Circuit CAZANELE DUNARII SI CASTELUL CORVINILOR | 4 zile | Transport autocar | de la 850 le/pers. -129

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

CAZANELE DUNARII SI CASTELUL CORVINILOR | 4 zile | Transport autocar | de la 850 le/pers. -129 / 4 zile

» Plecari: 11.Aug.2022

» Transport: cu Autocar
» Durata: 4 zile
» Pret: de la 850 RON de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Orsova - Portile de Fier - Belgrad - Timisoara - Hunedoara - Alba Iulia - Turda


Ziua 1. La ora 05:30, va avea loc întâlnirea cu reprezentantul agenției pentru îmbarcare. La ora 06:00 vom pleca spre Orșova, oraș situat pe malul lacului de acumulare Porțile de Fier I, de unde pornim într-o croazieră spectaculoasă spre Cazanele Dunării, unde mărețul fluviu parcurge cea mai îngustă și mai grandioasă zonă din Defileul Dunării, pe teritoriul României. La mijlocul Cazanelor Mici, în Golful Mraconia, pe malul românesc, admirăm Chipul lui Decebal, cea mai mare sculptură în stâncă din Europa, ridicată în cinstea regelui dac, cu o înălțime de 55 m și o lățime de 25 m. Cazare si cina la Orsova.(450 km).
Ziua 2. După micul dejun, ne continuăm aventura cu Cascada Bigăr, o adevărată comoară a naturii ascunsă în Munții Aninei, din județul Caraș-Severin. Aflată în topul celor mai frumoase cascade din lume, Cascada Bigăr, este unică prin imaginea ireală creată de perdelele de apă ce se revarsă peste stâncile îmbrăcate de muşchi. Continuam spre granița cu Serbia, la Belgrad, cunoscut și ca „Orașul Alb”. Facem un tur panoramic: Biserica Sfântul Sava, Piața Slavia, Palatul Belgrad, Primăria, Parlamentul, Muzeul Național și Universitatea. Ne bucurăm apoi de un tur pietonal în Parcul Kalemegdan, unde se află Fortăreața Kalemegdan, situată la confluența râului Sava cu fluviul Dunărea, amintind de timpuri istorice zbuciumate, întipărite în zidurile de piatră ale vechii cetăți. Ne lăsăm cuprinși de freamătul orașului, de ritmurile sârbești ce răsună din restaurantele locale și ne ademenesc să gustăm plăcinta burek sau pljeskavica sârbească, adevărate delicii tradiționale. Cazare la Hotel Oasis 3* (sau similar), din Belgrad. (250 km).
Ziua 3. Servim micul dejun la hotel și luăm drumul Timișoarei, unde vom vizita Piața Victoriei, înconjurată de cladiri impunătoare, în stilul anilor 1900, și se întinde de la Palatul Culturii, ce găzduiește Opera și Teatrul Național, până la Catedrala Mitropolitană Ortodoxă, declarată monument de artă, fiind totodată cel mai mare edificiu de cult din Timișoara. Lăsăm în urmă mândrul ținut bănățean și ne îndreptăm spre legendara cetate medievală a Hunedoarei, cunoscută sub numele de Castelul Corvinilor sau Castelul Huniazilor. Construcția, demarată de Iancu de Hunedoara, între anii 1441-1456, a fost continuată și finalizată de fiul voievodului transilvănean, Matei Corvin. După această incursiune în vremuri de mult trecute, ne retragem pentru cazare la hotel in Deva 3* (400 km).
Ziua 4. Dupa micul dejun pornim spre Cetatea Devei, una dintre cele mai importante fortificatii din Evul Mediu. Aici urcam cu telecabina si admiram privelistea uimitoare asupra orasului Deva. Pornim spre casa, iar pe drum, vizitam Cetatea de la Alba Iulia, construita in stil Vauban in timpul Imperiului Habsburgic, din initiativa lui Eugen de Savoya, iar apoi mai facem un ultim și binemeritat popas la Salina Turda, care de-a lungul existenței a cunoscut mai multe etape de înflorire și decădere. Numită azi „minunea din adâncuri”, salina este un grandios ansamblu subteran, care evocă istoria exploatării miniere a sării, oferind un spectacol inedit prin designul modern. Ne continuăm drumul spre Bistrița, unde ajungem în cursul serii, în funcție de condițiile meteo și de trafic (300 km).

* tariful cu Early Booking este valabil pana in 30.04.2022.
** tarif standard 900 Lei/ pers in camera dubla

Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere.


Servicii incluse:
Tariful include:
- 3 nopti cazare cu demipensiune la hotel 3*;
- ghid însotitor din partea agentiei;
- transport cu autocar modern, climatizat 3*,

Tariful nu include:
- intrarile la obiectivele turistice din program, masa de pranz, asigurare medicala si storno,

Oferta din categoria:


 
CAZANELE DUNARII SI CASTELUL CORVINILOR | 4 zile | Transport autocar | de la 850 le/pers. -129 - 4 zile / 850 RON
Plecare Pana la
11.Aug.2022 14.Aug.2022 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 05.04.2022
# #