Circuit EXCURSIE 2 ZILE CETATI DIN TARA DACILOR, 1 noapte cazare cu mic dejun si cina, 450 lei/persoana

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

EXCURSIE 2 ZILE CETATI DIN TARA DACILOR, 1 noapte cazare cu mic dejun si cina, 450 lei/persoana / 2 zile

» Plecari: 21.Oct.2023, 02.Sep.2023, 15.Jul.2023, 06.May.2023

» Transport: cu Autocar
» Durata: 2 zile
» Pret: de la 450 RON de persoana

» Categorie cazare 2/3*

» Traseu: EXCURSIE 2 ZILE CETATI DIN TARA DACILOR


PERIOADA: 06.05.2023 – 07.05.2023 (SAMBATA – DUMINICA)
PERIOADA: 15.07.2023 – 16.07.2023 (SAMBATA – DUMINICA)
PERIOADA: 02.09.2023 – 03.09.2023 (SAMBATA – DUMINICA)
PERIOADA: 21.10.2023 – 22.10.2023 (SAMBATA – DUMINICA)

PRET: 450 LEI / PERS

Program: Plecare ora 06:00 din Bucuresti (Piata Unirii Aleea Dealul Mitropoliei) pe ruta Pitesti – Rm Valcea – Hunedoara. Vom vizita:
• Sarmizegetusa Ulpia - Ruinele antice ale Ulpiei Traiana Sarmizegetusa se gasesc in comuna Sarmizegetusa (jud. Hunedoara), exact langa drumul care uneste Ardealul (Tara Hategului, orasul Hateg) de Banat (orasul Caransebes) prin pasul Poarta de Fier a Transilvaniei. Este un obiectiv turistic de maxima importanta pentru istoria stramosilor nostri daci si a inceputurilor formarii poporului roman.
• Cetatea Malaiesti reprezinta primul monument medieval din Hunedoara care a fost reabilitat aproape complet dupa anul 1989. Situata pe un deal stancos, fortareata medievala a fost ridicata la sfarsitul secolului al XIV-lea, de familia de cnezi Saracin pentru a servi drept punct de aparare impotriva unor atacuri mai usoare.
Cazare cu cina la Hotel/Pensiune in zona Deva/Hunedoara.

Ziua 2: Mic dejun.
• Plecare catre Sarmizegetusa Regia - capitala statului dac, ridicata la jumatatea secolului I i.Hr. Este situata in apropierea satului actual Gradistea Muncelului (jud. Hunedoara), pe Dealul Gradistii, la circa 1.200 m altitudine. Este compusa din trei parti: asezarea civila, cu cartierele amplasate pe mai multe terase, cetatea si zona sacra. In jurul Sarmizegetusei, pe valea raului Gradistea se gaseau mai multe asezari civile si palcuri de case rasfirate intre marile cetati dacice.
• Plimbare pe Cheile Oltetului. Acestea au o lungime de aproximativ 2 km si separa Muntii Parang de Muntii Capatanii. Cheile, despre care se spune ca sunt cele mai inguste din Europa, serpuiesc pe langa apa cristalina a Oltetului, dand nastere unor peisaje desprinse, parca dintr-o alta lume. Pe Cheile Oltetului au fost identificate peste 400 specii de plante, dintre care multe sunt rare, amintim: piciorul cocosului, lacramita, gusa porumbelului, panseluta de munte etc.

Plecare catre Bucuresti, sosire in functie de trafic.


Servicii incluse:

Pretul include: Transport cu autocar clasificat pentru curse internationale, 1 noapte cazare la hotel/ pensiune 2-3* in zona Deva/Hunedoara + mic dejun + cina, ghid de turism atestat.

Pretul nu include: cheltuieli personale, intrarile la obiectivele – tarife orientative (Sarmizegetusa Ulpia-Traiana - 15 lei/adult, Sarmizegetusa-Regia - 15 lei/adult, Cetatea Malaiesti - 15 lei/pers); taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata, alte costuri neprecizate la rubrica pretul include.

NOTA :
TARIFELE SUNT DINAMICE SI SE POT MODIFICA, OFERTA ESTE VALABILA IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE LA TRANSPORT CAT SI LA UNITATE DE CAZARE
Nou! Pentru pachetele turistice din Romania acceptam plata si cu vouchere de vacanta (Edenred - Ticket vacanta, Cheque Vacances si Sodexo - Turist pass)
Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile
Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.
Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.
In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil

Oferta din categoria:


 
EXCURSIE 2 ZILE CETATI DIN TARA DACILOR, 1 noapte cazare cu mic dejun si cina, 450 lei/persoana - 2 zile / 450 RON
Plecare Pana la
21.Oct.2023 22.Oct.2023 Rezervare
02.Sep.2023 03.Sep.2023 Rezervare
15.Jul.2023 16.Jul.2023 Rezervare
06.May.2023 07.May.2023 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 02.12.2022
# #