Circuit CIRCUIT 4 ZILE APUSENI – TARA MOTILOR

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

CIRCUIT 4 ZILE APUSENI – TARA MOTILOR / 4 zile

» Plecari: 17.Aug.2022, 14.Jul.2022, 12.May.2022

» Transport: cu Autocar
» Durata: 4 zile
» Pret: de la 900 RON de persoana

» Categorie cazare 2/3*

» Traseu: PERIOADA: 12.05.2022 – 15.05.2022 (JOI – DUMINICA)
PERIOADA: 14.07.2022 – 17.07.2022 (JOI – DUMINICA)
PERIOADA: 17.08.2022 – 20.08.2022 (MIERCURI – SAMBATA


Ziua 1: Plecare ora 06:00 din Bucuresti (PIATA UNIRII - Aleea Dealul Mitropoliei), pe ruta Bucuresti Pitesti – Rm Valcea – Valea Ariesului. Vom vizita:
• Gradinile Italiene de la Banpotoc sau Mica Italie sunt dovada vie a pasiunii pentru gradinarit. Gradina in plan drept este inspirata din perioada renasterii. Gradinile aristocrate, explozie de parfum si culoare, ne asteapta sa le descoperim impreuna.
• Panteonul Motilor (Mormantul lui Avram Iancu) si Gorunul lui Horea - un stejar vechi de circa 400 de ani, cu circumferinta de 9 m, aflat la Tebea).
Cazare + cina Hotel / Pensiune pe Valea Ariesului (zona Vartop – Arieseni).

Ziua 2: Mic dejun.Vom Vizita:
• Pestera Meziad este una dintre primele pesteri amenajate si mult timp una dintre cele mai lungi pesteri din Romania (4.750 m lungime cu mai multe nivele) fiind situata in pe Valea Meziadului, in Muntilor Padurea Craiului. Aceasta este inclusa in situl de importanta comunitara Defileul Crisului Repede - Padurea Craiului.
• Pestera cu Cristale Farcu din Muntii Padurea Craiului este parte a sitului Natura 2000 Defileul Vadul Crisului - Padurea Craiului. Este singura pestera cu cristale de calcit amenajata din Europa si a doua din lume care poate fi vizitata fiind descoperita de un miner in timpul lucrarilor la o galerie a fostei mine de bauxita Farcu, cercetari recente atestand si efecte benefice asupra sanatatii oamenilor.
Cazare + cina Hotel / Pensiune pe Valea Ariesului (zona Vartop – Arieseni).

Ziua 3: Mic dejun.Vom vizita:
• Muzeul La Flutur, Chiscau, este intemeiat de catre Aurel Flutur iar cel mai impresionant exponat este o locomobila ce dateaza din 1910, care este inca functionabila
Principalele categorii de obiecte sunt: ceramica, utilaje, constructii, ateliere, port popular si obiecte de uz gospodaresc.
• Pestera Ursilor - Este formata din 4 galerii principale: Galeria Oaselor, Galeria Emil Racovita, Galeria Lumanarilor si Galeria Stiintifica. A fost descoperita in 1975, cu ocazia unei dinamitari executate la cariera de marmura din zona. Este unul dintre principalele obiective turistice ale Muntilor Apuseni, ea aflandu-se in judetul Bihor.
• Drumetie pana la Cascada Varciorog, una dintre cele mai interesante atractii din Muntii Apuseni. Ne vom deplasa pe jos prin poieni si paduri de brad, de-a lungul raului Varciorog pe cursul caruia se afla cascada (aproximativ 7 km dus – intors, recomandam incaltaminte adecvata unei plimbari usoare in natura). Obligatoriu: echipament de drumetie (bocanci de sezon, polar, geaca impermeabila, rucsac, apa, mancare, etc.).
Cazare + cina Hotel / Pensiune pe Valea Ariesului (zona Vartop – Arieseni).


Ziua 4: Mic dejun.
• Vom efectua o usoara plimbare pana la Cascada Pisoaia - splendida cadere de apa de peste 18 m inaltime situata peste drum de Dealul cu melci. Este rezervatie peisagistica, aflata pe un prag stancos de calcare, inconjurata de o padure de amestec conifere-foioase. Legenda locului spune ca aici au trait doi tineri care s-au indragostit unul de celalalt. Ea provenea dintr-o familie bogata, in timp ce el, era sarac. Cum parintii fetei s-au opus relatiei, ea s-a aruncat de la inaltime iar apa care curge reprezinta lacrimile fetei din poveste.
• Casa Memoriala Avram Iancu – casa in care s-a nascut si a crescut Avram Iancu. Casa are o vechime de peste 200 de ani, fiind construita la sfarsitul secolului al XVIII-lea, chiar de catre parintii lui Avram Iancu. Devenita muzeu inca din anul 1880, prin grija societatii Astra, muzeul a fost extins de-a lungul timpului cu alte doua case cu demisol si subsol ce incadreaza casa originala. In expozitia de etnografie de aici putem admira costume ce atesta portul motesc, opinci, razboaie de tesut si diverse textile.


Sosire in Bucuresti in functie de trafic.


Servicii incluse:
Pretul include: Transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international; Cazare 3 nopti Hotel / Pensiune 2-3* + mic dejun + cina; Ghid de turism atestat.
Pretul nu include: cheltuieli personale, intrari obiective turistice - tarife orientative (Panteonul Motilor - 10 lei/adulti, 2 lei/elev, pensionar; Pestera Ursilor - 35 lei/adult, 15 lei/copil; Pestera cu Cristale - 15 lei/pers; Pestera Meziad - 15 lei/pers, Gradinile Italiene de la Banpotoc - 10 lei/pers; Casa Memoriala Avram Iancu - 8 lei/pers; taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata, se va achita cash de catre turisti la receptie; orice alt serviciu care nu este mentionat.
Supliment single: 400 lei/pers
Avans minim 30% in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii. Diferenta se achita cel tarziu cu 15 zile inainte de plecare. Modalitati de plata: cash in agentiile bancare sau prin transfer bancar (internet banking). Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.
Grup minim: 25 persoane.
Tarife copii:
 Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si loc in autocar, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 40% din pret pachet (360 lei).
 Copiii cu varste 5 ani – 12 ani cazati cu doi adulti achita 70% din pret pachet (630 lei), beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar.
 Copiii cu varsta peste 12 ani sau copiii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Grup minim: 25 persoane.
Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului

Oferta din categoria:


 
CIRCUIT 4 ZILE APUSENI – TARA MOTILOR - 4 zile / 900 RON
Plecare Pana la
17.Aug.2022 20.Aug.2022 Rezervare
14.Jul.2022 17.Jul.2022 Rezervare
12.May.2022 15.May.2022 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 17.03.2022
# #