Circuit CIRCUIT 3 ZILE CLUJ NAPOCA SI TRANSILVANIA DE NORD, PRET: 750 LEI / PERS

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

CIRCUIT 3 ZILE CLUJ NAPOCA SI TRANSILVANIA DE NORD, PRET: 750 LEI / PERS / 3 zile

» Plecari: 27.Oct.2023, 22.Sep.2023, 20.Aug.2023, 17.Jul.2023, 22.Jun.2023, 29.Apr.2023

» Transport: cu Autocar
» Durata: 3 zile
» Pret: de la 750 RON de persoana

» Categorie cazare 2/3*

» Traseu: CLUJ NAPOCA SI TRANSILVANIA DE NORD,
CIRCUIT 3 ZILE CLUJ NAPOCA SI TRANSILVANIA DE NORD

PERIOADA: 29.04.2023 – 01.05.2023 (SAMBATA - LUNI) VACANTA 1 MAI
PERIOADA: 22.06.2023 – 24.06.2023 (JOI - SAMBATA)
PERIOADA: 17.07.2023 – 19.07.2023 (LUNI - MIERCURI)
PERIOADA: 20.08.2023 – 22.08.2023 (DUMINICA - MARTI)
PERIOADA: 22.09.2023 – 24.09.2023 (VINERI - DUMINICA)
PERIOADA: 27.10.2023 – 29.10.2023 (VINERI - DUMINICA)

Ziua 1: Plecare ora 06:00 din Bucuresti (Piata Unirii Aleea Dealul Mitropoliei) pe ruta Bucuresti – Pitesti – Rm Valcea – Cluj – Napoca. Vom vizita:
• Manastirea Cozia este situata la 3 km de statiunea balneo-climaterica Calimanesti Caciulata, pe malul drept al raului Olt. Cu o existenta de peste sase secole, Manastirea Cozia va aminti intotdeauna de Voievodul Tarii Romanesti, Mircea cel Mare, gloriosul ei ctitor, precum si de alti mari domnitori romani si straini de care trecutul ei este legat.
• Cluj Napoca - vom face un tur al pricipalelor obiective din centrul orasului: Casa Matei Corvin, una dintre cele mai vechi monumente de arhitectura din Cluj-Napoca, unicul palat clujean din epoca de tranzitie de la stilul gotic la cel renascentist, Monumentul Matei Corvin din Piata Unirii, proiectat pe fatada sudica a Bisericii Romano-Catolice Sf Mihail, Monumentul Avram Iancu ridicat in anul 1995 in cinstea memoriei personajului istoric roman de catre sculptorul Ilie Berindei), Turnul Croitorilor (ridicat dupa 1405, turnul face parte din a doua incinta fortificata prin sistemul de ziduri si intarituri ale orasului ridicate in prima jumatate a secolului al XV-lea si continuate pana in secolul al XVII-lea).
Cazare la hotel/pensiune in zona Cluj-Napoca.

Ziua 2: Mic dejun. Ne vom deplasa pe traseul Bontida - Gherla - Dej si vom vizita:
• Castelul Banffy din Bontida, considerat in epoca sa de aur Versailles-ul Transilvaniei, a fost construit treptat din sec. XVI, primindu-si forma finala in mijlocul secolului al XIX-lea. Cele mai importante perioade de constructie au fost cele renascentiste si cele baroc.
• Catedrala Armeano-Catolica Sf Treime din Gherla a fost construita in anul 1776 si este situata pe latura sudica a pietei centrale a orasului. Cladirea se compune dintr-o nava ampla si un cor cu inchidere semicirculara, cu un turn mare si doua turnuri mai mici adosate. In contrast cu exteriorul, interiorul catedralei este un spatiu unitar in stil baroc matur. Picturile murale actuale ale bisericii au fost realizate in campania de restaurare din anii 1930, fiind opera pictorului Ferenc Herczeg. Aceasta este una dintre cele mai mari catedrale armene din lume.
• Manastirea Nicula renumita pentru icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului cu Pruncul, se afla la cativa kilometri distanta de orasul Gherla, in localitatea Nicula, intre multe dealuri impadurite. Manastirea Nicula este o manastire in jurul careia a luat nastere unul dintre cele mai mari pelerinaje, atat din tara, cat si din lumea ortodoxa. Manastirea Nicula este unul dintre cele mai vechi asezaminte monahale nu doar din spatiul transilvanean, ci din intreg spatiul romanesc.
• Tur pietonal Dej in care vom descoperi cladiri si monumente istorice cum sunt Palatul Justitiei, Monumentul Eroilor, statuia Lupa Capitolina.
Cazare la hotel/ pensiune in zona Cluj-Napoca.

Ziua 3: Mic dejun. Vom vizita:
• Parcul Etnografic National Romulus Vuia din Cluj-Napoca, primul muzeu in aer liber din Romania. A fost infiintat la 1 iunie 1929 ca sectie a Muzeului Etnografic al Ardealului, prin hotararea Ministerului Cultelor si Artelor. Parcul National a fost recunoscut oficial prin Legea privitoare la organizarea Muzeului Etnografic al Transilvaniei si a Parcului National din Cluj, publicata in Monitorul Oficial din 5 aprilie 1932. Intemeietorul parcului, etnograful Romulus Vuia, a optat pentru o forma de organizare in care unele gospodarii rurale originale urmau sa fie locuite de tarani, antrenati in activitati economice traditionale.
• Cetatea taraneasca fortificata Calnic este situata in centrul comunei cu acelasi nume din Podisul Secaselor si este inscrisa pe lista Patrimoniului UNESCO.

Plecare catre Bucuresti, sosire in functie de trafic.


Servicii incluse:

Pretul include: Transport cu autocar clasificat, cazare 2 nopti + mic dejun la Hotel/Pensiune 2-3* in zona Cluj-Napoca, ghid de turism atestat.

Pretul nu include: cheltuieli personale, intrarile la obiectivele turistice (tarifele sunt orientative): Castel Banffy Bontida - 10 lei/adult, 5 lei/ copil, elev, Cetatea Calnic - 6 lei/pers, taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata, alte costuri neprecizate la rubrica pretul include.NOTA :
TARIFELE SUNT DINAMICE SI SE POT MODIFICA, OFERTA ESTE VALABILA IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE LA TRANSPORT CAT SI LA UNITATE DE CAZARE
Nou! Pentru pachetele turistice din Romania acceptam plata si cu vouchere de vacanta (Edenred - Ticket vacanta, Cheque Vacances si Sodexo - Turist pass)
Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile
Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.
Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.
In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil

Oferta din categoria:


 
CIRCUIT 3 ZILE CLUJ NAPOCA SI TRANSILVANIA DE NORD, PRET: 750 LEI / PERS - 3 zile / 750 RON
Plecare Pana la
27.Oct.2023 29.Oct.2023 Rezervare
22.Sep.2023 24.Sep.2023 Rezervare
20.Aug.2023 22.Aug.2023 Rezervare
17.Jul.2023 19.Jul.2023 Rezervare
22.Jun.2023 24.Jun.2023 Rezervare
29.Apr.2023 01.May.2023 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 02.12.2022
# #