Circuit CIRCUIT ISTORIC IN NORDUL MOLDOVEI – 3 zile/ 2 nopti, Plecari: 26.06; 17.07 si 28.08.2020 TARIF 550 lei/ persoana

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

CIRCUIT ISTORIC IN NORDUL MOLDOVEI – 3 zile/ 2 nopti, Plecari: 26.06; 17.07 si 28.08.2020 TARIF 550 lei/ persoana / 3 zile

» Plecari: 28.Aug.2020, 17.Jul.2020, 26.Jun.2020

» Transport: cu Autocar
» Durata: 3 zile
» Pret: de la 550 RON de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: CHEILE BICAZULUI - CETATEA NEAMTULUI – MANASTIREA VORONET – MANASTIREA HUMOR – CETATEA DE SCAUN A SUCEVEI – BOTOSANI
Plecari: 26.06; 17.07 si 28.08.2020
TARIF 550 lei/ persoana
SE POATE ACHITA SI CU VOUCHERE DE VACANTA!

Ziua 1: Bucuresti – Poliesti – Brasov – Sfantu Gheorghe – Piatra Neamt – Gura Humorului (550 km)
Intalnire la ora 5:30 in Bucuresti - Piata Constitutiei (Bd. Unirii colt cu Bd. Libertatii), in parcarea unde se fac concertele.
Ora 6:00 plecare pe traseul: Bucuresti – Poliesti – Brasov – Sfantu Gheorghe – Piatra Neamt – Gura
Vom vizita:
• Cheile Bicazului, supranumite si “poarta” dintre Moldova si Transilvania. Situate in muntii Hasmas, Cheile Bicazului fac parte din Parcul National Cheile Bicazului - Hasmas. Cheile au fost sculptate natural de raul Bicaz, dand nastere unor peisaje spectaculoase. Vom vedea si Lacul Rosu, al carui nume provine de la Paraul Rosu care traverseaza straturi cu oxizi de fier.
• Cetatea Neamtului, ridicata in timpul domniei lui Petru Musat. Pozitia strategica de care a beneficiat in evenimentele marcante pe care le-a cunoscut aceasta parte a tarii demonstreaza faptul ca Cetatea Neamtului a fost una dintre cele mai bine intarite cetati de care a dispus statul medieval moldovenesc. Epoca de glorie a cetatii medievale de la Neamt corespunde domniei lui Stefan cel Mare care a inteles foarte bine rolul pe care fortificatiile il au in cresterea sanselor de aparare a tarii. Vom admira diferitele Sali ale cetatii, vechiul paraclis, bucataria, monetaria si dormitoarele.
• Manastirea Camarzani isi incepe istoria in anul 1863, atunci cand boierul Emanoil Mortun a construit o biserica in incinta conacului pe care il detinea in satul Camarzani. Dupa moartea boierului, biserica ce avea hramul Sfantul Gheorghe a devenit parohiala insa, odata cu desfiintarea conacului in anul 1938, a ramas parca uitata pe camp. Devenita schit dupa cel de-al doilea razboi mondial si apoi redusa la rangul de biserica parohiala, a fost redeschisa in anul 1992 ca manastire de maici. Ridicarea bisericii noi a avut loc in anul 2000 si a fost realizata in stil traditional moldovenesc. Cazare Hotel 3* in Gura Humorului.

Ziua 2: Gura Humorului (150 km)
Mic dejun. Vom vizita:
• Manastirea Voronet a fost ridicata in anul 1488 de Stefan cel Mare care, spune legenda, in timpul unei perioade grele in lupta impotriva turcilor a venit la Arhimandritul Daniel, in Voronet, si a cerut sfatul acestuia. Castigand batalia impotriva turcilor, domnitorul si-a pastrat promisiunea facuta calugarului si a ridicat o noua biserica inchinata Sfantului Gheorghe, ocrotitorul romanilor in batalie. Monument UNESCO, Manastirea Voronet a fost supranumita “Capela Sixtina a Estului” datorita frescei care ilustreaza “Judecata de Apoi”, pictata folosind mult cunoscutul pigment “albastru de voronet”. Biserica se inscrie pe lista putinelor monumente de arhitectura religioasa din nordul Moldovei care isi pastreaza in mare masura forma initiala.
• Manastirea Humor este una dintre cele mai importante atractii din Bucovina. Ea este o ctitorie a logofatului Teodor Bubuiog. Pictura exterioara este dominata de “rosul de Humor”, reprezentativa fiind scena numita “asediul Constantinopolului”. A fost inclusa in patrimoniul mondial UNESCO in anul 1993, alaturi de alte sase manastiri din Nordul Moldovei. Ansamblul manastiresc include: Biserica cu hramurile Adormirea Maicii Domnului si Sfantul Gheorghe ridicata in 1530, ruinele caselor manastiresti care dateaza din secolele XVI – XVIII, Turnul lui Vasile Lupu, construit in anul 1641 si Turnul clopotnita.
• Muzeul Oului din Moldovita este cel mai mare muzeu cu oua decorate din lume cuprinzand peste 11.000 de exponate, realizate de artistul plastic Lucia Condrea.
• Manastirea Moldovita a fost ctitorita de Pestru Rares, fiul lui Stefan cel Mare, si poarta hramul Buna Vestire. Pe peretii exteriori ai manastirii pot fi admirate scene cu caracter istoric, religios sau cultural, iar culorile, care au devenit faimoase in intreaga lume, sunt bine conservate de mai bine de 500 de ani, chiar se spune ca dintre toate bisericile bucovinene picturile exterioare de aici s-au pastrat cel mai bine. In incinta manastirii se afla si un muzeu in care se gasesc diferite piese de mobilier precum un tron domnesc de-al lui Petru Rares, stampila manastirii, broderii, dar si icoane.
• Pasul Ciumarna pentru a admira pesajul care ni se infatiseaza Legenda spune ca in 1968 cand s-a luat initiativa de a se contrui o sosea care sa lege Radauti de Sadova, lucrarile un inceput din cele doua localitati, iar in punctul in care s-au intalnit muncitorii, au batut palma, monumental din Pasul Ciumarna fiind simbolul acestui act.
• Manastirea Sucevita a fost construita din ordin domnesc, in sec. XVI-XVII, sub forma unei cetati cu o biserica modesta, fiind ctitorie a familiilor Movilestilor. Construita in stilul arhitecturii moldovenesti, Manastirea Sucevita este o imbinare de elemente de arta bizantina si gotica, la care se adauga elemente de arhitectura specifice vechilor biserici de lemn din Moldova.
• Ceramica Neagra de Marginea a luat nastere ca rezultat al folosirii unei tehnologii de productie ce apartine culturii Horodistea – Floresti. Tehnologia prin care se obtin oalele la Marginea este aceea de ardere inabusita si de lustruire cu ajutorul unui cremene. Culoarea neagra a lutului este data de cele noua ore de arderea a acestuia, in urma carora negrul de frum patrunde in pamant. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 3: Gura Humorului – Suceava – Botosani – Bacau – Buzau – Urziceni - Bucuresti (550 km)
Mic dejun. Vom vizita:
• Cetatea de Scaun a Sucevei este cea mai mare cetate contruita in spatiul extracarpatic, fiind consturita in perioada de glorie a Moldovei. Ridicata in perioada lui Petru Musat, cetatea a primit fortificatii importante in timpul lui Stefan cel Mare si a ramas in constiinta poporului drept cetatea care nu a fost cucerita vreodata.
• Muzeul satului Bucovinean reda imaginea de ansamblu a satului traditional bucovinean, arhitectura vernaculara a gospodariilor si a instalatiilor tehnnice care ilustreaza ocupatiile, meseriile si mestesugurile zonei, precum si modul de viata al locuitorilor din aceasta regiune.
• Botosani – tur pietonal. Vom admira Centrul Vechi al municipiului Botosani, despre care se spune ca este o adevarata colectie de cladiri “simbol” care imbina armonios trecutul si modernismul. De asemena, putem asocia Centrul Istoric cu Biserica Uspenia, cea in care a fost botezat Mihai Eminescu. Continuam traseul pe ruta Bacau – Buzau – Urziceni – Bucuresti. Sosire in cursul serii in Bucuresti, in functie de trafic si conditiile meteo.


Servicii incluse:
TARIFUL INCLUDE:
• Transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international;
• Cazare 2 nopti cu mic dejun Gura Humorului – Hotel 3*;
• Ghid de turism atestat.

TARIFUL NU INCLUDE:
• Intrarile la obiectivele turistice:
• Cetatea Neamt: 12 lei/ adult, student, 6 lei/ elev;
• Muzeul Oului Moldovita: 6 lei/ adult, 3 lei/ copil;
• Cetatea de Scaun a Sucevei: 12 lei/ adult, 3 lei/ elev, student – cu legitimatie valabil;
• Muzeul Satului Bucovinean: 6 lei/ adult, 1,5 lei/ elev, student – cu legitimatie valabila;
• Manastirea Humor: 5 lei adult, 2 lei/ copil;
• Taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata, se va achita cash de catre turisti la receptie.

SUPLIMENTE SI REDUCERI:
• Single 825 lei/ persoana
• Copiii cu varste 5 ani – 12 ani cazati cu doi adulti, reducere 50 lei (beneficiaza de mic dejun, loc in autocar si pat suplimentar).
• Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

NOTA:
• Locuri preferenţiale în autocar (primele 3 banchete): 40 lei/ loc;
• Locurile in autocar se distribuie incepand cu a IV bancheta in ordinea achitarii avansului.
• Orice plata partiala sau integrala prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice;
• Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
• Ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
• Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.
• Excursia trebuie achitata integral inaintea plecarii.
• Grup minim 45 turisti.
• Acte necesare – Carte de Identitate (CI) sau pasaport.


Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile
Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.

Platile se pot realiza conform ofertei turistice, in 4 modalitati:

• ONLINE - prin intermediul linkului de plata trimis de catre noi. Puteti opta pentru plata sejurului si in 3 rate - prin intermediul cardurilor de cumparaturi, cu dobanda zero: Banca Transilvania, Card Avantaj
• in agentie (cash sau prin POS)
• prin depunere numerar la banca/ sau prin transfer bancar in conturile Boreal Tours deschise la Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, Credit Europe Bank

Nu se accepta plata cu cardul online sau la sediul agentiei prin pos doar la achizitionarea BILETELOR DE AVION/AUTOCAR
Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.
In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de
promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil

Oferta din categoria: 
CIRCUIT ISTORIC IN NORDUL MOLDOVEI – 3 zile/ 2 nopti, Plecari: 26.06; 17.07 si 28.08.2020 TARIF 550 lei/ persoana - 3 zile / 550 RON
Plecare Pana la
28.Aug.2020 30.Aug.2020 Rezervare
17.Jul.2020 19.Jul.2020 Rezervare
26.Jun.2020 28.Jun.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 12.01.2020
# #