Circuit CIRCUIT 4 ZILE APUSENI – TARA MOTILOR – ROSIA MONTANA

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

CIRCUIT 4 ZILE APUSENI – TARA MOTILOR – ROSIA MONTANA / 4 zile

» Plecari: 31.Aug.2023, 10.Aug.2023, 01.Jul.2023, 02.Jun.2023

» Transport: cu Autocar
» Durata: 4 zile
» Pret: de la 1000 RON de persoana

» Categorie cazare 2/3*

» Traseu: APUSENI – TARA MOTILOR – ROSIA MONTANA


CIRCUIT 4 ZILE APUSENI – TARA MOTILOR – ROSIA MONTANA
PERIOADA: 02.06.2023 – 05.06.2023 (VINERI – LUNI) – VACANTA RUSALII
PERIOADA: 01.07.2023 – 04.07.2023 (SAMBATA- MARTI)
PERIOADA: 10.08.2023 – 13.08.2023 (JOI – DUMINICA)
PERIOADA: 31.08.2023 – 03.09.2023 (JOI – DUMINICA)

PRET: 1000 LEI / PERS DURATA: 4 ZILE / 3 NOPTI

Ziua 1: Plecare ora 06:00 din Bucuresti (PIATA UNIRII, Aleea Dealul Mitropoliei), pe ruta Bucuresti Pitesti – Rm Valcea – Alba Iulia - Valea Ariesului.
• Oprire in Alba Iulia pentru a vizita Catedrala Reintregirii Neamului (simbol al reintregirii Romaniei si a Unirii) si Cetatea Alba Carolina.
Cazare la Hotel / Pensiune pe Valea Ariesului (zona Vartop – Arieseni).


Ziua 2: Mic dejun. Vom Vizita:
• Pestera Meziad este una dintre primele pesteri amenajate si mult timp una dintre cele mai lungi pesteri din Romania (4.750 m lungime cu mai multe nivele) fiind situata in pe Valea Meziadului, in Muntilor Padurea Craiului. Aceasta este inclusa in situl de importanta comunitara Defileul Crisului Repede - Padurea Craiului.
• Pestera cu Cristale Farcu din Muntii Padurea Craiului este parte a sitului Natura 2000 Defileul Vadul Crisului - Padurea Craiului. Este singura pestera cu cristale de calcit amenajata din Europa si a doua din lume care poate fi vizitata fiind descoperita de un miner in timpul lucrarilor la o galerie a fostei mine de bauxita Farcu, cercetari recente atestand si efecte benefice asupra sanatatii oamenilor.
Cazare la Hotel / Pensiune pe Valea Ariesului (zona Vartop – Arieseni).

Ziua 3: Mic dejun. Vom vizita:
• Muzeul La Flutur, Chiscau, este intemeiat de catre Aurel Flutur iar cel mai impresionant exponat este o locomobila ce dateaza din 1910, care este inca functionabila
Principalele categorii de obiecte sunt: ceramica, utilaje, constructii, ateliere, port popular si obiecte de uz gospodaresc.
• Pestera Ursilor - Este formata din 4 galerii principale: Galeria Oaselor, Galeria Emil Racovita, Galeria Lumanarilor si Galeria Stiintifica. A fost descoperita in 1975, cu ocazia unei dinamitari executate la cariera de marmura din zona. Este unul dintre principalele obiective turistice ale Muntilor Apuseni, ea aflandu-se in judetul Bihor.
• Timp liber pentru plimbare pitoresca in Arieseni.
Cazare la Hotel / Pensiune pe Valea Ariesului (zona Vartop – Arieseni).

Ziua 4: Mic dejun. Vom vizita:
• Muzeul mineritului din Rosia Montana, localitatea minieră veche de mai bine de 2.000 de ani. Aici pot fi vizitate fostele galerii romane, pot fi vazute monumente istorice si unelte pentru minerit, precum si constructiile folosite pentru separarea aurului de piatra.
• Scurta oprire in Sibiu.

Plecare spre Bucuresti, sosire in functie de trafic.


Servicii incluse:
Pretul include: Transport cu autocar clasificat, cazare 3 nopti la Hotel/Pensiune 2-3* + mic dejun, ghid de turism atestat.

Pretul nu include: cheltuieli personale, intrari obiective turistice – tarifele au caracter orientativ (Pestera Ursilor - 35 lei/adult, 15 lei/copil; Pestera cu Cristale – 30 lei/pers; Pestera Meziad - 30 lei/pers, Muzeul Mineritului Rosia Montana – 20 lei/pers,taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata, orice alt serviciu care nu este mentionat.


NOTA :
TARIFELE SUNT DINAMICE SI SE POT MODIFICA, OFERTA ESTE VALABILA IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE LA TRANSPORT CAT SI LA UNITATE DE CAZARE

Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile

Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.
Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil

Oferta din categoria:


 
CIRCUIT 4 ZILE APUSENI – TARA MOTILOR – ROSIA MONTANA - 4 zile / 1000 RON
Plecare Pana la
31.Aug.2023 03.Sep.2023 Rezervare
10.Aug.2023 13.Aug.2023 Rezervare
01.Jul.2023 04.Jul.2023 Rezervare
02.Jun.2023 05.Jun.2023 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 02.12.2022
# #