Circuit CLUJ - APUSENI - HUNEDOARA - 3 zile/ 2 nopti

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

CLUJ - APUSENI - HUNEDOARA - 3 zile/ 2 nopti / 3 zile

» Plecari: 18.Sep.2020, 14.Aug.2020, 17.Jul.2020, 19.Jun.2020, 01.May.2020

» Transport: cu Autocar
» Durata: 3 zile
» Pret: de la 565 RON de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Oras1 - Oras2 - Oras3


CLUJ - APUSENI - HUNEDOARA - 3 zile/ 2 nopti
Manastirea Cozia - Salina Turda - Cluj-Napoca – ValeaAriesului - Campeni – GhetarulScarisoara – PesteraUrsilor - Tebea - CastelulCorvinilor – BisericaDensus – UlpiaTraiana Sarmizegetusa - Alba Iulia
Plecari: 01.05, 19.06, 17.07, 14.08, 18.09.2020
Tarif 565 lei/ persoana
SE POATE ACHITA SI CU VOUCHERE DE VACANTA!

Ziua 1. BUCURESTI - Manastirea COZIA - Salina TURDA - CLUJ NAPOCA - Turda (480 km)
Intalnire la ora 5:30 in Bucuresti - Piata Constitutiei (Bd. Unirii colt cu Bd. Libertatii), in parcarea unde se fac concertele. Ora 6:00 plecare pe traseul: Pitesti -Rm. Valcea. Strabatem – Valea Oltului, cel mai lung defileu din tara noastra, unde vizitam Manastirea Cozia (sec. XIV) ctitorie a lui Mircea cel Batran, ce pastreaza in pronaos fragmente din pictura originala de sec. XIV. Continuam traseul spre Salina din Turda, un adevarat muzeu de istorie al mineritului in sare, reamenajata intr-o maniera foarte pitoreasca. Ajungem la Cluj - Napoca si parcurgem un tur panoramic cu autocarul: Catedrala Greco-catolica Sf. Iosif (sec. XIX in stilromanic cu elementegotice), Parcul Operei, amenjat in 1885 si inconjurat de cladiri istorice, intre care: Bastionul Croitorilor (una din putinelefortificatii ale vechii Cetati ramase intacte), Palatul de Justitie (construit in 1902, in stil eclectic), Opera Nationala Romana si Teatrul National (construite in 1906 in stil neo-baroc). Urmeaza Piata Avram Iancu, dominata de statuia eroului pasoptist si Catedrala Mitropolitana (in stilbizantin), Palatul Seminarului Teologic Ortodox, Biserica Unitariana (sec. XVIII), Biserica Evenghelica (de sec. XIX, care imbina stilul baroc cu cel neo-clasic). In PiataUnirii, (centrul orasului in Evul Mediu –astazi cea mai mare piata medievala din sud-estul Europei), admiram statuialui Matyas Corvin, Palatul Banffy (sec. XVIII) un frumos edificiu baroc, ce gazduieste Muzeul de Arta si vizitam Biserica Sf. Mihail (sec. XIV) unul dintre cele mai reprezentativ emonumente ale arhitecturiigotice din Transilvania. Ne intoarcem la Turda pentru cazare la pensiune/ hotel 3*.

Ziua2.VALEA ARIESULUI - GHETARUL SCARISOARA - PESTERA URSILOR - TEBEA -DEVA (330 km)
Mic dejun. Incepem traseul pe Valea Ariesului, care strabate una din cele mai frumoase zone etnografice ale Romaniei si unde admiram peisaje naturale unice si spectaculoase. In Campeni „capitala” Tarii Motilor, cartierul general atat al iobagilor condusi de Horea, cat si al ostilor conduse de Avram Iancu in 1848-1849, admiram statuia ecvestra a revolutionarului pasoptist. Vizitam Pestera Ghetarul Scarisoara, prima pestera din Romania declarata monument al naturii in anul 1938, care gazduieste cel mai mare bloc de gheata subteran din lume. Mai departe, vom vizita Pestera Ursilor cu cele trei galerii deschise turistilor: Galeria Emil Racovita, Galeria Ursilor si Galeria Lumanarilor, unde admiram in traseul de cca 500 m, adevarate minuni naturale. Continuam spre Tebea, unde vom afla legenda Gorunului lui Horea, un stejar vechi de 400 de ani si circumferinta de 9 m si vom vizita mormantul lui Avram Iancu. Deplasare la Deva pentrucazare la o pensiune 3*. Optional, urcam cu funicularulpentru a vizitaCetateaDevei (mentionatadocumentar in sec. XIII), una din cele mai importante fortificatii din Transilvania.

Ziua 3. Castelul CORVINILOR - Biserica DENSUS – Ulpia Traiana SARMISEGETUSA -ALBA IULIA - BUCURESTI (510 km)
Mic dejun. Dimineata incepem vizita la Castelul Corvinilor (sec. XIV) transformat de Iancu de Hunedoara intr-un mare palatgotic (in sec. XV) undeadmiram: portilecetatii, turnurile, santul exterior, capela, Sala Dietei, Palatul Administrativ. In continuare, vizitam Biserica Sf. Nicolae din Densus (sec. XIII), una dintre cele mai vechi biserici de tip bizantin din taranoastra, avand o infatisare ciudata, cu diferitee lemente de decor la exterior, provenite de la Ulpia Traiana Sarmizegetusa, aflata la cativa km distanta. Pictura murala, destul de bine conservata, a fost realizata de un pictor care a lucratsi la ansamblul de la Curtea de Arges. Urmeaza Ulpia Traiana Sarmizegetusa, fosta capitala a provinciei romane Dacia, situată la cca. 40 de km de Sarmizegetusa Regia, capitala anterioară a regatului dac. Se pot observa ruinele amfiteatrului, ale Templului zeitei Nemesis si ale Foruluilui Traian. Ne deplasam apoi spre Alba Iulia (dezvoltata pe locul anticului castru roman Apulum), unde vizitam Cetatea Alba Carolina (restaurata minutios) - o fortareata cu bastioane de tip Vauban, construita in sec. al XVIII-lea. Seara, intoarcere in Bucuresti in functie de trafic si conditiile meteo.Servicii incluse:
TARIFUL INCLUDE:
• Transport cu autocar cu climatizare, clasificatpentrutransportturistic
• 2 cazari cu mic dejun la pensiune 3* in zona Turdasi Deva
• Ghidinsotitor din parteaagentiei pe traseu
• Deplasarepentruvizite la: ManastireaCozia - Salina Turda - Cluj - ValeaAriesului – Campeni - PesteraScarisoara - PesteraUrsilor - Tebea - CastelulCorvinilor - BisericaDensus – UlpiaTraiana Sarmisegetuza - Alba Iulia

TARIFUL NU INCLUDE:
• intrarea la Salina Turda = 40 lei/adult, 20 lei /copii, pensionari
• intrarea la Pestera Ursilor = 30 lei/adult, 15 lei/copii
• intrarea la Pestera Ghetarul Scarisoara = 13 lei/adult, 10 lei copii
• intrarea la Castelul Huniazilor = 30 lei adult, 15 lei pensionari, 7 lei elev/student
• intrarea la Ulpia Traiana Sarmizegetusa = 10 lei/adult, 2 lei pensionari, copii
• alte cheltuieli personale;

SUPLIMENTE SI REDUCERI:
• Supliment single 720 lei/ persoana
• Copiii cu varste 5 ani – 12 ani cazati cu doi adulti, reducere 40 lei (beneficiaza de mic dejun, loc in autocar si pat suplimentar).
• Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

NOTA:
• Locuri preferenţiale în autocar (primele 3 banchete): 40 Lei/ loc.
• Locurile in autocar se distribuie incepand cu a IV bancheta in ordinea achitarii avansului.
• Copiii pana in 12 ani, beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.
• Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare.
• In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre insotitorul de grup pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu.
• Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.
• Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
• Repartizarea camerelor se face de către recepţia unitatii de cazare. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul ghidului.
• Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.
• Grup minim 45 persoane.
• ACTE NECESARE: Carte de identitate (CI).


Agentia Happy Trip
Adresa: ENERGI-CO Business Center
Str. Matei Voievod nr. 29, sc. A, et. 1, birou 1.4, Sector 2, Bucuresti
Telefon: 021/ 642 76 04
Mobil: 0724 932 719 (Whatsapp)
Mobil (Romtelekom): 0787 806 898
E-mail: office@happy-trip.ro;
Site: www.happy-trip.ro

Oferta din categoria: 
CLUJ - APUSENI - HUNEDOARA - 3 zile/ 2 nopti - 3 zile / 565 RON
Plecare Pana la
18.Sep.2020 20.Sep.2020 Rezervare
14.Aug.2020 16.Aug.2020 Rezervare
17.Jul.2020 19.Jul.2020 Rezervare
19.Jun.2020 21.Jun.2020 Rezervare
01.May.2020 03.May.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 10.12.2019
# #