Circuit 29.04.2021 Autocar din Brasov Paste in Dobrogea si Delta Dunarii, 339 euro/persoană, of79

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

29.04.2021 Autocar din Brasov Paste in Dobrogea si Delta Dunarii, 339 euro/persoană, of79 / 6 zile

» Plecari: 29.Apr.2021

» Transport: cu Autocar
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 339 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Dobrogea si Delta Dunarii


OF 79

PAȘTE ÎN DOBROGEA ȘI DELTA DUNĂRII

Plecare 29.04.2021

Tarif plecare din Bistrita, Dej, Cluj - Napoca, Turda, Tg Mures, Sighisoara: 379 euro/persoană (cazare în cameră dublă), 5 nopti de cazare!

Tarif plecare din Brasov: 339 euro/persoană (cazare în cameră dublă) 4 nopti cazare!
Tarif plecare din Bucuresti: 319 euro/persoană (cazare în cameră dublă) 3 nopti cazare!

PROGRAM
Ziua 1 - Joi, 29.04.2021: Bistrița – Cluj Napoca - Brasov - București (560 km)
La ora 06:30, va avea loc întâlnirea cu reprezentantul agenției Ruefa Escape Travel, la Autogara Tabita (Calea Moldovei nr.18), din Bistrița, pentru îmbarcare. La ora 07:00 vom porni spre București, supranumit în anii 1900 „Micul Paris”, datorită oamenilor de cultură, a vieții urbane, precum și a arhitecturii clădirilor inspirată din cea pariziană. Facem un tur panoramic al capitalei, cu autocarul, trecând pe sub Arcul de Triumf, prin Piața Victoriei și pe Calea Victoriei. Ne oprim pentru o promenadă prin Centrul istoric, unde vom avea posibilitatea să pășim pe străduțele întortocheate și să simțim freamătul orașului. Hanul lui Manuc, loc de poposire al târgoveților de odinioară, Curtea Veche, construită la sfârșitul secolului al XIV-lea, cu ruinele Palatului Voievodal, Palatul BNR, un simbol al capitalei, Caru cu Bere, renumita berărie bucureșteană a anilor 1879 și Mănăstirea Stavropoleos, datând din 1724, sunt câteva dintre piesele de rezistență ale Bucureștiului. Ni se va părea de-a dreptul fascinantă împletirea de vechi și nou, vom admira clădirile istorice, vom fi ademeniți de restaurantele și cafenelele moderne, ne vom opri să cumpărăm suveniruri care să ne amintească de farmecul unui oraș viu, aflat în continuă dezvoltare. După o primă zi obositoare, dar frumoasă, ne vom caza la Hotel Ambiance 3* (sau similar), din București.

Ziua 2 - Vineri, 30.04.2021: București – Tulcea - Murighiol (350km)
Servim micul dejun, apoi pornim spre ținuturile Dobrogei, provicie istorică ce ascunde un tezaur fascinant de locuri atractive și interesante. Pe drum, la o distanță de 30 km de Tulcea, ne iese în cale Mănăstirea Celic Dere, unde pătrundem într-o atmosferă monahală, unde tot ceea ce ne înconjoară vibrează de credință, evlavie și nădejde. Mănăstirea are aspectul unui sat cu căsuțe răsfirate, în incinta mănăstirii aflându-se și o moară de vânt. Adevărată vatră a ortodoxiei, mănăstirea găzduiește obiecte de cult prețioase, vechi cărți bisericești, printre care și un valoros exemplar al Bibliei de la București, tipărită în 1688. La câțiva kilometri distanță, așezată la poalele unui deal cu păduri seculare de tei, se află Mănăstirea Cocoș, o altă oază de liniște, unde călugării se roagă pentru iertarea și prosperitatea neamului românesc. Mănăstirea a primit această denumire în urma legendei care spune că într-o noapte, în vechime, dinspre pădure s-a auzit cântând un cocoș de munte și un sunet de toacă, semn al chemării la rugăciune. Călugării spun că și acum se mai aude cocoșul cântând în miezul nopții, deși cocoșii de munte au dispărut de câteva secole de pe aceste meleaguri. Așezământ religios ce datează din 1679, mănăstirea se înalță ca o mărturie vie a credinței, de la primii sihaștri care au locuit-o și până la călugării care trăiesc cu Dumnezeu în suflet, în acest loc retras. După acest popas spiritual, ne îndreptăm spre o altă destinație interesantă: Crama Sarica Niculițel, unde cine dorește poate să deguste vinurile alese și nobile, care își trag seva și aroma din cele mai vechi podgorii ale Dobrogei. Ajungem la Tulcea, oraș situat pe șapte coline, populat din vremuri străvechi și devenit astăzi un oraș modern, industrial, cu port pentru navele de pasageri, de transport sau de pescuit oceanic. Vizităm Monumentul Independenței, dedicat eroilor Războiului de Independență și reunirii Dobrogei cu statul român, a cărui piatră de fundație a fost pusă chiar de către Regele Carol I. Amplasarea sa pe Colnicul Hora permite vizitatorilor o vedere panoramică asupra orașului. În prag de seară, ne retragem spre cazare la hotel/pensiune 3* in zona Murighiol/Uzlina. Cină și program disco.

Ziua 3 - Sâmbătă, 01.05.2021: Excursie cu barca în Delta Dunării (optional)
Începem ziua cu micul dejun. Timp liber pentru a ne bucura de facilitatile hotelului (piscina, tenis de camp, tenis de masa, volei, baschet, biliard, etc.) sau Excursie optionala cu barca pe canalele deltei, un loc fantastic în care mărețul și bătrânul fluviu își încheie lunga și obositoare călătorie începută din Munții Pădurea Neagră, Germania. Ne vom bucura de un spectacol unic pe care natura îl pune în scenă, de jur împrejurul nostru. Cu putin noroc, putem observa pelicani la pescuit, putem fotografia diverse specii de pasari, de la Tiganusi, Starci, Egrete, Lebede la pasari rapitoare ca Eretii de Stuf si chiar regele deltei – Vulturul Codalb.
Rezervație naturală, frumoasă în orice anotimp, Delta Dunării este un muzeu plutitor, un rai pentru păsările, peștii și plantele pe care le găzduiește și o binecuvântare pentru orice iubitor de natură. După această expediție memorabilă, ne întoarcem la cazare, unde ne vom bucura de putin timp liber, pana la miezul noptii cand vom merge la Slujba de Inviere. Întoarcere la cazare.

Ziua 4 - Duminică, 02.05.2021: Delta Dunării - timp liber pentru petrecerea Sarbatorii de Paste!
Servim micul dejun, dupa care ne bucuram de timpul liber si activitatile in aer liber: posibilitate inchiriere undite pentru pescuit, concurs ”Gaseste ouale ascunse de Iepuras”, concursuri de indemanare, campionat ping-pong. Excursie 2 h pe lacurile Uzlina si Pojarnia, inclusa in program.
Pranz traditional de Paste din care nu vor lipsi : oua rosii, drob de miel, ciorba miel, fripura si stufat de miel dar si preparate din peste si pui/porc, pasca si cozonac .
Dupa-amiaza timp liber (piscina, tenis de camp, tenis de masa, volei, baschet, biliard etc.). Cina campeneasca la foc de tabara si cazare la acelasi hotel.

Ziua 5 - Luni, 03.05.2021: Murighiol - Constanta - București - Brașov (550 km)
După micul dejun, mergem în călătoria noastră în ținuturile istorice ale Dobrogei, care încă ascund comori nedescoperite, la Constanța, prin Centrul Vechi, unde este concentrată toată istoria antică și medievală a orașului. Străbatem străduțele cu clădirile emblematice ale orașului, care păstrează reminescențele epocii glorioase de altădată. Cele mai vechi biserici din oraș, cea ortodoxă și cea romano-catolică, geamia, sinagoga, Muzeul de Istorie și Arheologie, statuia poetului Ovidiu, Muzeul de Sculptură „Ion Jalea”, Cazinoul, Acvariul și „Amiralitatea” sunt doar câteva mărturii arhitectonice din istoria orașului, peste multe dintre ele observându-se amprenta lăsată de trecerea necruțătoare a timpului. Sosire si cazare la hotel de 3* in Brașov.

Ziua 6 - Marti, 04.05.2021: Brasov – Cluj Napoca - Bistrița (380 km)
Începem ziua cu mic dejun și vizita orasului Brasov: centrul istoric si Biserica Neagra. Sosire in Bistrita in cursul serii.


Servicii incluse:
Tariful include următoarele servicii:

 Transport cu autocar clasificat;
 2 nopți de cazare la hotel/pensiune de 3* In Bucuresti si Brasov, cu mic dejun inclus;
 3 nopti de cazare cu Pensiune Completa in Murighiol, la hotel/pensiune de 3*;
 Excursie de 2 ore pe lacurile Uzlina si Pojarnia.
 Însoțitor de grup, reprezentant specializat din partea agenției


Tariful nu include:
 Taxele de intrare la obiectivele turistice;
 Excursie cu barca în Delta Dunării (35 euro/persoana).


Tarife:
Supliment camera single: 129 euro
Copil <12 ani: 279 euro cazat in camera cu 2 adulti.

informatii utile

 Orice persoana care intra in perimetrul Administratiei Rezervatiei Biosferei Deltei Dunarii are obligatia de a plati Taxa de intrare in rezervatie (5 Ron/zi, 15 Ron/saptamana, 30 Ron/an) si de a face dovada platii acestei taxe organelor abilitate in control pe teritoriul ARBDD. Recomandam celor care participa la excursii, a avea aceasta dovada de plata a taxei ARBDD asupra lor, pe toata durata excursiei. Taxa se schita online de fiecare client direct catre ARBDD.
 Purtarea vestei de salvare este obligatorie in timpul deplasarii ambarcatiunilor; in caz de nepurtare a vestei de salvare, persoana in cauza, dar si conducatorul ambarcatiunii, vor fi amendati de catre organele abilitate de a efectua controale pe teritoriul ARBDD.


NOTA :
TARIFELE SUNT DINAMICE SI SE POT MODIFICA, OFERTA ESTE VALABILA IN LIMITATA LOCURILOR DISPONIBILE LA TRANSPORT CAT SI LA UNITATATE DE CAZARE

Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile

Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.

Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil

Oferta din categoria:


 
29.04.2021 Autocar din Brasov Paste in Dobrogea si Delta Dunarii, 339 euro/persoană, of79 - 6 zile / 339 EURO
Plecare Pana la
29.Apr.2021 04.May.2021 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Pensiune completa inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 28.11.2020
# #