Circuit CIRCUIT 4 ZILE NORDUL APUSENILOR - SATU MARE

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

CIRCUIT 4 ZILE NORDUL APUSENILOR - SATU MARE / 4 zile

» Plecari: 02.Aug.2022, 07.Jun.2022

» Transport: cu Autocar
» Durata: 4 zile
» Pret: de la 890 RON de persoana

» Categorie cazare 2/3*

» Traseu: PERIOADA: 07.06.2022 – 10.06.2022 (MARTI – VINERI)
PERIOADA: 02.08.2022 – 05.08.2022 (MARTI – VINERI)


Program:
Ziua 1: Plecare ora 06:00 din Bucuresti (PIATA UNIRII intersectie cu Aleea Dealul Mitropoliei), pe ruta Bucuresti – Ploiesti – Sighisoara - Cluj Napoca. Vom vizita:
• Lacul de Smarald s-a format prin acumularea apei provenite din precipitatii si topirea zapezilor, pe locul fostei cariere Brazi, de unde se exploatau roci bazaltice. Inconjurat de formatiuni de bazalt, lacul prezinta o culoare a apei verde-albastruie, asemanatoare cu a smaraldului, de unde si denumirea acestuia.
• Centrul istoric al orasului Sighisoara este singurul centru locuit din tara noastra care este inscris pe lista Patrimoniului UNESCO. Construita de catre colonistii sasi in secolul al XII-lea pe malul Tarnavei Mari, cetatea este construita pe doua etaje, pe cel de sus aflandu-se Biserica din Deal si Scoala, iar la baza fiind cladirile cetatii. Vom lua parte la un tur pietonal (vedere exterioara): Turnul cu Ceas (cladirea simbol a Sighisoarei, azi gazduind Muzeul de Istorie), Biserica Manastirii, Biserica romano-catolica, Casa Vlad Dracul, Casa cu Cerb, Casa Venetiana, Strada Scolii, Scara Scolarilor, Biserica din Deal. Cazare + cina la Hotel/Pensiune in zona Cluj-Napoca.
Ziua 2: Mic dejun. Vom vizita:
• Pestera Unguru Mare este situata in marele meandru al Crisului Repede, intr-un sector ingust din defileul Suncuius-Balnaca. Pestera Unguru Mare impresioneaza prin grandoarea spatiului subteran si prin incarcatura istorica a vestigiilor descoperite aici, pestera fiind locuita inca din epoca neolitica. Pestera a fost mentionata pentru prima data in 1921, de catre E. Bokor.
• Pestera Vadu Crisului a fost descoperita in anul 1903 prin dinamitarea versantului. La intrarea in pestera vom putea admira cascada cu acelasi nume, formata de un curs de apa, ce isi are originea in platoul carstic Zece Hotare. Practic apa care a format pestera este aceeasi care formeaza si cascada Vadu Crisului. Vom merge pe jos aproximativ 3 km dus-intors de la autocar si pana la pestera – recomandam echipament lejer. De asemenea, va recomandam haine groase pe durata vizitei in pestera, deoarece temperaturile vor fi scazute.
• Cetatea Ardud, construita in anul 1481 de catre Bartolomeu Dragfi, a fost una dintre cele mai puternice fortarete din nordul Transilvaniei. In zilele noastre din Cetatea Ardud se mai pastreaza doar unul dintre turnuri, refacut in anul 1896, in stil neogotic. Cazare + cina la Hotel/Pensiune in zona Satu Mare.

Ziua 3: Mic dejun. Vom vizita:
• Satu Mare este unul dintre cele mai interesante orase transilvane, un burg aflat in palma unei campii ce se intinde de sub muntii vulcanici ai Oasului si pana la Viena. Aici vom face un tur pietonal pentru a descoperi: Templul Mare din Satu Mare (lacas de cult evreiesc construit in stil maur), Biserica Reformata cu lanturi (ridicata in sec. al XVIII-lea), Statuia Lupoaicei (Lupa Capitolina - ii evidentiaza pe Romulus si Remus – cei doi intemeietori ai Romei, ambii fiind protejati si hraniti in copilarie de o lupoaica), Turnul Pompierilor, Catedrala romano-catolica.
• Castelul Karolyi este un ansamblu de monumente istorice aflat pe teritoriul orasului Carei, ce dateaza din secolul al XIX-lea. Apartinand familiei Karolyi, castelul este opera arhitectului Arthur Meinig. Impunatoarea constructie are 130 de incaperi, dintre care 10 sunt puse la dispozitia publicului. Cazare + cina la Hotel/Pensiune in zona Cluj-Napoca.

Ziua 4: Mic dejun. Vom vizita:
• Salina Turda se numara printre cele mai spectaculoase atractii turistice din lume. Ea constituie subteranul pe care oamenii l-au creat intr-un mediu natural deosebit, in adancul Transilvaniei, sapand in sarea depusa dupa evaporarea marii ce acoperea toata regiunea in urma cu milioane de ani.
• Scurta oprire - tur pietonal in centrul orasului Sibiu. Piata Mare a fost si ramane atractia centrala a orasului, deoarece in jurul acesteia sunt concentrate cele mai multe obiective pe care si noi le vom admira din exterior: Casa Generalilor, Casa Albastra, Casa Hecht, Turnul Sfatului, Biserica Romano-Catolica Sf. Treime, Podul Minciunilor, Biserica Ursulinelor etc


Retur pe Valea Oltului. Plecare spre Bucuresti, sosire in functie de trafic.


Servicii incluse:
Pretul include: Transport cu autocar clasificat, cazare 3 nopti la Hotel/Pensiune 2-3* + mic dejun + cina in zona Cluj-Napoca si in zona Satu Mare, ghid de turism atestat.

Pretul nu include: cheltuieli personale, intrari obiective turistice - tarifele au caracter orientativ: Castelul Karolyi – 20 lei/pers, Cetatea Ardud- 3 lei/pers, Pestera Unguru Mare – 12 lei/pers, Pestera Vadu Crisului – 10 lei/pers, Salina Turda – 60 lei/pers, taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata, se va achita cash de catre turisti la receptie; orice alt serviciu care nu este mentionat.

Avans minim 30% in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii. Diferenta se achita cel tarziu cu 15 zile inainte de plecare. Modalitati de plata: cash in agentiile bancare sau prin transfer bancar (internet banking). Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Tarife copii:
 Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si loc in autocar, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 40% din pret pachet (390 lei).
 Copiii cu varste 5 ani – 12 ani cazati cu doi adulti achita 70% din pret pachet (690 lei), beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar.
 Copiii cu varsta peste 12 ani sau copiii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Supliment single: 450 lei/pers.
Grup minim: 25 persoane.
Nota: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

Oferta din categoria:


 
CIRCUIT 4 ZILE NORDUL APUSENILOR - SATU MARE - 4 zile / 890 RON
Plecare Pana la
02.Aug.2022 05.Aug.2022 Rezervare
07.Jun.2022 10.Jun.2022 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 17.03.2022
# #