Circuit EXCURSIE 2 ZILE IN INIMA TRANSILVANIEI – PRANZ TRADITIONAL SASESC, 530 lei/persoana

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

EXCURSIE 2 ZILE IN INIMA TRANSILVANIEI – PRANZ TRADITIONAL SASESC, 530 lei/persoana / 2 zile

» Plecari: 23.Sep.2023, 14.Aug.2023, 01.Jun.2023, 22.Apr.2023

» Transport: cu Autocar
» Durata: 2 zile
» Pret: de la 530 RON de persoana

» Categorie cazare 2/3*

» Traseu: EXCURSIE 2 ZILE IN INIMA TRANSILVANIEI – PRANZ TRADITIONAL SASESCEXCURSIE 2 ZILE IN INIMA TRANSILVANIEI – PRANZ TRADITIONAL SASESC

PERIOADA: 22.04.2023 – 23.04.2023 (SAMBATA – DUMINICA)
PERIOADA: 01.06.2023 – 02.06.2023 (JOI - VINERI)
PERIOADA: 14.08.2023 – 15.08.2023 (LUNI - MARTI) – SF. MARIA
PERIOADA: 23.09.2023 – 24.09.2023 (SAMBATA – DUMINICA)

PRET: 530 LEI/PERS

Ziua 1: Plecare ora 06:30 din Bucuresti (PIATA UNIRII - ALEEA DEALUL MITROPOLIEI) pe ruta Bucurersti – Pitesti – Rm Valcea –Sighisoara – retur Ploiesti.
Vom vizita:
• Manastirea Sfanta Treime din Orlat face parte din manastirile ridicate dupa Revolutie, fiind construita in stilul preluat de la bisericile din Moldova. Muntii Fagaras par ca o privesc cu admiratie, astfel incat nimeni sa nu strice linistea ce domneste aici.
• PRANZ TRADITIONAL SASESC IN SIBIEL! Vom lua pranzul acasa la un sas, care ne va incanta simturile cu bucate traditionale produse fix in inima Transilvaniei.
• Cetatea Fortificata Biertan, inscrisa pe lista patrimoniului UNESCO, este situata in comuna cu acelasi nume. Chiar daca si-a pierdut aspectul de odinioara, Biertanul pastreaza cladirile in stilul baroc transilvanean cu ziduri groase, fundatii din piatra si decoratii cu motive viticole care fac cinste acestei asezari din Podisul Tarnavelor.

Cazare cu cina la Hotel/Pensiune in zona Sighisoara.

Ziua 2: Mic dejun, apoi ne continuam excursia pentru a descoperi:
• Centrul istoric al orasului Sighisoara este singurul centru locuit din tara noastra care este inscris pe lista Patrimoniului UNESCO. Construita de catre colonistii sasi in secolul al XII-ea pe malul Tarnavei Mari, cetatea este construita pe doua etaje, pe cel de sus aflandu-se Biserica din Deal si Scoala, iar la baza fiind cladirile cetatii. Vom lua parte la un tur pietonal (vedere exterioara) in urma caruia vom descoperi povesti fascinante: Turnul cu Ceas (cladirea simbol a Sighisoarei, azi gazduind Muzeul de Istorie), Biserica Manastirii, Biserica romano-catolica, Casa Vlad Dracul, Casa cu Cerb, Casa Venetiana, Strada Scolii, Scara Scolarilor, Biserica din Deal, cele 9 turnuri si 2 bastioane ramase in picioare pana in zilele noastre.
• Viscri este unul dintre cele mai frumoase asezari sasesti, inclusa in Patrimoniul UNESCO, fiind unul dintre cele sapte sate cu biserici fortificate intrate in aceasta lista cu locuri protejate. Constructia bisericii fortificate din sat a fost inceputa de catre secui in anii 1100, insa in 1185 sasii au colonizat biserica, secuii fiind nevoiti sa paraseasca satul si sa se stabileasca in sud-estul Transilvaniei. Biserica este inconjurata de o cetate ce are in componenta ziduri de aparare, doua bastioane si doua turnuri. Se spune ca aceasta este cea mai frumoasa biserica fortificata din Transilvania, nu degeaba printul Charles indrageste atat de mult acest sat.
Plecare spre Bucuresti, sosire in functie de trafic.


Servicii incluse:
Pretul include: Transport cu autocar clasificat; cazare 1 noapte la pensiune/hotel 2-3* + mic dejun + cina, in zona Sighisoara, pranz traditional sasesc, ghid de turism atestat.

Pretul nu include: cheltuieli personale, taxa de intrare la obiectivele turistice au caracter orietativ (Cetatea Fortificata Biertan 15 lei/pers,Cetatea Viscri 5 lei/pers), taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata, alte costuri neprecizate la rubrica pretul include.NOTA :
TARIFELE SUNT DINAMICE SI SE POT MODIFICA, OFERTA ESTE VALABILA IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE LA TRANSPORT CAT SI LA UNITATE DE CAZARE

Nou! Pentru pachetele turistice din Romania acceptam plata si cu vouchere de vacanta (Edenred - Ticket vacanta, Cheque Vacances si Sodexo - Turist pass)

Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile
Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.
Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.
In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil

Oferta din categoria:


 
EXCURSIE 2 ZILE IN INIMA TRANSILVANIEI – PRANZ TRADITIONAL SASESC, 530 lei/persoana - 2 zile / 530 RON
Plecare Pana la
23.Sep.2023 24.Sep.2023 Rezervare
14.Aug.2023 15.Aug.2023 Rezervare
01.Jun.2023 02.Jun.2023 Rezervare
22.Apr.2023 23.Apr.2023 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 02.12.2022
# #