Circuit PORTUGALIA-“Acolo unde pamantul se sfarseste si incepe marea” Camoes-pret de la 890 euro!!-128

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

PORTUGALIA-“Acolo unde pamantul se sfarseste si incepe marea” Camoes-pret de la 890 euro!!-128 / 11 zile

» Plecari: 26.Sep.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 11 zile
» Pret: de la 890 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Lisabona - Evora - Obidos - Nazare - Fatima - Porto - Coimbra - Braga - Batalha - Lagos - Mafra - Aveiro - Guimaraes - Pinhao - Lamego - Viseu - Vila Vicosa - Monsaraz - Tavira - Faro - Almancil - Silves - Capul Sagres - Alcacer do Sal - Parcul National Arrabida - Caramulo - Sao Joao da Madeira


Ziua 1 / 26.09.2019: Bucuresti – Paris – Lisabona
Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda, la ora 04:00 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Air France). Plecare spre Paris cu compania Air France, zbor AF 1089 (06:10 / 08:20) de unde se va pleca spre Lisabona cu zborul AF 1024 (09:45 / 11:20). Odata sositi in Lisabona ne vom intalni cu ghidul local pentru un tur panoramic de o jumatate de zi al orasului, care va include cartierul istoric Belem, puternic legat de descoperirile maritime potugheze, cu frumoasele monumente istorice din sec. XV – XVI. Vom face o oprire pentru fotografii la celebrul Torre de Belem, o bijuterie a artei manueline, monument intrat pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO si la Monumentul Descoperirilor Maritime, Padrao dos Descobrimentos, candva punctul de plecare al catorva expeditii maritime, monument modern construit in cinstea comemorarii a 500 de ani de la moartea Printului Henric Navigatorul. Vom vizita Biserica Dos Jeronimos, intrata in Patrimoniul Mondial UNESCO, construita in stil manuelin in anul 1502, unde se afla mormintele lui Vasco da Gama si Luis de Camoes, marele poet portughez. Ne vom indrepta apoi catre unul dintre cele mai vechi cartiere ale orasului, Alfama, vestit pentru pitorestile stradute inguste, cu magazine ale diversilor mestesugari, dupa care vom face o incursiune in centrul orasului, in Baixa, pentru a admira Bulevardul Avenida da Liberdade, Piata Marques de Pombal, Piata Restauradores, Piata Rossio si Podul Vasco da Gama. Cazare in Lisabona.
Ziua 2 / 27.09.2019: Lisabona – Mafra – Obidos – Nazare – Batalha – Fatima
Mic dejun. Dimineata ne vom indrepta spre Mafra, un mic orasel unde se afla unul dintre cele mai mari si mai extravagante palate, devenit celebru si datorita romanului “Memorialul Manastirii” scris de catre laureatul premiului Nobel pentru literatura, Jose Saramago. Vastul complex include o manastire impresionanta, o basilica foarte frumos decorata si o biblioteca care cuprinde peste 36.000 de carti vechi. Palatul a fost construit pe parcursul a 40 de ani de catre aprox. 20.000 de lucratori la ordinul regelui Joao al V-lea, in semn de multumire pentru nasterea unui mostenitor, dar costurile aferente aproape au secatuit visteria tarii. In continuarea zilei ne vom indrepta spre Obidos, unul dintre cele mai pitoresti orasele din Portugalia, complet inchis intre zidurile unui castel medieval, cu strazi inguste si casute albe traditionale, cu balcoane din fier forjat, fara indoiala una dintre cele mai clasice asezari fortificate din Portugalia. Vom intra in Obidos prin poarta estica ridicata in sec. al XVIII-lea, ne vom plimba pe stradutele pietonale pavate cu piatra, printre casele cu ziduri albe si vom ajunge in piata unde se afla biserica gotica renascentista Santa Maria, care adaposteste picturi din sec. al XVII-lea. Ne vom indrepta apoi spre Nazare, o frumoasa statiune, fost sat de pescari, unde vom face o pauza, eventual pentru dejun. Traseul va continua catre Batalha, unde vom vizita superba manastire dominicana Santa Maria de Victoria, cu frumoasele sale vitralii, care dateaza din sec. al XV-lea, construita in onoarea victoriei de la Aljubarrota din anul 1386. Asemanatoare cu catedrala Notre Dame din Paris, manastirea este una dintre cele mai bine pastrate si bine realizate structuri ale stilului gotic tarziu din Portugalia, care pastreaza insa si multe elemente manueliene. Manastirea, mandrie nationala a Portugaliei, a fost adaugata pe lista Monumentelor Mondiale din Patrimoniul UNESCO in anul 1983. Vom pleca apoi spre Fatima, renumit centru religios si de pelerinaj, ridicat pe locul unde au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria in anul 1917. Basilica Maicii Domnului din Fatima este un lacas de cult national insemnat atat pentru portughezi, cat si pentru intreaga lume catolica. Aceasta a fost ridicata pe locul in care trei mici pastori, fratii Jacinta de 7 ani si Francisco Marto de 11 ani, insotiti de fetita Lucia dos Santos de 10 ani, au avut viziuni in care au recunoscut-o pe Maica Domnului, caracterizata de acestia drept "o doamna mai stralucitoare decat soarele". Vom vizita Sanctuarul Fecioarei de la Fatima, centru mondial de pelerinaj al bisericii catolice, vom intra in biserica unde se afla mormintele micilor pastori, Lucia, Francisco si Jacinta, in Capela Aparitiilor si in Catedrala moderna Igreja da Santissima Trindade, construita recent intr-un stil futurist. Fiind seara, va fi posibil sa asistam la procesiunea cu torte. Cazare in Fatima.
Ziua 3 / 28.09.2019: Fatima – Coimbra – Aveiro – Porto – Sao Joao da Madeira
Mic dejun. Plecare spre Coimbra, al treilea oras ca marime al Portugaliei, cea mai importanta asezare din regiunea centrala a tarii, prima capitala portugheza, care ocupa un loc special in inimile tuturor portughezilor, deoarece aici a fost fondata in anul 1290, de catre regele Dinis, prima Universitate din Portugalia, una dintre cele mai vechi din lume. Vom vizita Universitatea intrata in Patrimoniul Mondial UNESCO si vom face un tur pietonal in oras. Ne vom indrepta apoi spre Aveiro, supranumit si Venetia Portugaliei, unde vom putea degusta dulciurile locale “ovos-moles” si “trouxas de ovos”. Optional veti putea face o plimbare cu barca pe canale. Vom pleca in continuare spre Porto, capitala Portugaliei de Nord, marcata de o bogata si tumultoasa istorie, situata in delta raului Duoro, urmand a ne caza in Sao Joao da Madeira.
Ziua 4 / 29.09.2019: Sao Joao da Madeira – Porto – Braga
Mic dejun. Insotiti de ghidul local ne vom indrepta spre Porto unde vom face turul panoramic al orasului care va include Ribeira, impunatoarea Catedrala Veche, Biserica Sao Francisco, Podul D. Luis, emblema orasului, construit de discipolul faimosului arhitect Eiffel, cladirea Bursei, zona centrala cu Gara, Primaria si sediul Bancii Nationale. Optional veti putea face o croaziera pe Raul Douro. Dupa-amiaza ne vom indrepta spre Braga unde vom vizita sanctuarul Bom Jesus do Monte, celebru loc de pelerinaj renumit pentru scara sa baroca. Cazare in Braga.
Ziua 5 / 30.09.2019: Braga – Guimares – Pinhao – Lamego – Viseu – Caramulo
Mic dejun. Plecare spre Guimares, oras intrat in Patrimoniul Mondial UNESCO, care si-a dobandit reputatia datorita rolului jucat de-a lungul istoriei, fiind cunoscut ca leaganul natiunii portugheze „cidade berco”, ridicat la rangul de prima capitala a tarii inainte de Coimbra si de Lisabona. Aici s-a nascut Alfonso Henriques, primul rege portughez, iar in apropiere, a avut loc Batalia de la Sao Mamede, in anul 1128, considerata decisiva pentru intemeierea regatului. Dupa vizitarea centrului medieval ne vom indrepta spre sud, urmand sa intalnim din nou Raul Douro in Paso da Regua – Pinhao, centrul cel mai important al acestei regiuni viticole unde vom vizita o crama, prilej cu care vom participa la o degustare de vinuri. Dupa-amiaza, vom merge in Lamego, oras renumit pentru cladirile sale baroce, unde vom face un tur pietonal, dupa care vom pleca spre Viseu si Caramulo. Cazare in Caramulo.
Ziua 6 / 01.10.2019: Caramulo – Vila Vicosa – Evora
Mic dejun. In aceasta dimineata ne vom indrepta spre centrul tarii, insa pe parcurs vom face o oprire in Vila Vicosa, supranumit si orasul de marmura, unde vom vizita Palatul ducilor de Braganza, cea mai importanta familie nobiliara portugheza. In continuarea zilei ne vom indrepta spre Evora, oras cunoscut si sub numele de Orasul Roman, unul dintre cele mai vechi orase europene, inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO, faimos pentru centrul vechi strajuit si astazi de vechile ziduri medievale si pentru numarul mare de monumente si palate care dateaza din perioade istorice diferite. Situata in regiunea Alentejo, a carei capitala este, Evora imbina elementele celtice si romane cu stilul maur, ceea ce confera o imagine aparte acestei asezari. Vom face un tur pietonal in centrul istoric pentru a vedea printre altele, Templul Roman, Catedrala si Capela Osuar. Vom avea apoi timp liber pentru a ne plimba pe strazile cu atelierele mestesugarilor, unde vom putea admira obiecte din lut pictate, obiecte din cupru si mobila plina de culoare. Cazare in Evora.
Ziua 7 / 02.09.2019: Evora – Monsaraz – Tavira – Almancil – Faro
Mic dejun. Plecare spre Monsaraz, un frumos orasel medieval fortificat situat pe un deal, intr-o pozitie pitoreasca si care in trecut a apartinut cavalerilor templieri. Dupa ce vom vizita centrul istoric, ne vom indrepta spre coasta de sud a tarii, spre Portugalia traditionala, unde vom descoperi Tavira, un micut orasel pescaresc. Localitatea este impartita in doua de catre Raul Gilao, cele doua maluri strajuite de case decorate cu azulejos (placute de faianta de culoare albastra), fiind unite de sapte poduri. Deoarece Tavira a fost in trecut un port comercial unde soseau vapoarele din toate partile imperiului portughez, in momentul de fata un numar mare de biserici stau marturie a credintei marinarilor plecati sa infrunte marile si oceanele lumii. De aici ne vom indrepta spre Faro, capitala regiunii Algarve, oras situat pe malul marii, inconjurat de ziduri vechi si care are un centru impanzit de stradute pietonale, cu magazine de suveniruri si cafenele. Ne vom deplasa in continuare spre Almancil unde vom vizita biserica Sf. Laurentiu, o biserica deosebita din sec. al XVIII-lea, cu peretii decorati in intregime cu azulejos. Cazare la Posada din zona Faro.
Ziua 8 / 03.10.2019: Faro – Silves – Lagos – Capul Sagres – Faro
Mic dejun. Optional, astazi veti putea face o excursie pana la Capul Sagres, cel mai sud-vestic punct al Europei. Pe parcurs veti descoperi si alte locuri pitoresti din provincia Algarve, printre care si Castelul din Silves, una dintre cele mai bine pastrate fortificatii maure din Portugalia, declarat monument istoric national in anul 1910. Dupa vizitarea castelului va veti indrepta spre Lagos, unul dintre cele mai importante orase din Algarve si implicit din Portugalia, cunoscut datorita plajelor si formatiunilor stancoase deosebite si pentru importanta sa din timpul epocii descoperirilor geografice. Initiatorul epopeii imperiale portugheze, Henric Navigatorul si-a petrecut aici cea mai mare parte a vietii si tot de aici a coordonat expeditiile catre Africa. In portul din Lagos soseau corabiile incarcate cu mirodenii si tot aici s-au deschis primele piete de sclavi din Europa. Veti face o plimbare pietonala, care va include Piata Republicii, Piata Luis de Camoes si Avenida dos Descubrimentos. Va veti indrepta apoi spre Capul Sagres, cel mai sud-vestic punct al Europei. Intoarcere in zona Faro pentru cazare la Posada.
Ziua 9 / 04.10.2019: Faro – Alcacer do Sal – Parcul National Arrabida – Lisabona
Mic dejun. Ne vom indrepta in cursul diminetii spre Alcacer do Sal, un oras istoric strajuit de un vechi castel, ale carui stradute pietruite, tocite de trecerea timpului, converg spre Raul Sado. Insusi numele orasului vorbeste despre istoria acestor locuri, “al-quasr”, cuvant de origine maura, insemnand castel iar “sal” vine de la sarea care a constituit produsul de baza al acestei regiuni mult timp. Itinerariul zilei va continua prin muntii Parcului National Arrabida, unde vom putea admira cele mai frumoase si spectaculoase peisaje din Portugalia, dupa care ne vom deplasa spre Lisabona. Cazare in Lisabona.
Ziua 10 / 05.10.2019: Lisabona – Amsterdam – Bucuresti
Mic dejun. Timp liber pentru activitati individuale si ultimele cumparaturi. Eliberarea camerelor se va face pana la ora 12:00. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Amsterdam cu compania KLM, zbor KL 1696 (15:35 / 19:35) de unde se va pleca spre Bucuresti cu zborul KL 1379 (20:55 / 00:35).
Ziua 11 / 06.10.2019: Bucuresti
Sosire la Bucuresti la ora 00:35.


Servicii incluse:

Include
- transport continental cu avionul pe rutele: Bucuresti – Lisabona – Bucuresti cu zborurile companiei TAP Portugal
- transport intern pe toata durata circuitului cu vehicul dotat cu aer conditionat, adaptat la nr. de turisti
- 9 nopti de cazare in hoteluri de 4*
- mesele mentionate in program: 9 mic dejunuri
- transferurile, tururile si excursiile mentionate in program
- tururi de oras cu ghizi locali in: Lisabona, Coimbra, Porto si Braga
- vizitarea unei crame cu degustare de vinuri
- vizita la Obidos, Batalha si Nazare
- vizita la Fatima
- conducator roman de grup
- asigurare in caz de insolvabilitate /faliment al agentiei de turism
- BONUS: asigurare medicala si storno inclusa


Nu include
- taxele de aeroport, combustibil, securitate si serviciu pentru zborurile continentale: aprox. 195 euro/pers., care se platesc odata cu excursia (pot fi modificate de compania aeriana, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion)
- taxele de oras (unde se percep) se achita la receptia hotelurilor individual de fiecare turist in parte
- taxe de iesire de pe aeroporturi, numai daca se aplica
- taxele de intrare la obiectivele turistice (care se achita la fata locului) si daca este cazul, ghizii pentru acestea
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi etc.
- bacsisuri: 30 euro/pers., pentru ghizi, soferi si ajutori de soferi, mai putin pt. bagajisti (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire)
- supliment de demipensiune pt. 8 zile: 150 euro/pers.
- excursiile optionale, care se rezerva si se achita din tara, se pot realiza cu un numar minim de 15 de participanti, tarifele acestora fiind informative. In functie de timpul disponibil, la fata locului, se mai pot organiza si alte excursii optionale propuse de partenerul local

croaziera pe Raul Douro: aprox. 20 euro/pers.
excursie de 1 zi la Silves – Lagos – Capul Sagres: aprox. 55 euro/pers.
excursie de 1 zi la Sintra – Cabo da Roca – Cascais – Estoril: aprox. 60 euro/pers.

Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere

Oferta din categoria: 
PORTUGALIA-“Acolo unde pamantul se sfarseste si incepe marea” Camoes-pret de la 890 euro!!-128 - 11 zile / 890 EURO
Plecare Pana la
26.Sep.2019 06.Oct.2019 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 15.03.2019
# #