Circuit 25.02.2023 EXCURSIE 2 ZILE DRAGOBETE IN HARGHITA – COVASNA -PETRECERE BALVANYOS , PRET: 530 LEI/PERS

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

25.02.2023 EXCURSIE 2 ZILE DRAGOBETE IN HARGHITA – COVASNA -PETRECERE BALVANYOS , PRET: 530 LEI/PERS / 2 zile

» Plecari: 25.Feb.2023

» Transport: cu Autocar
» Durata: 2 zile
» Pret: de la 530 RON de persoana

» Categorie cazare 2/3*

» Traseu: EXCURSIE 2 ZILE DRAGOBETE IN HARGHITA – COVASNA -PETRECERE BALVANYOS


Ziua 1: Plecare ora 06:30 din Bucuresti (Piata Unirii Aleea Dealul Mitropoliei) pe ruta Bucuresti – Focsani – Balvanyos.
• Castelul Kalnoky, adaposteste Muzeul Vietii Transilvanene, care incearca sa infatiseze modul de viata al nobililor transilvaneni din secolul al XIX-lea. Muzeul ocupa intregul parter al fostului conac de vanatoare din Miclosoara.
• Fabrica de Bere artizanala Csiki Sor (degustare de bere artizanala, tur al fabricii cu prezentarea technologiei fabricarii berii + masa de pranz – ciolan afumat in crusta de paine facut la cuptor) – 75 lei/pers – nu este inclus in costul excursiei, se achita in agentie inainte de plecare.

Cazare cu cina festiva la Balvanyos (bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse).

Ziua 2: Mic dejun. Vizitam:
• Ne deplasam catre Harghita-Bai, statiune balneoclimaterica situata la peste 1300 m altitudine. Cunoscuta pentru mofetele sale, pentru apele minerale vindecatoare si pentru conditiile favorabile sporturilor de iarna, statiunea atrage in fiecare an turistii dornici sa petreaca aici un concediu relaxant. Timp liber pentru activitati individuale.

Plecare spre Bucuresti, sosire in functie de trafic.


Servicii incluse:
Pretul include: Transport cu autocar clasificat, cazare 1 noapte cu mic dejun + cina festiva la Balvanyos, ghid de turism.
Pretul nu include: cheltuieli personale, taxa de vizitare a obiectivelor turistice – are caracter orientativ (Castel Kalnoky – 15 lei/adult), vizitare Fabrica de bere Csiki Sor + degustare bere + masa de pranz (ciolan afumat in crusta de paine, facut la cuptor) - 75 lei/pers - se achita in agentie inainte de plecare, taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata, alte costuri neprecizate la rubrica pretul include.NOTA :
TARIFELE SUNT DINAMICE SI SE POT MODIFICA, OFERTA ESTE VALABILA IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE LA TRANSPORT CAT SI LA UNITATE DE CAZARE

Nou! Pentru pachetele turistice din Romania acceptam plata si cu vouchere de vacanta (Edenred - Ticket vacanta, Cheque Vacances si Sodexo - Turist pass)
Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile
Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.
Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.
In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil

Oferta din categoria:


 
25.02.2023 EXCURSIE 2 ZILE DRAGOBETE IN HARGHITA – COVASNA -PETRECERE BALVANYOS , PRET: 530 LEI/PERS - 2 zile / 530 RON
Plecare Pana la
25.Feb.2023 26.Feb.2023 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 02.12.2022
# #