Circuit CIRCUIT 3 ZILE CAII SALBATICI INSULA OSTROV – CETATEA GOLUBAT

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

CIRCUIT 3 ZILE CAII SALBATICI INSULA OSTROV – CETATEA GOLUBAT / 3 zile

» Plecari: 08.Sep.2023, 13.Aug.2023, 21.Jul.2023, 01.Jun.2023

» Transport: cu Autocar
» Durata: 3 zile
» Pret: de la 750 RON de persoana

» Categorie cazare 2/3*

» Traseu: CIRCUIT 3 ZILE CAII SALBATICI INSULA OSTROV – CETATEA GOLUBAT
CIRCUIT 3 ZILE CAII SALBATICI INSULA OSTROV – CETATEA GOLUBAT

PERIOADA: 01.06.2023 – 03.06.2023 (JOI – SAMBATA)
PERIOADA: 21.07.2023 – 23.07.2023 (VINERI – DUMINICA)
PERIOADA: 13.08.2023 – 15.08.2023 (DUMINICA – MARTI)
PERIOADA: 08.09.2023 – 10.09.2023 (VINERI – DUMINICA)

PRET: 750 LEI/PERS DURATA: 3 ZILE / 2 NOPTI


Ziua 1: Plecare ora 06:30 din Bucuresti (Piata Unirii Aleea Dealul Mitropoliei) pe ruta Bucuresti – Pitesti – Craiova – Drobeta Turnu Severin. Vom vizita:
• Muzeul Regiunii Portilor de Fier cu vizitarea Expozitiilor Permanente, Acvariul si Parcul Arheologic.
• Muzeul Hidrocentralei Portile de Fier I a fost deschis in anul 1976, la patru ani de la inaugurarea Sistemului Hidroenergetic si de Navigatie Portile de Fier. Pe langa exponatele de istorie-arheologie, Muzeul Hidrocentralei Portilor de Fier I gazduieste expozitii de Etnografie si arta populara, dar si Stiintele Naturii.

Cazare la hotel/pensiune in zona Drobeta Turnu Severin/Moldova Noua.

Ziua 2: Mic dejun. In drumul nostru catre locul de unde vom incepe croaziera spre Insula Ostrov, vom admira Chipul lui Decebal (oprire pt sesiune de fotografii de pe pod) si Cetatea Tricule.
• Croaziera si vizita Insula Ostrov (durata aproximativ 2-3 ore). Insula Ostrov este situata pe Dunare, in apropiere de Moldova Veche. Aici predomina palcuri de padure cu flora si fauna specifica zonelor umede. Pe insula exista o colonie de cai salbatici, aproximativ 120 la numar, care traiesc in libertate deplina. Caii apartineau candva sarbilor care traiau in Moldova Veche.
• Cascada Buraul Mare (vom merge pe jos aproximativ 10 minute pana la aceasta, recomadam echipament sport).
• Cascada Modavita, situata in Muntii Locvei, este unul dintre cele mai importante obiective turistice ale Clisurii Dunarii.
Cazare la hotel/pensiune in zona Drobeta Turnu Severin/Moldova Noua.

Ziua 3: Mic dejun. Vom vizita:
• Cetatea Golubat este o fortareata medievala situata pe malul drept al Dunarii, in apropierea Portilor de Fier. Fortareata a fost construita in veacul al XIV-lea si este inscrisa in lista monumentelor culturale de importanta exceptionala ale Republicii Serbia.
• Situl Lepinski Vir, situat in Serbia, reprezinta ramasitele celei mai vechi asezari sedentare din Europa. Situl a fost descoperit in timpul cercetarilor ample din Derdap, care au fost efectuate datorita constructiei hidrocentralei Derdap I.

Plecare catre Bucuresti, sosire in functie de trafic.


Servicii incluse:
Pretul include: Transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international, cazare 2 nopti + mic dejun la Hotel/Pensiune 2-3* in zona Drobeta Turnu Severin/Moldova Noua, ghid de turism atestat.

Pretul nu include: cheltuieli personale; taxa de vizitare a obiectivelor turistice (are caracter orientativ): Muzeul Hidrocentralei Portile de Fier I - 12 lei/pers, Muzeul Regiunii Portilor de Fier - 25 lei/pers, Croaziera Insula Ostrov + taxa de acces rezervatie - 60 lei/pers; Cetatea Golubat zona 1 - 450 dinari (19 lei/pers); taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata, alte costuri neprecizate la rubrica pretul include.


NOTA :
TARIFELE SUNT DINAMICE SI SE POT MODIFICA, OFERTA ESTE VALABILA IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE LA TRANSPORT CAT SI LA UNITATE DE CAZARE

Nou! Pentru pachetele turistice din Romania acceptam plata si cu vouchere de vacanta (Edenred - Ticket vacanta, Cheque Vacances si Sodexo - Turist pass)

Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile
Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.
Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.
In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil

Oferta din categoria:


 
CIRCUIT 3 ZILE CAII SALBATICI INSULA OSTROV – CETATEA GOLUBAT - 3 zile / 750 RON
Plecare Pana la
08.Sep.2023 10.Sep.2023 Rezervare
13.Aug.2023 15.Aug.2023 Rezervare
21.Jul.2023 23.Jul.2023 Rezervare
01.Jun.2023 03.Jun.2023 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 02.12.2022
# #