Circuit CIRCUIT 4 ZILE COMORILE BANATULUI – LACUL OCHIUL BEIULUI, 900 LEI/PERSOANA

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

CIRCUIT 4 ZILE COMORILE BANATULUI – LACUL OCHIUL BEIULUI, 900 LEI/PERSOANA / 4 zile

» Plecari: 02.Sep.2023, 03.Aug.2023, 06.Jul.2023, 31.May.2023

» Transport: cu Autocar
» Durata: 4 zile
» Pret: de la 900 RON de persoana

» Categorie cazare 2/3*

» Traseu: COMORILE BANATULUI – LACUL OCHIUL BEIULUI,


CIRCUIT 4 ZILE COMORILE BANATULUI – LACUL OCHIUL BEIULUI

PERIOADA: 31.05.2023 – 03.06.2023 (MIERCURI - SAMBATA) – VACANTA 1 IUNIE
PERIOADA: 06.07.2023 – 09.07.2023 (JOI – DUMINICA)
PERIOADA: 03.08.2023 – 06.08.2023 (JOI – DUMINICA)
PERIOADA: 02.09.2023 – 05.09.2023 (SAMBATA – MARTI)

PRET: 900 LEI / PERS // DURATA: 4 ZILE / 3 NOPTI


Ziua 1: Plecare ora 05:30 din Bucuresti (Piata Unirii, Baza Dealului Mitropoliei) pe traseul Pitesti – Craiova – Oravita. Vom vizita:
• Muzeul Regiunii Portilor de Fier cu vizitarea Expozitiilor Permanente, Acvariul si Parcul Arheologic.
• Ne vom bucura de o frumoasa Croaziera pe Dunare. Vom admira Cazanele Dunarii si faimosul Chip al lui Decebal, cea mai mare sculptura in piatra din Europa.
Cazare la Hotel/pensiune in Oravita.

Ziua 2: Mic dejun. Deplasare cu microbuze in Parcul National Cheile Nerei pana la Pastravarie de unde vom porni in drumetie (aproximativ 4 km dus – intors, aproximativ 3 ore cu pauze) pana la Lacul Ochiul Beiului si la Cascada Beusnita cea mai frumoasa cascada din tara. Popas la Pastravarie. Atentie! ECHIPAMENT OBLIGATORIU!!! Incaltaminte/ pantaloni/ bluza/ hanorac pentru drumetie, apa, rucsac (exclus pungi, genti), pelerina de ploaie.
• Imediat ce ne intoarcem din drumetie, vom merge la Manastirea Nera din Muntii Locvei. Asezamantul poarta hramul Sfintei Cuvioase Paraschiva si este cladit in anul 1994. Biserica este din lemn, are un plan triconic si se aseamana stilului moldovenesc. In manastire se prepara si produse naturiste, comercializate in magazinul manastirii.
Cazare la Hotel/pensiune in Oravita.
Ziua 3: Mic dejun.
• Vom face o plimbare spectaculoasa cu Semeringul Banatean (un alt fel de mocanita) intre Oravita si Anina (prima cale ferata montana de pe teritoriul Romaniei). Aceasta a fost construita de austrieci intre ani 1855 - 1863, pe atunci Banatul facea parte din Imperiul Austro-Ungar. Prima locomotiva, numita „Steyerdorf” construita in 1861, a fost adusa de la Viena cu vaporul pe Dunare pana la Moldova-Noua. De acolo a fost trasa de 40 de perechi de boi pana la Oravita. Traseul parcurs de Semering este unul incantator: alternanta de viaducte – tunele – paduri.
• Ne indreptam apoi catre Resita unde vizitam Muzeul Locomotivelor cu Abur (muzeu in aer liber) cel mai mare din Europa (detine16 exponate din care 14 sunt fabricate la Resita in diferite perioade). Trufasa pe un piedestal sta cea mai importanta locomotiva a muzeului “Resicza” prima din cele trei locomotive cu abur construite in Est-ul Europei, la Resita.
Cazare la Hotel/pensiune in Oravita.
Ziua 4: Mic dejun, apoi vom porni catre cel mai mare Parc Mulinologic din Sud - Estul Europei (Tinutul Morilor de Apa din Rudaria), situat in Depresiunea Almajului. Parcul are o valoare istorica exceptionala, fiind inclus pe lista monumentelor importante de categorie A a Romaniei, dar si pe lista Patrimoniului Cultural Mondial UNESCO. Recomandam echipament lejer, pentru o usoara plimbare in natura.
Ne indreptam apoi catre Parcul National Cheile Nerei unde ne oprim la Cascada Bigar (una dintre cele mai frumoase din lume - intersectia drumului Oravita – Bozovici cu Paralela 45).
Plecare catre Bucuresti, sosire in functie de trafic.


Servicii incluse:
Pretul include: Transport cu autocar clasificat, cazare 3 nopti + mic dejun la Hotel/Pensiune 2-3* in zona Oravita, ghid de turism atestat.

Pretul nu include: cheltuieli personale, taxa de vizitare a obiectivelor turistice (are caracter orientativ): Muzeul Regiunii Portilor de Fier - 25 lei/pers, Bilet de tren mocanita Anina – Oravita 24 lei/pers, Bilet intrare Parcul National Cheile Nerei - 5 lei/pers, Croaziera pe Dunare - 35 lei/pers, Microbuze acces in Cheile Nerei - 50 lei/pers, taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata, alte costuri neprecizate la rubrica pretul include.NOTA :
TARIFELE SUNT DINAMICE SI SE POT MODIFICA, OFERTA ESTE VALABILA IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE LA TRANSPORT CAT SI LA UNITATE DE CAZARE

Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile

Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.
Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil

Oferta din categoria:


 
CIRCUIT 4 ZILE COMORILE BANATULUI – LACUL OCHIUL BEIULUI, 900 LEI/PERSOANA - 4 zile / 900 RON
Plecare Pana la
02.Sep.2023 05.Sep.2023 Rezervare
03.Aug.2023 06.Aug.2023 Rezervare
06.Jul.2023 09.Jul.2023 Rezervare
31.May.2023 03.Jun.2023 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 02.12.2022
# #