Circuit CIRCUIT 4 ZILE BUCOVINA DE POVESTE

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

CIRCUIT 4 ZILE BUCOVINA DE POVESTE / 4 zile

» Plecari: 22.Sep.2022, 21.Aug.2022, 04.Jul.2022, 02.Jun.2022

» Transport: cu Autocar
» Durata: 4 zile
» Pret: de la 900 RON de persoana

» Categorie cazare 2/3*

» Traseu: PERIOADA: 02.06.2022 – 05.06.2022 (JOI - DUMINICA)
PERIOADA: 04.07.2022 – 07.07.2022 (LUNI - JOI)
PERIOADA: 21.08.2022 – 24.08.2022 (DUMINICA - MIERCURI)
PERIOADA: 22.09.2022 – 25.09.2022 (JOI - DUMINICA)


Ziua 1: Plecare ora 06:30 din Bucuresti (Piata Unirii – Aleea Dealul Mitropoliei), pe ruta Bucuresti – Buzau – Focsani – Suceava. Vizitam:
• Castelul Sturza din Miclauseni este un castel construit in stil neogotic intre anii 1880-1904 de catre Gheorghe Sturza si sotia acestuia, Maria. Influentele neogotice se regasesc in decoratiunile exterioare precum: turnulete terminate cu flech-uri, crenelurile, rozetele, ogivele de la intrarea in Castel etc.
• Palatul Al. I. Cuza de la Ruginoasa este un palat construit in stil neogotic in anul 1804, care a apartinut initial familiei Sturdza, apoi a intrat in posesia familiei Cuza. Muzeul dedicat Domnului Unirii si-a deschis portile in anul 1982 cu cele doua sectii, de istorie si etnografie.
Cazare + cina la Hotel/ Pensiune in zona Suceava.

Ziua 2: Mic dejun. Vizitam:
• Cetatea de Scaun a Sucevei - cea mai mare cetate contruita in spatiul extracarpatic, fiind consturita in perioada de glorie a Moldovei. Ridicata in perioada lui Petru Musat, cetatea a primit fortificatii importante in timpul lui Stefan cel Mare si a ramas in constiinta poporului drept cetatea care nu a fost cucerita vreodata.
• Muzeul satului Bucovinean reda imaginea de ansamblu a satului traditional bucovinean, arhitectura vernaculara a gospodariilor si a instalatiilor tehnice care ilustreaza ocupatiile, meseriile si mestesugurile zonei, precum si modul de viata al locuitorilor din aceasta regiune.
• Manastirea Dragomirna detine o biserica unica in Romania pentru proportiile sale neobisnuite. De departe este cea mai inalta si cea mai stramta biserica intemeiata vreodata. Manastirea Dragomirna, detine in patrimoniul sau mai multe obiecte cu valoare documentara si artistica de exceptie, acestea fiind prezentate in Sala Gotica: cruce din lemn de abanos ferecata in 1542, un Evangheliar ferecat in 1557, provenit de la Manastirea Voronet, un epitaf din matase brodat cu fir de aur si argint, obiecte de cult datate din secolul XVIII-lea, precum potire, stea, disc si litier.
• Ne vom inchina la Manastirea Putna - Ierusalimul neamului romanesc – prima si cea mai importata ctitorie a Voievodului Stefan cel Mare si Sfant.
Cazare + cina la Hotel/ Pensiune in zona Suceava.

Ziua 3: Mic dejun. Vom vizita:
• Plimbare cu mocanita Hutulca pe plaiuri bucovinene, pe firul raului Moldovita. Mocanita a fost pusa in functiune in anul 1888 si initial era folosita pentru a transporta lemnul din padure catre oras. Dupa un traseu de 12 km vom ajunge intr-un loc de popas, ideal pentru a admira peisajul si a ne infrupta din produsele pregatite cu drag si iscusinta de localnici.
• Muzeul Oului din Moldovita este cel mai mare muzeu cu oua decorate din lume cuprinzand peste 11.000 de exponate, realizate de artistul plastic Lucia Condrea.
• Manastirea Moldovita a fost ctitorita de Pestru Rares, fiul lui Stefan cel Mare si poarta hramul Buna Vestire. Pe peretii exteriori ai manastirii pot fi admirate scene cu caracter istoric, religios sau cultural, iar culorile, care au devenit faimoase in intreaga lume, sunt bine conservate de mai bine de 500 de ani, chiar se spune ca dintre toate bisericile bucovinene picturile exterioare de aici s-au pastrat cel mai bine. In incinta manastirii se afla si un muzeu in care se gasesc diferite piese de mobilier precum un tron domnesc de-al lui Petru Rares, stampila manastirii, broderii, dar si icoane.
• Manastirea Voronet - ridicata in anul 1488 de Stefan cel Mare. Monument UNESCO, Manastirea Voronet a fost supranumita “Capela Sixtina a Estului” datorita frescei care ilustreaza “Judecata de Apoi”, pictata folosind mult cunoscutul pigment “albastru de voronet”. Biserica se inscrie pe lista putinelor monumente de arhitectura religioasa din nordul Moldovei care isi pastreaza in mare masura forma initiala.
Cazare + cina la Hotel/ Pensiune in zona Suceava.

Ziua 4: Mic dejun. Vom vizita:
• Rezervatia de Zimbri si Fauna Carpatina Dragos Voda, unde avem ocazia sa vedem in mediul sau natural, cel mai greu animal european de uscat, zimbrul.
• Oprire Piatra Neamt – TUR PIETONAL (vedere exterioara): Biserica Sfântul Ioan Botezătorul (ridicata in anul 1497 de Ștefan cel Mare) - Turnul lui Stefan – Muzeul de Arta Eneolitica Cucuteni - Muzeul de Istorie şi Arheologie (fosta primarie).
Sosire in Bucuresti in functie de trafic.Servicii incluse:
Pretul include: Transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international, 3 nopti cazare Hotel / Pensiune 2-3* in zona Suceava + mic dejun + cina, ghid de turism atestat;

Pretul nu include: intrarile la obiectivele turistice (tarife orientative): Cetatea de Scaun a Sucevei-12 lei / adult; Muzeul Satului Bucovinean- 6 lei / adult, Manastirea Voronet- 5 lei / adult; Muzeul Oualor “Lucia Condrea”- 8 lei / adult; Mocanita Hutulca-Moldovita - 35 lei/adult, Rezervatia de Zimbri – 5 lei/pers; Castelul Sturdza din Miclauseni - 15 lei/adult; Palatul Al.Ioan Cuza Ruginoasa – 16 lei/ adult; taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata, se va achita cash de catre turisti la receptie; orice alt serviciu care nu este mentionat la rubrica “pretul include”.


Avans minim 30% in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii. Diferenta cu 15 zile inainte de plecare.

Modalitati de plata: cash in agentiile bancare sau prin transfer bancar (internet banking). Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare

Supliment single: 350 lei / pers

Tarife copii:
 Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare, nu beneficiaza de mese, achita loc in autocar, achita 40% din tarif (360 lei).
 Copiii cu varste 5 ani – 12 ani cazati cu doi adulti achita 70% din tarif (630 lei), beneficiaza de mese si loc in autocar, nu se asigura pat suplimentar (cazarea va fi in camera dubla cu cei doi adulti).
 Copiii cu varsta peste 12 ani sau copiii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Grup minim: 25 persoane.
Acte necesare: cartea de identitate (valabil pentru adulti)
Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

Oferta din categoria:


 
CIRCUIT 4 ZILE BUCOVINA DE POVESTE - 4 zile / 900 RON
Plecare Pana la
22.Sep.2022 25.Sep.2022 Rezervare
21.Aug.2022 24.Aug.2022 Rezervare
04.Jul.2022 07.Jul.2022 Rezervare
02.Jun.2022 05.Jun.2022 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 17.03.2022
# #