Circuit MADEIRA - PASTE 2021 DE FESTIVALUL FLORILOR

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

MADEIRA - PASTE 2021 DE FESTIVALUL FLORILOR / 8 zile

» Plecari: 01.May.2021

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 1100 EURO de persoana

» Categorie cazare 5*

» Traseu: Bucuresti – Munchen – Funchal/Madeira - Munchen - Bucuresti


Ziua 1 (01.05.2021) Bucuresti – Munchen – Funchal/Madeira
Prezentare pe Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 03:00 pentru intalnire cu insotitorul de grup si imbarcare la cursa LH1655 cu decolare la ora 06:10 spre Munchen. Aterizare la Munchen la ora locala 07:20, trecere prin zona de tranzit si imbarcare la cursa LH1790 cu decolare la ora 08.50 spre Funchal/Madeira. Aterizare la ora locala 12.10. Transfer si cazare la hotel 5 stele. Timp liber pentru odihna si intalnire cu insotitorul de grup pentru inscriere la excursiile optionale locale si plimbare in centrul orasului Funchal pentru a intra in atmosfera unic asi exotica a Festivalului Florilor (transportul nu este inclus).

Ziua 2 (02.05.2021) Madeira – Tur Funchal, degustarea renumitelor soiuri de vin din Madeira, vizita la Gradina Botanica si la fabrica de broderie
Mic dejun. Turul orasului Funchal (inclus) incepe cu Piata „Mercado dos Lavradores”, faimoasa pentru atmosfera plina de culoare, unde fermierii vin cu marfuri diverse din cele mai indepartate regiuni ale Insulei Madeira: fructe, legume, peste si o bogatie imensa de flori exotice. Se face o oprire la un atelier de broderie traditionala. Turul se incheie la Crama Oliveiras, locul magic si racoros unde s-a scris istoria vinului de Madeira si unde puteti degusta soiuri din renumitul vin ce poarta denumirea insulei, faimos in intreaga lume. Turul se incheie cu vizita la minunata si unica Gradina Botanica din Funchal- intrare inclusa. Cina inclusa la restaurantul hotelului, cu ocazia Pastelui Ortodox! Cazare la hotel 5 stele.

Ziua 3 (03.05.2021) Madeira – Excursie optionala 1 zi (8h) Turul de VEST al Insulei Madeira si participare optionala la traditionala Parada Trapalhao
Mic dejun. Zi libera pentru plimbare si odihna. Optional, va oferim varianta participarii la turul zonei de vest a insulei (8h), tur ce va ofera oportunitatea de a vizita peisajele spectaculoase pentru care Madeira este renumita: satul pitoresc Camara de Lobos, redat in picturile sale de catre Sir Winston Churchill, podgoriile renumite si Cabo Girao, stanca cea mai inalta fata de nivelul marii din Europa. Turul continua catre Sao Vicente prin Encumenada, pe coasta de Nord a insulei, unde natura ofera o panorama superba asupra Oceanului Atlantic. Pranz inclus (trei feluri de mancare) in Porto Moniz, apoi excursia continua catre platoul magnific Paul da Serra, la o altitudine de 1600 m fata de nivelul marii, dupa care se coboara catre Ponta do Sol, spre coasta sudica si satul pescaresc Ribeira Brava. Cazare la hotelul de 5 stele.

Ziua 4 (04.05.2021) Madeira – Seara traditionala cu cina si spectacol folcloric
Mic dejun. Zi libera pentru plimbare si odihna. Seara, va oferim optional, o Cina cu program forlcloric, la un restaurant tipic, unde felul principal este Espetada- vita condimentata la protap si unde puteti degusta deliciile bucatariei portugheze si insulare, stropite din plin cu vin traditional. Un grup folcloric local va invita sa invatati pasii dansurilor traditionale. Cazare la hotelul de 5 stele.

Ziua 5 (05.05.2021) Madeira – Excursie optionala 1 zi (8h) Turul de EST al Insulei Madeira
Mic dejun. Zi libera pentru plimbare si odihna. Optional, va oferim o zi (8h) posibilitatea explorarii zonei de est a insulei. Excursia incepe cu muntii din centrul insulei si varful Pico do Arieiro, al treilea varf ca inaltimei, ce ofera o panorama superba, apoi Ribeiro Firo, unde se viziteaza crescatoria de pastravi, satul Santana faimos pt casele sale traditionale. Aici se viziteaza podgoria Quinta do Furao si se serveste pranzul (trei feluri de mancare). Excursia se continua catre Porto da Cruz, Portela si satul Machico, prima capitala a insulei, locul debarcarii primilor navigator portughezi in 1419. Cazare la hotelul de 5 stele.

Ziua 6 (06.05.2021) Madeira - Excursie optionala Comorile Madeirei - Valea Maicutelor
Mic dejun. Zi libera pentru plimbare si odihna. Optional, va propunem excursia Comorile Madeirei si Valea Maicutelor (4h). Admirati orasul Funchal de la inaltime, din telecabina cu plecare din Monte. Aici se viziteaza Biserica unde isi doarme somnul vesnic din 1922 ultimul imparat austro-ungar. Nu ratati coborarea cu saniile de lemn, unul din mijloacele de transport traditionale ale insulei. Turul continua cu Eira do Serrado, de unde aveti o panorama spectaculoasa catre Valea Maicutelor, un sat mic, situat intr-un crater abrupt, nu departe de cel mai inalt varf din Madeira. Inainte de intoarcerea in Funchal, degustati bautura specifica zonei - Ginja. Cazare la hotelul de 5 stele.

Ziua 7 (07.05.2021) Madeira – Festivalul Florilor
Mic dejun. O zi de odihna pentru activitati individuale, iar optional, daca vremea permite, se poate face o croaziera pe apele Atlanticului. Seara, puteti participa optional la petrecerile organizate cu ocazia Festivalului Florilor. Cazare la hotelul de 5 stele.

Ziua 8 (08.05.2021) Funchal/Madeira - Munchen
Mic dejun. Predarea camerelor si transfer la aeroportul din Funchal pentru imbarcare la cursa LH1791 cu decolare la ora locala 13.00. Aterizare la Munchen la ora 18.05, trecere prin zona de tranzit a aeroportului si imbarcare la cursa LH1654 cu decolare la ora locala 21.45 spre Bucuresti.

Ziua 9 (09.05.2021) Munchen - Bucuresti - Aterizare la Bucuresti la ora 00.45 local.


Servicii incluse:
Servicii incluse
7 nopti cazare cu mic dejun si o singura cina pe 02.05.2021, la Hotel MELIA MADEIRA MARE 5*
Zbor Compania LUFTHANSA Bucuresti – Munchen – Funchal si retur
Taxele de aeroport
Transferul apt-htl-apt in Funchal
BONUS! Turul panoramic al capitalei insulei Funchal cu asistenta in limba romana
Degustarea vinului de Madeira
Vizita la Gradina Botanica din Funchal in timpul turului de oras cu intrare inclusa
Vizita la Fabrica de Broderie traditionala locala
Asistenta turistica in limba romana pe durata programului turistic

Pretul nu include
Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale, alte servicii in afara celor mentionate in program
Bacsisuri pentru sofer si pentru transportul bagajelor
Suplimentele mentionate la hotelul de 5 stele
Eventuale taxe locale, ce se achita direct de catre turist la receptia hotelului

Excursii optionale - preturi informative
• Seara Traditionala in Insula Madeira – durata 3h. Tariful informativ (include transferul, cina si programul artistic traditional): 45 €/adult si 25 €/copil 5-11.99 ani, pentru min.20 platitori adulti.
• Turul de Vest al Insulei Madeira – durata 1 zi (8h). Tariful include transport, ghid insotitor, masa de pranz: 60 €/persoana pentru min.20 platitori.
• Turul de Est al Insulei Madeira – durata 1 zi (8h). Tariful include transport, ghid insotitor, masa de pranz: 60 €/persoana pentru min.20 platitori.
• Comorile Madeirei-Monte si Valea Maicutelor cu degustare de ginja – durata 4h. Tariful include transport, ghid insotitor si degustare: 55 €/persoana pentru min.20 platitori.

Oferta din categoria:


 
MADEIRA - PASTE 2021 DE FESTIVALUL FLORILOR - 8 zile / 1100 EURO
Plecare Pana la
01.May.2021 08.May.2021 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 08.01.2021
# #