirii si pentru a cumpara o cafea “uma bica” si o prajitura traditionala „pastel de nata”, dupa care se ajunge in Cartierul Alfama. Traseul include cele mai importante piete ale orasului: Praca Rossio, Praca Restauradores si Praca do Comercio, situata chiar pe malul Estuarului Raului Tagus (Tejo) unde este instalat un brad spectaculos din beculete si Praca Marques de Pombal. Cazare la hotel 4*superior in centrul Lisabonei.

31.12.2020 Lisabona - Excursie optionala Sintra–Cabo da Roca–Cascais–Estoril
Mic dejun. Timp liber pentru plimbare si cumparaturi sau excursie optionala la Sintra-Cabo Da Roca–Cascais-Estoril. Turul debuteaza cu vizita la Sintra- fosta resedinta de vara a familiei regale portugheze, vizitarea Palatului National (optional) sau, daca timpul permite, pentru un supliment se poate vizita Palatul Pena. Se continua spre Cabo de Roca - cel mai vestic punct al Europei. Se continua spre Boca do Infierno si Cascais-“sat” pescaresc cu minunate golfuri strajuite de stanci si o magnifica panorama a Oceanului Atlantic. La retur se trece prin Estoril unde puteti admira cel mai mare cazino din Europa, unde a luat nastere personajul James Bond-agentul 007. Cazare la hotel 4*superior in Lisabona. Optional, Cina Festiva de Revelion, la un restaurant din Lisabona. La multi ani 2021!

01.01.2021 Lisabona – Seara de Fado
Mic dejun. Zi libera, relaxanta, pentru odihna si plimbare. Va propunem, optional, ”O seara Fado” – o seara deosebita, in rezonanta muzicii de suflet portugheze. Aveti ocazia ca intr-o atmosfera de liniste deplina, sa patrundeti in inima cantaretilor de Fado-urmasii Reginei Amalia Rodrigues. Cazare la hotel 4*superior in Lisabona.

02.01.2021 Lisabona – Excursie optionala la Obidos – Nazare - Fatima - Seara de Fado
Mic dejun. Excursie optionala de o zi la Obidos - Nazare – Fatima. Se viziteaza orasul medieval Obidos, cu casute albe traditionale si balcoane din fier forjat,unde puteti degusta din cupe de ciocolata renumita ginjinha (visinata). Se continua traseul spre Nazare – sat pescaresc renumit prin fustele suprapuse ale localnicelor. Punctul culminant al excursiei este Sanctuarul Sfintei Fecioare de la Fatima- renumit loc de pelerinaj din Portugalia, unde in 1917 au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria. Cazare la hotel 4*superior in Lisabona.

03.01.2021 Lisabona – Excursie optionala Porto cu minicroaziera pe Raul Douro sau Excursie optionala Cristo Rei-Cabo Espichel-Sesimbra-Setubal
Mic dejun. Excursie optionala de o zi (10h) la Porto, capitala nordica a Portugaliei, apartinand Patrimoniului UNESCO. Se viziteaza centrul istoric, Catedrala, Gara Sao Bento, una dintre cele mai frumoase cladiri de acest gen din lume. Se face vizita la o crama, cu degustare de vinuri si se pleaca pentru 50 de minute intr-o minicroaziera pe Raul Douro, pentru a admira cele 6 poduri, inclusiv podul emblema al orasului – Dom Luis I, proiectat de Gustave Eiffel. Puteti alege si varianta unei excursii optionale pe coasta sud-vestica a Lisabonei. Prima oprire se face la capatul podului Ponte 25 april, la monumetul inchinat lui Iisus Hristos, asemanator cu cel de la Rio de Janeiro. Traseul continua catre Cabo Espichel, un promontoriu natural, de o frumusete care iti taie respiratia, pe care se afla Farul si biserica Fecioarei Maria. Se viziteaza statiunea Sesimbra, unde se afla Castelul Maurilor si unde puteti beneficia de timp liber pentru plimbare sau pentru a servi pranzul optional, la una din multele taverne de pe faleza Atlanticului, iar apoi, trecand prin Rezervatia Naturala Serra da Arabidda, se merge in orasul Setubal, al treilea mare port al Portugaliei. Se face o oprire pentru degustare de vin la Azeitao, cu intrare optionala 7 €/persoana. Returul la Lisabona se face trecand pe Ponte Vasco da Gama – cel mai lung pod al Europei. Cazare la hotel 4*superior in Lisabona.

04.01.2021 Lisabona - Bucuresti
Mic dejun. Predarea camerelor si transferul direct la aeroport din Lisabona, pentru imbarcare la cursa Lufthansa LH1779 cu decolare la ora 14:10 spre Munchen. Aterizare la Munchen la ora locala 18:15 si imbarcare la cursa LH1654 cu delocare spre Bucuresti la ora 22:10 local.

05.01.2021 Bucuresti Aterizare la Otopeni la ora 01:10 local.

Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere.


Servicii incluse:
5 nopti cazare cu mic dejun la Hotel VIP EXECUTIVE PICOAS 4*superior (renovat complet in 2019) sau similar
Zbor Compania Lufthansa Bucuresti – Munchen - Lisabona – Munchen - Bucuresti – cu bagaj de cala inclus de 23 kg si bagaj de cabina de 7 kg de persoana
Taxele de aeroport incluse
Transferul apt-htl-apt in Lisabona
BONUS! Turul panoramic al capitalei Lisabona cu asistenta in limba romana
Asistenta turistica in limba romana pe durata programului turistic
BONUS asigurarea storno si medicala pentru orice varsta

NU INCLUDE:
Cina Festiva de Revelion, optionala, ce se va definitiva ca localizare si pret dupa data de 01.10.2020
Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale, alte servicii in afara celor mentionate in program
Bacsisuri pentru soferi locali si transportul bagajelor
Taxa locala de 2 €/persoana/zi (se achita direct la receptia hotelului)

Oferta din categoria:


 
LISABONA - REVELION 2021 - IN RITM DE FADO. Zbor din Bucuresti. De la 699 euro/pers, -82 - 6 zile / 699 EURO
Plecare Pana la
30.Dec.2020 04.Jan.2021 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 18.09.2020
# #