Circuit Revelion Portugalia si Insulele Capului Verde 2020 Revelion in paradisul exotic african al Oceanului Atlantic

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Revelion Portugalia si Insulele Capului Verde 2020 Revelion in paradisul exotic african al Oceanului Atlantic / 10 zile

» Plecari: 27.Dec.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 10 zile
» Pret: de la 1810 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Lisabona - Sintra - Cascais - Estoril - Cabo da Roca - Insula Sal - Insula Santiago - Praia - Cidade Velha


Ziua 1 / 27.12.2019: Bucuresti – Munchen – Lisabona
Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda, la ora 11:00 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Lufthansa). Plecare spre Munchen cu compania Lufthansa, zbor LH 1653 (12:55 / 14:00), de unde se va pleca spre Lisabona cu zborul LH 1792 (20:30 / 22:40). Dupa sosirea in Lisabona transfer pentru cazare la Hotel Vip Executive Picoas 4* (sau similar 4*).
Ziua 2 / 28.12.2019: Lisabona – Sintra – Cabo Da Roca – Cascais – Estoril – Insula Sal
Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale sau optional, excursie de o zi la Sintra, Cabo da Roca, Cascais si Estoril. Plecare din Lisabona spre vest, catre minunatul orasel Sintra numit odinioara “Gloriosul Eden” de catre faimosul Lord Byron, inclus astazi de UNESCO in Patrimoniul Mondial, un orasel de poveste, inconjurat de castele si palate, care ii confera un farmec aparte. Aici se afla resedinta de vara a regilor Portugaliei si numeroase monumente de importanta istorica, exemple clasice ale arhitecturii portugheze. Veti vizita Palatul National de la Sintra, resedinta regala inca din sec. XIII – XIV, pentru a admira frumoasele decoratii cu influente maure si gotice. Traseul va continua spre Valea Corales, faimoasa pentru viile cultivate in sol nisipos si apoi spre Cabo da Roca, punctul cel mai vestic al Europei continentale, unde imaginea oceanului de la inaltimea stancii este absolut uluitoare. Despre acest loc special, poetul portughez Luis de Camoes scria: “in acest loc se termina pamantul si incepe marea”. Veti pleca apoi de-a lungul coastei pana la plaja Guincho, faimoasa pentru dunele sale de nisip, spre Boca do Inferno si Cascais, un sat pescaresc cu o magnifica panorama a golfului cu acelasi nume, unde in perioada interbelica a locuit Mircea Eliade. La intoarcerea spre Lisabona veti trece prin statiunea Estoril, loc de petrecere a vacantelor pentru turistii veniti din toata lumea, aici aflandu-se si cel mai mare cazino din Europa. Numit si Riviera Portugheza, Estoril incanta turistii cu multitudinea gradinilor grandioase, varietatea terenurilor de golf, combinatia unica de deal si litoral, cu o clima excelenta, un peisaj unic si vestigii culturale valoroase. Transfer la aeroportul din Lisabona pentru plecare spre Insula Sal, care face parte din arhipelagul insulelor Capului Verde, cu compania Tap Portugal, zbor TP 1549 (20:55 / 00:05). Dupa sosire, transfer pentru cazare la Hotel Sobrado 4* (sau similar 4*).
Ziua 3 / 29.12.2019: Insula Sal
Mic dejun. In aceasta zi ne vom convinge ca Insula Sal este „cea mai de pret bijuterie” a Republicii Capului Verde, o insula paradisiaca cu ambient african-european incitant si cu plaje perfecte. Nisipul auriu, oceanul turcoaz, zonele desertice si vaile uscate cu petice de verdeata din loc in loc si cele 350 de zile insorite pe an, fac din insula Sal o destinatie perfecta de vacanta pentru iubitorii de natura, plaja si soare. Sal este cea mai veche insula a arhipelagului, fiind formata in urma cu 50 milioane de ani ca urmare a exploziei unui vulcan, in prezent inactiv, in al carui crater se intinde acum un lac sarat imens, Pedra de Lume. Vom face o excursie la minele de sare Pedra de Lume. Satul Pedra de Lume, situat in partea nord-estica a insulei, la 5 km est de capitala insulei Espargos, a fost fondat de Manuel Antonio Martins, care a inceput exploatarea iazurilor de sare in anul 1796. Productia de sare a inflorit in cea mai mare parte a secolului al XIX-lea, dar a intrat in declin dupa anul 1887, cand Brazilia, principala destinatie de export, a impus interzicerea sarei importate. Zona contine iazuri de evaporare a sarii denumita Salinas de Pedra de Lume, construite pe lacul natural de sare, care s-au format prin infiltrarea apei din mare, deoarece baza craterului este sub nivelul marii, formand astfel punctul cel mai de jos din Capul Verde. Extractia de sare este in prezent inactiva din anii 1990. Nu uitati sa aveti cu dumneavoastra costumul de baie si un prosop pentru a incerca aceasta experienta uimitoare. Cazare si cina in Insula Sal la Hotel Sobrado 4* (sau similar 4*).
Ziua 4 / 30.12.2019: Insula Sal
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare sau optional, excursie de o zi pentru un tur complet al insulei Sal, care va include o vizita in centrul oraselului Santa Maria, zona rezidentiala Murdeira, Palmeira, un mic orasel pescaresc de unde veti putea cumpara produse autentice din Capul Verde, Buracona cu piscina naturala si faimoasa pestera “Olho Azul” (Ochiul Albastru), desertul Terra Boa unde veti putea observa fenomenul Fata Morgana, Espargos cu centrul administrativ al insulei, unde va veti opri la cafeneaua Bom Dia pentru a degusta o cafea al carei secret de preparare pastrat de patru generatii a facut-o celebra. Cazare si cina in Insula Sal la Hotel Sobrado 4* (sau similar 4*).
Ziua 5 / 31.12.2019: Insula Sal
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare sau optional, excursie de 4 ore cu catamaranul. Veti fi transferati catre portul insulei, de unde veti incepe o croaziera relaxanta pe mare. Dupa o ora de navigare pe langa coasta, catamaranul se va opri in Golful Murdeira, unde veti putea face scufundari, sa inotati, sau pur si simplu sa va relaxati la bord. Turul va include gustari, bauturi si echipamente necesare pentru snorkeling. Intoarcere pentru cazare in Insula Sal la Hotel Sobrado 4* (sau similar 4*). Seara veti putea participa optional la o cina speciala de revelion cu muzica live intr-un restaurant local. La Multi Ani 2020!
Ziua 6 / 01.01.2020: Insula Sal
Mic dejun. In prima zi a anului vom avea timp pentru odihna, plaja si relaxare dupa petrecerea din noaptea de Revelion. Cazare si cina in Insula Sal la Hotel Sobrado 4* (sau similar 4*).
Ziua 7 / 02.01.2020: Insula Sal – Insula Santiago
Dimineata transfer la aeroport pentru plecare spre Insula Santiago cu compania Binter Cabo Verde, zbor 3B 801 (08:00 / 08:45). Odata sositi in Praia, capitala insulei ne vom intalni cu ghidul local pentru un tur panoramic al orasului, prilej cu care vom admira unele dintre cele mai vechi cladiri, cum ar fi cazarma Jaime Mota din anul 1826, Palatul Prezidential, Piata Albuquerque, monumentul lui Diogo Gomes si Muzeul Etnografic. Dupa-amiaza, transfer pentru cazare si cina la Hotel Oasis Atlantico Praia Mar 4* (sau similar 4*).
Ziua 8 / 03.01.2020: Insula Santiago
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare sau optional tur panoramic cu ghid local al orasului vechi, Cidade Velha, situat in partea de sud a Insulei Santiago. Fondata in anul 1462, Cidade Velha este cea mai veche asezare din Capul Verde si fosta sa capitala. Odata numita Ribeira Grande, numele sau a fost schimbat in Cidade Velha la sfarsitul sec. al XVIII-lea. Situat in largul coastei nord-vest a Africii, acest oras a fost prima asezare coloniala europeana la tropice. Unele dintre planurile originale planificate meticulos sunt inca intacte si includ o cetate regala, doua biserici si o piata din sec. al XVI-lea, motiv pentru care orasul a fost inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO in anul 2009. Ne vom opri la piata locala africana, plina de culoare, unde vom vedea localnicii care vand produse traditionale si de unde vom putea cumpara ce ne va tenta. Pana la ora transferului la aeroportul din Praia, vom cina si ne vom putea odihni la Hotel Oasis Atlantico Praia Mar 4* (sau similar 4*).
Ziua 9 / 04.01.2020: Insula Santiago – Lisabona
Transfer la aeroport pentru plecarea spre Lisabona cu compania Tap Portugal, zbor TP 1544 (01:00 / 06:05). Odata sositi in Lisabona, transfer pentru cazare la Hotel Vip Executive Picoas 4* (sau similar 4*). Mic dejun, dupa care vom avea timp de odihna pana dupa-amiaza cand ne vom intalni cu ghidul local pentru un tur panoramic al orasului care va include cartierul istoric Belem, puternic legat de descoperirile maritime portugheze, cu frumoasele monumente istorice din sec. XV – XVI. Vom face o oprire pentru fotografii la celebrul Torre de Belem, o bijuterie a artei manueline, monument intrat pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO si la Monumentul Descoperirilor Maritime, Padrao dos Descobrimentos, candva punctul de plecare al catorva expeditii maritime, monument modern construit in cinstea comemorarii a 500 de ani de la moartea Printului Henric Navigatorul. Vom vedea Biserica Dos Jeronimos, intrata in Patrimoniul Mondial UNESCO, construita in stil manuelin in anul 1502, unde se afla mormintele lui Vasco da Gama si Luis de Camoes, marele poet portughez. Ne vom indrepta apoi catre unul dintre cele mai vechi cartiere ale orasului, Alfama, vestit pentru pitorestile stradute inguste, cu magazine ale diversilor mestesugari, dupa care vom face o incursiune in centrul orasului, in Baixa, pentru a admira Bulevardul Avenida da Liberdade, Piata Marques de Pombal, Piata Restauradores si Piata Rossio. Cazare la Hotel Hotel Vip Executive Picoas 4* (sau similar 4*).
Ziua 10 / 05.01.2020: Lisabona – Frankfurt – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Frankfurt cu compania Lufthansa, zbor LH 1167 (12:10 / 16:15), de unde se va pleca spre Bucuresti cu zborul LH 1422 (20:30 / 23:45)


Servicii incluse:
Include
- transport continental cu avionul pe ruta: Bucuresti – Munchen – Lisabona si Lisabona – Frankfurt – Bucuresti cu compania Lufthansa
- transport intern cu avionul pe ruta: Lisabona – Insula Sal si Insula Santiago – Lisabona cu compania Tap Portugal
- transport intern cu avionul pe ruta: Insula Sal – Insula Santiago cu compania Binter Cabo Verde
- 2 nopti cazare cu mic dejun inclus in Lisabona in hotel de 4*
- 5 nopti cazare cu demipensiune inclusa in Insula Sal in hotel de 4*
- 2 nopti cazare cu demipensiune inclusa in Insula Santiago in hotel de 4*
- transport intern pe toata durata programului cu vehicul dotat cu aer conditionat, adaptat la nr. de turisti
- tururile si transferurile mentionate in program
- tur panoramic al orasului Lisabona cu ghid local
- excursie la minele de sare Pedra da Lume din Insula Sal
- tur panoramic cu ghid local al orasului Praia din Insula Santiago
- conducator roman de grup
- asigurarea agentiei in caz de insolvabilitate / faliment
- BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI care include Asigurare medicala, pe intreaga durata a programului, care acopera o suma maxima de 30.000 euro/pers. (cheltuieli medicale de urgenta si/sau repatriere, insa care nu este menita a acoperi complicatiile sau recidivele bolilor/afectiunilor de care dumneavoastra suferiti anterior inceperii calatoriei) si Asigurarea STORNO de calatorie, care acopera pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate, a carei valoare storno acopera tariful total al circuitului (cu fransiza de 10%); acest mijloc de protectie financiara acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei; se poate incheia turistilor cu varsta maxima de 74 ani impliniti
Nu include
- taxele de aeroport, combustibil, securitate si serviciu pentru toate zborurile: aprox. 495 euro/pers., care se platesc odata cu excursia (pot fi modificate de compania aeriana, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion)
- taxa de viza Capul Verde: aprox. 35 euro/ pers., se achita personal la intrarea in Capul Verde pe aeroportul din Insula Sal
- Cina Festiva de Revelion aprox. 60 euro/pers.
- taxele de oras care se achita individual la receptia hotelurilor
- bacsisuri: 45 euro/pers. pentru soferi, mai putin pentru bagajisti (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire); bacsisurile nu se refera si la excursiile optionale
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi etc.
- excursiile optionale se rezerva si se achita din tara, tarifele acestora fiind calculate pentru un minim de 15 participanti; in cazul in care numarul participantilor este mai mic, tariful se va recalcula; in functie de timpul disponibil, la fata locului, se mai pot organiza si alte excursii optionale propuse de partenerii locali
excursie de 1 zi la Sintra – Cabo da Roca – Cascais – Estoril cu ghid local: aprox. 60 euro/pers.
excursie de 4 ore cu catamaranul in Insula Sal: aprox. 35 euro/pers.
excursie la Cidade Velha din Insula Santiago: aprox. 30 euro/pers.
Turul Insulei Sal: aprox. 60 euro/pers.

Oferta din categoria: 
Revelion Portugalia si Insulele Capului Verde 2020 Revelion in paradisul exotic african al Oceanului Atlantic - 10 zile / 1810 EURO
Plecare Pana la
27.Dec.2019 05.Jan.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 22.07.2019
# #