Circuit CIRCUIT ISTORIC IN NORDUL MOLDOVEI – 3 zile/ 2 nopti

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

CIRCUIT ISTORIC IN NORDUL MOLDOVEI – 3 zile/ 2 nopti / 3 zile

» Plecari: 28.Aug.2020, 17.Jul.2020, 26.Jun.2020

» Transport: cu Autocar
» Durata: 3 zile
» Pret: de la 550 RON de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Oras1 - Oras2 - Oras3


NORDUL MOLDOVEI - CHEILE BICAZULUI – LACUL ROSU - CETATEA NEAMTULUI – MANASTIRILE VORONET SI HUMOR – CETATEA DE SCAUN A SUCEVEI – BOTOSANI – 3 zile/ 2 nopti
Plecari: 26.06; 17.07 si 28.08.2020
TARIF 550 lei/ persoana
SE POATE ACHITA SI CU VOUCHERE DE VACANTA!

Ziua 1: Bucuresti – Poliesti – Brasov – Sfantu Gheorghe – Piatra Neamt – Gura Humorului (550 km)
Intalnire la ora 5:30 in Bucuresti - Piata Constitutiei (Bd. Unirii colt cu Bd. Libertatii), in parcarea unde se fac concertele. Ora 6:00 plecare pe traseul: Bucuresti – Poliesti – Brasov – Sfantu Gheorghe – Piatra Neamt – Gura Humorului. Cheile Bicazului - supranumite si “poarta” dintre Moldova si Transilvania. Situate in muntii Hasmas, Cheile Bicazului fac parte din Parcul National Cheile Bicazului - Hasmas. Cheile au fost sculptate natural de raul Bicaz, dand nastere unor peisaje spectaculoase. Lacul Rosu - se întinde astăzi pe 11 hectare şi are o adâncime care ajunge şi la 9,6 metri. Este una dintre atracţiile turistice ale Harghitei. Cetatea Neamtului – este o cetate medievală din Moldova, se află localizată pe stânca Timuș de pe Culmii Pleșului, la o altitudine de 480 m și la o înălțime de 80 m față de nivelul apei Neamțului. Manastirea Camarzani – în anul 1863, boierul Emanoil Morțun a construit o biserică de mir pe moșia sa din satul Cămârzani (din comuna Vadu Moldovei), în incinta conacului. Biserica construită a avut hramul Sfântului Gheorghe și era lăcaș de închinare doar pentru familia boierească. Devenita schit dupa cel de-al doilea razboi mondial si apoi redusa la rangul de biserica parohiala. Cazare Hotel 3* in Gura Humorului.

Ziua 2: Gura Humorului (150 km)
Mic dejun. Manastirea Humor - este o mănăstire ortodoxă din România, construită în anul 1530 de către marele logofăt Toader Bubuiog. Biserica mănăstirii are hramurile Adormirea Maicii Domnului (sărbătorit în fiecare an la data de 15 august) și Sfântul Mucenic Gheorghe (sărbătorit la 23 aprilie). Manastirea Voronet - a fost ridicata de Stefan cel Mare in anul 1488, este probabil cea mai cunoscuta biserica din Romania atat pentru frescele ei exterioare, cu o luminozitate si culori foarte intense cat si pentru sutele de figuri bine pastrate pe zugraveala de azur. Muzeul Oului din Moldovita – locul în care tradiţia şi arta încondeierii se apropie de perfecţiune este Muzeul ouălor încondeiate “Lucia Condrea”, din Moldoviţa. Manastirea Moldovita - este una dintre cele mai vechi aşezări monahale, cu un important trecut istoric. A fost ctitorita de Pestru Rares, fiul lui Stefan cel Mare. Arhitectura bisericii cu hramul „Buna Vestire”. Pasul Ciumarna (Pasul Palma) - este o trecătoare situată la 1100 m altitudine și traversează Obcina Mare leagând Valea Moldoviței de Podișul Sucevei. În punctul cel mai înalt din trecătoare este ridicat un monument de forma unei palme umane numit chiar Palma. Manastirea Sucevita - este o mănăstire ortodoxă din România, construită între anii 1583-1586, situată în satul Sucevița. Arhitectura îmbină elemente de artă bizantină și gotică, la care se adaugă elemente de arhitectură ale vechilor biserici din lemn din Moldova. Pictura murală interioară și exterioară este de o mare valoare artistică, fiind o amplă narațiune biblică din Vechiul și Noul Testament. Ceramica Neagra de Marginea - este o marcă de ceramică tipică pentru comuna Marginea din județul Suceava. Se caracterizează atât prin culoarea neagră pe care o dobândesc obiectele după ardere - rezultat al folosirii unei tehnologii preistorice, cât și prin ornamente - rezultat al folosirii unor tehnici specifice sau prin păstrarea unor forme tradiționale. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 3: Gura Humorului – Suceava – Botosani – Bacau – Buzau – Urziceni - Bucuresti (550 km)
Mic dejun. Cetatea de Scaun a Sucevei - este o cetate medievala, localizată pe un pinten terminal al unui platou aflat la o înălțime de 70 m față de lunca Sucevei. De aici se poate admira întreaga vale a Sucevei. Cetatea a fost construită de Petru Mușat si a fost fortificată de Ștefan cel Mare si a ramas in constiinta poporului drept cetatea care nu a fost cucerita vreodata. Muzeul satului Bucovinean - este un muzeu în aer liber din municipiul Suceava, care pune în valoare patrimoniul cultural-arhitectonic de factură populară din Bucovina. Botosani (tur pietonal). Continuam traseul pe ruta Bacau – Buzau – Urziceni – Bucuresti. Sosire in cursul serii in Bucuresti, in functie de trafic si conditiile meteo.

Servicii incluse:
TARIFUL INCLUDE:
• Transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international;
• Cazare 2 nopti cu mic dejun Gura Humorului – Hotel 3*;
• Ghid de turism atestat.

TARIFUL NU INCLUDE:
• Intrarile la obiectivele turistice:
• Cetatea Neamt: 12 lei/ adult, student; 6 lei/ elev;
• Muzeul Oului Moldovita: 6 lei/ adult; 3 lei/ copil;
• Cetatea de Scaun a Sucevei: 12 lei/ adult; 3 lei/ elev, student – cu legitimatie valabil;
• Muzeul Satului Bucovinean: 6 lei/ adult; 1,5 lei/ elev, student – cu legitimatie valabila;
• Manastirea Humor: 5 lei adult, 2 lei/ copil;

SUPLIMENTE SI REDUCERI:
• Single 825 lei/ persoana
• Copiii pana in 12 ani cazati in camera cu doi adulti achita 510 lei.

Agentia Happy Trip
Adresa: ENERGI-CO Business Center
Str. Matei Voievod nr. 29, sc. A, et. 1, birou 1.4, Sector 2, Bucuresti
Telefon: 021/ 642 76 04
Mobil: 0724 932 719 (Whatsapp)
Mobil (Romtelekom): 0787 806 898
E-mail: office@happy-trip.ro;
Site: www.happy-trip.ro

Oferta din categoria: 
CIRCUIT ISTORIC IN NORDUL MOLDOVEI – 3 zile/ 2 nopti - 3 zile / 550 RON
Plecare Pana la
28.Aug.2020 30.Aug.2020 Rezervare
17.Jul.2020 19.Jul.2020 Rezervare
26.Jun.2020 28.Jun.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 21.02.2020
# #