Circuit CIRCUIT 3 ZILE TURUL SALINELOR

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

CIRCUIT 3 ZILE TURUL SALINELOR / 3 zile

» Plecari: 13.Oct.2023, 23.Aug.2023, 28.Jun.2023, 05.May.2023

» Transport: cu Autocar
» Durata: 3 zile
» Pret: de la 750 RON de persoana

» Categorie cazare 2/3*

» Traseu: Bucuresti - Focsani - Targu Ocna - Slanic Moldova – Balvanyo – Tg. Secuiesc -Praid- Salina Turda - Bucuresti


CIRCUIT 3 ZILE TURUL SALINELOR

PERIOADA: 05.05.2023 – 07.05.2023 (VINERI – DUMINICA)
PERIOADA: 28.06.2023 – 30.06.2023 (MIERCURI – VINERI)
PERIOADA: 23.08.2023 – 25.08.2023 (MIERCURI – VINERI)
PERIOADA: 13.10.2023 – 15.10.2023 (VINERI – DUMINICA)

PRET: 750 LEI / PERS // DURATA: 3 ZILE / 2 NOPTI

Ziua 1: Plecare din Bucuresti la ora 06:00 (Piata Unirii, Baza Dealului Mitropoliei) pe ruta Bucuresti - Focsani - Targu Ocna - Slanic Moldova – Balvanyos. Vom vizita:
• Salina Tg. Ocna este una dintre cele mai vechi saline din tara noastra, fiind totodata a treia salina ca marime. Detine cea mai mare baza de tratament din tara, care ofera conditii pentru relaxare, miscare si tratarea afectiunilor respiratorii. In interior este amenajat unul dintre putinele lacasuri de cult din Romania construite in saline, ce poarta hramul Sfintei Varvara.
• Statiunea Slanic Moldova este cunoscuta in randul turistilor datorita izvoarelor sale cu ape minerale, ale caror calitati au fost premiate cu medalii internationale, dar si datorita cladirilor interbelice. Cea mai cunoscuta cladire dintre toate este cea a Cazinoului. Cunoscut si sub denumirea Cazinoul Regal, a fost construit in timpul regelui Carol I. Construit pentru a atrage turistii in statiune, cazinoul are o arhitectura care imbina mai multe stiluri, cel de baza fiind stilul Art Nouveau, cu influente neorenascentist si neoromanesc. Simbol al statiunii Slanic Moldova, cladirea reda cu succes atmosfera secolului al XIX-lea.
• Pasul Oituz a constituit dintotdeauna una dintre cele mai importante porti ale Transilvaniei. Pasul asigura legatura intre orasele Onesti si Targu Secuiesc.
Cazare la hotel/pensiune in zona Balvanyos – Tg. Secuiesc.

Ziua 2: Mic dejun.Vom vizita:
• Salina Praid este o mina de sare gema din Romania, situata in judetul Harghita. Salina se afla in bazinul muntilor Gurghiului, cuprinsa in Dealul Sarii, formand triunghiul Praid - Ocna de Jos - Ocna de Sus Acest climat unic se recomanda tuturor si nu este un secret faptul ca sederea in microclimatul salinei este benefic pentru anumite probleme de sanatate. Pentru persoanele sanatoase mediul subteran ajuta la relaxare, la infrumusirea pielii si la revigorare.
• Sovata este o statiune cu sezon permanent, care a fost mentionata pentru prima data ca taram vindecator intr-un document din anul 1597, dar abia in 1850 a fost numita statiune balneara. Este inconjurata de dealurile Cireselu, Capela si Bechis, care sunt acoperite cu paduri de amestec si care definesc un climat subalpin cu veri racoroase si ierni blande.
Lacul Ursu s-a format in urma prabusirii unei exploatari de sare la data de 27 mai 1875, fiind astfel singurul lac natural din lume caruia i se cunoaste data de formare. Numele sau provine de la forma pe care o are si despre care se spune ca seamana cu blana unui urs. Lacul prezinta la suprafata un strat izolator de apa dulce, ceea ce permite pastrarea caldurii in apa sarata si impiedica degajarea ei in atmosfera. Cu o suprafata de peste 40.000 mp, lacul Ursu detine titlul de cel mai mare lac helioterm din lume.
Cazare la hotel/pensiune in zona zona Tg. Mures.

Ziua 3: Mic dejun. Vom vizita:
• Salina Turda a fost refacuta intre anii 2008-2010. S-a instalat un lift panoramic, o roata cu gondole, s-a creat un spatiu de agrement cu debarcader in care turistii se pot da cu barcutele. Salina Turda constituie astazi un adevarat muzeu de istorie a mineritului in sare. Sedimentarea sarii a avut loc in bazine marine izolate, in conditii de climat cald si relativ umed pe fondul unei subsidente active. Situat in partea de Nord-Est a orasului, zacamantul se intinde pe o suprafata de aproximativ 45 km, iar grosimea medie a sarii se situeaza in jurul valorii de 250 m. Aparitia sarii la suprafata, ca urmare a erodarii rocilor sterile situate in acoperisul zacamantului de catre Valea Florilor si Valea Sarata, a facut ca prezenta ei sa fie cunoscuta inca din cele mai vechi timpuri.
• Scurta oprire in Alba Iulia pentru a vizita Catedrala Reintregirii Neamului (simbol al reintregirii Romaniei si a Unirii) si Cetatea Alba Carolina.
Plecare spre Bucuresti, sosire in functie de trafic.


Servicii incluse:
Pretul include: transport cu autocar clasificat, 3 nopti cazare Hotel/Pensiune 2-3* cu mic dejun, ghid de turism atestat.

Pretul nu include: intrarile la obiectivele turistice – au caracter orientativ (Salina Tg Ocna – 32 lei/pers, Salina Praid – 50 lei/pers, Salina Turda - 60 lei/pers), cheltuieli personale, taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata, alte costuri neprecizate la rubrica pretul include.

NOTA :
TARIFELE SUNT DINAMICE SI SE POT MODIFICA, OFERTA ESTE VALABILA IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE LA TRANSPORT CAT SI LA UNITATE DE CAZARE

Nou! Pentru pachetele turistice din Romania acceptam plata si cu vouchere de vacanta (Edenred - Ticket vacanta, Cheque Vacances si Sodexo - Turist pass)

Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile
Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.
Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.
In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil

Oferta din categoria:


 
CIRCUIT 3 ZILE TURUL SALINELOR - 3 zile / 750 RON
Plecare Pana la
13.Oct.2023 15.Oct.2023 Rezervare
23.Aug.2023 25.Aug.2023 Rezervare
28.Jun.2023 30.Jun.2023 Rezervare
05.May.2023 07.May.2023 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 14.02.2023
# #