Circuit Excursie 3 zile Buzau - Tara Luanei

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Excursie 3 zile Buzau - Tara Luanei / 3 zile

» Plecari: 19.Jul.2019, 16.Aug.2019, 13.Sep.2019

» Transport: cu Autocar
» Durata: 3 zile
» Pret: de la 96 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Castrul Roman - Palatul Marghiloman - Vulcanii Noroiosi - Magura


Ziua 1:
Intalnire cu insotitorul de grup la Gara de Nord, ora 6.00. Ne indreptam spre Castrul Roman de la Pietroasele. Se crede că acest castru a fost construit de către imparatul Constantin cel Mare în perioada campaniei din anul 332 împotriva gotilor de la nord de Dunăre. În această campanie armata bizantină, condusă de Constantin al II-lea - fiul împăratului, îi înfrânge pe goți și, ca urmare, ținuturile de la nord de Dunăre reintră pentru o perioadă sub stăpânire romană. În castru se instalează Legiunea a XI-a Claudia venită de la Durostorum. Noua frontieră nordică a Imperiului roman de răsărit a coincis o vreme cu Brazda lui Novac, limes întărit de castrul roman de la Pietroasele. Ne indreptam spre statiunea Sărata Monteoru, cunoscută, mai întâi, pentru apele tămăduitoare ale izvoarelor sărate în tratarea afecţiunilor tubului digestiv şi anexelor acestuia şi apoi, pentru cultura Monteoru. Ne indreptam apoi spre Palatul Marghiloman. Construit la o margine a orașului Buzău între anii 1883 – 1887, palatul Marghiloman a fost refăcut și modernizat după numai zece ani, după planurile lui Paul Gottreau, cunoscut arhitect francez (cel care a proiectat si clădirea CEC din București). Situat în mijlocul unui imens parc dendrologic, ansamblul conacului Marghiloman este compus din vila propriu-zisă, cunoscută și sub numele de Vila Albatros, mai multe corpuri secundare și grajduri pentru cai, tot aici fostul prim-ministru înființând una dintre cele mai importante herghelii din România. Petrecem urmatoarele 2 nopți la o pensiune in zona Berca.

Ziua 2:
Mic dejun. De dimineață ne indreptam pasii spre V ulcanii Noroiosi de la Pâclele Mari și Pâclele Mici, ce reprezintă una dintre cele mai interesante rezervatii mixte (geologică și botanică) din România. Arealul a fost protejat încă din anul 1924. Alunecarile de teren, despăduririle, ploile torențiale și scurgerile de noroi dau întregii rezervații un aspect destul de bizar, aproape selenar. Ne oprim apoi la Muzeul de Chihlimbar pentru a admira Colectia de chihlimbar unică în tara noastră si printre putinele în lume. Ideea organizarii ei se datorează faptului că la Colti se găseste chihlimbar în sol, în strate dezvelite, la suprafată sau în adâncime. Ne continuăm drumul către Aluniș, zona ce ascunde aproximativ 30 de asezari rupeste intre care cea mai cunoscuta este biserica din satul Alunis, care functioneaza de peste 700 de ani, fiind una dintre putinele locasuri din Romania sapate in piatra, in care inca se mai slujeste. Cina la pensiune.
Ziua 3:
Mic dejun. Ne imcarcam pentru intoarcerea spre casa, cu cateva opriti la Tabăra de sculptură de la Măgura si la Mănăstirea Ciolanu, cea mai veche aşezare monahală din judeţul Buzău și la Biserica dintr-o Piatră. Ne rasfatam cu o degustare de vinuri si o gustare rece la celabra Crama LaCerta. Sosire in Bucuresti seara in functie de conditiile de traffic.


Servicii incluse:
TARIFUL INCLUDE:

• 2 nopți de cazare la pensiune în zona Berca
• Mic dejun și cină
• Vizite conform descrierii
• Transport cu autocar modern, cu climatizare
• Ghid însoțitor pentru întreaga perioadă

TARIFUL NU INCLUDE:
• Asigurarea storno
• Taxe și cheltuieli personale
• Intrările la obiectivele turistice

- Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete) 20 LEI/pers;

Grup minim 40 pers.

ATENTIE :
* In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
* Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.

Oferta din categoria: 
Excursie 3 zile Buzau - Tara Luanei - 3 zile / 96 EURO
Plecare Pana la
19.Jul.2019 21.Jul.2019 Rezervare
16.Aug.2019 18.Aug.2019 Rezervare
13.Sep.2019 15.Sep.2019 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 23.05.2019
# #